Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mi_mała się wykańcza :(

Recommended Posts

Wróciłam... Chcę znowu na wakacje :)

Aga, ten link jest genialny, w szczególności:

półki na książki:

http://cdn.home-designing.com/wp-content/uploads/2014/07/Angled-Shelves-600x326.jpg

biurko do sypialni:

http://cdn.home-designing.com/wp-content/uploads/2014/07/Kids-Room-1-600x326.jpg

zielona ściana:

http://cdn.home-designing.com/wp-content/uploads/2014/07/Green-Wall-600x326.jpg

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziś się naoglądałam tylu inspiracji, że kręci mi się już w głowie i zaczynam mieć nudności... Chciałabym mieć tak ładnie ale wiem, że będę miała beznadziejnie. Oglądanie tych wszystkich pięknych wnętrz nie ma sensu, tylko się napalam a potem i tak kupa z tego wyjdzie :/// Ten urlop mnie wykończy. Muszę zacząć coś robić bo zeświruje sama w domu :/

Należy Ci się za powyższy post solidny kop w doopę :) Pozwól, że wymierzę Ci sprawiedliwość :lol2:

Przyszła Porcelanosa Taco - muszę zrobić lepsze zdjęcia, bo te są wieczorne - kolory przekłamane strasznie, ale wrzucam. Podoba mi się, nie wiem tylko, czy nie za jasna. Obok docelowa decha.

209c82.jpg

Witaj Mi_mała,

Znalazłam Twój wątek przy okazji szukania zdjęć, opinii na temat płytek Marazzi Treverkhome - zachorowałam na Larice, a widzę, że i Tobie się spodobały :) My jeszcze bierzemy pod uwagę Atlas Concorde Etic Rovere, które są nieco spokojniesze i chyba bardziej pasują pod gotowy już projekt i wizualizację salonu i kuchni. Niestety według mnie klasa już niższa jeśli się połozy obie płytki obok siebie (mam próbki) to zdecydowanie Marazzi na plus.

A nie wiesz może co to za miska WC i bidet na Twoim zdjęciu w lewym dolnym rogu bo mi się bardzo spodobały (jak większość Twoich inspiracji dlatego lecę czytać dalej :) )

Witaj :) Przegapiłam Twojego posta, przepraszam :)

Miska to V&B Subway2.

Co do drewienek - ostatnio spodobała mi się Porcelanosa, którą pokazuję powyżej :) Obfoć może Marazzi i Atlasa, na pewno się przyda i pomoże w wyborze :)

o jaaaa! Na kazdym zdjęciu inne kolory!

No właśnie. I żadne OK. Ta płytka strasznie zmienia barwę w zależności od oświetlenia - słabe to jest :( Tak w sumie to nie do końca wiem, jaki będzie efekt końcowy - bo będzie zależny od oświetlenia łazienki.

Najbardziej przy niej boję się dobrania blatu łazienkowego - bo chcę drewniany - będzie widać różnicę, albo dobiorę idealnie blat - pewnie będzie trzeba lekko bielić...