Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mi_mała się wykańcza :(

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aga, trochę się boję kilku rodzajów drewna obok siebie i braku zgrania odcieni. Takie rzeczy strasznie mnie rażą.

Ten czarny nie powinien zaburzyć eko wizerunku, a oddzieli różne rodzaje drewna.

Jesli masz chwile, à wiem, jak zapracowani jestescie, wiec mi strasznie głupio prosić, to chętnie zobaczyłabym opcję z białymi ścianami i drugą z czarnymi wstawkami na ścianach przy łóżku w konfiguracji: szafki z ikea, lampa work nad łóżkiem, biurko i kontenerek drewniane z czarnymi nóżkami.

Łóżko prośba czarne, chyba że to chwila ze zmianą koloru (a mogłam się nauczyć Photoshopa :(), to wersja drewno i czerń.

Bardzo dziękuję :*

Work jeden nad lozkiem czy dwa i jakiej dlugosci kable? A jesli nad lozkiem work, to co nad biurkiem? A jesli nad lozkiem, to czy zostawic rowniez kinkiety?

Dopiero wracam do domu ale moge zaoszczedzic czas juz pytajac ;)

z drewnem mam tak samo. Okropnie wygladaja rozne rodzaje drewna na meblach. Tzn jesli sa przypadkowe, bo oczywiscie mozna tez smacznie zestawiac ale to juz trzeba miec pomysl.

Tak, kinkiety zostają a work ma wisieć w części łóżkowej sypialni. Jeden, nie mam pojęcia na jakiej wysokości :( Tak żebyśmy głowami nie łomotali w niego - czyli łącznie z kablem wysokość lampy ma mieć jakieś 60 cm :(

Nad biurkiem nic - będzie tam stała lampka.

Łóżko znalazłam pasujące mi to jedno, więc wolę nie ryzykować. Biurko też w takiej cenie i nowoczesnym eko-designie też tylko to :( Podsumowując - nie do końca mam w czym wybierać...

No masz racje. To nie praca, ze w kazdej wolnej chwili musze cos robic. Wczoraj poleglam na tym Twoim lozku. Powarpoealam je w chinskie osiem i zalamana poszlam spac ;) ale faktycznie nie ma sie co spinac ;) na spokojnie robione wyjdzie lepiej :) Miłego dnia!

Mi, ale u Ciebie ruch! Podoba mi się ten las! I łóżko:yes: A co z tym mchem - zakładasz hodowlę?

Mech nadal żyje :lol2: Wiemy już, że damy radę go utrzymać w zieloności :)

Teraz obserwujemy reakcje kotów, bo to kolejny słaby punkt planu... Gruby kot zaczął się na nim wykładać, więc obserwujemy :)

Dziś wieczorem strzele fotki na dowód, że mech żyje :)

Ivy, dzięki :) Te downlighty nowodvorskiego to:

http://www.lights.com.pl/images/oryginal/44/8544.jpg

czy eye (raczej ten):

http://www.lights.com.pl/images/oryginal/28/10028.jpg

Ja chyba planuję te pierwsze w rozmiarze M. Potrzebuję ich jakiś sryliard (coś koło 16), i trochę drogo wychodzą massive :(

Policzyłam - potrzebuję 19. Dużo :( Nowodvorski wychodzi za 1/3 ceny massive... Tylko zastanawiam się, jak wygląda od dołu, przy zgaszonym świetle - nigdzie nie pokazują takiego zdjęcia....

Chyba od dołu lepiej będzie wyglądał ten:

http://www.lights.com.pl/images/oryginal/28/10028.jpg