Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mi_mała się wykańcza :(

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Heh, znalazłam swoją podłogę;) Setim mist przy naturalnym dębie wpada bardziej w szarość. Cena to około 60 zł za m2. Jeśli chcesz zobie zobaczyć na żywo, to mieszkamy jakieś 50 km za Radomiem w stronę Rzeszowa;) Setim honey w rzeczywistości trochę pomarańczowe są, ale bardziej zbliżone do dębu.

Cerrad do firma produkująca w Starachowicach, tuż obok:)

PS. Mają dużo fajnych płytek, które zobaczyłam dopiero "po znajomości" na wewnętrznej wystawie. Minusem jest to, że nasz Setim powyginany. Płytkarz trochę marudził, ale wyszło ok.

PS.2 Zazdroszę, że masz tyle czasu na zaplanowanie wszystkiego, a z drugiej strony współczuję. Te wybory baterii, płytek, włączników są wykańczające;)

mi_mała... przejrzałam dopiero pierwsza stronę i piszę na szybko

szarości, płytki drewnopodobne... troszkę to moje klimaty.

zerknij do mojego wątku - masz tam realizacje łazienki - biało-szarej: górna

i mojej ukochanej łazienki białej z akcentami drewnpodobnymi...: dolna

Moze, ktores plytki wpadna ci w oko. Zreszta sporo dyskusji u mnie było o szarych, bałych i drewno-podobnych płytkach. Moze cos ci sie przyda...

Edytowane przez szocik