Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mi_mała się wykańcza :(

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hmmm... dziś zrobiłam pierwsze zakupy na Weście :) Coś czego szukaliśmy od dawna, i nigdzie nie mogliśmy kupić:

http://static.westwing.pl/i/PL-DO046WWAK9JCPL-1-product.jpg

patrzyłam na tą "oferte" rożnych przydasi i ze zgrozą stwierdziłam ze sporo ich mam, chyba mam za mało szafek w kuchni :bash:

W moim dzienniku cośtam widać. Jak chcesz to zrobię extra fote z bliska :-D jeśli chodzi o malowanie i użytkowanie to nie znam lepszej :-) mój chłop twierdzi podobnie ;-)

jesli bys mogła :-) moze byc u mnie zeby tu nie zaśmiecać ;-) pytanie tez jaka masz baterie w kuchni bo nie wiedac dokładnie?? i czy jestes zadowolona ?

Hej :-). Ja posiadam te downlighty nowodvorski M w kuchni mej. Każdy kto do nas przychodzi się nimi zachwyca :-). I chociaż nie jest to szczyt dizajnerskiego oswietlenia , wygladaja spoko :-)

[ATTACH=CONFIG]273620[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]273621[/ATTACH]

:-)

wyglądają bardziej niż spoko :) Dzięki za fotki :)

Hej :-). Ja posiadam te downlighty nowodvorski M w kuchni mej. Każdy kto do nas przychodzi się nimi zachwyca :-). I chociaż nie jest to szczyt dizajnerskiego oswietlenia , wygladaja spoko :-)

[ATTACH=CONFIG]273620[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]273621[/ATTACH]

:-)

A co najlepsze, wcale nie wydają się duże :) Chyba mój plan kupowania teraz sukcesywnie po parę sztuk tych Lucide odpadnie :) Chyba że mi się jakoś niesamowicie spodobają.

Ale Novodworskie wyglądają bardzo OK.

No dobra, płytka przyjechała. Pierwsza rzecz: kolor Cognac nam się nie podoba - za bardzo czerwonawy i dość ciemny.

Zdjęcia zrobiłam, ale chyba standardem tej płytki jest to, że w każdym świetle wygląda inaczej. Oczywiście jest i zielone zdjecie, żeby tradycji (wprawdzie krótkiej bo jednorazowej) stało się zadość.

W świetle dziennym różnica między płytkami bardzo duża:

NqPWCy.jpg

CkJIRm.jpg

w sztucznym:

HyAwoR.jpg

f9LPto.jpg

A8zNit.jpg

3KaxWp.jpg