mi_mała 08.08.2014 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Tak, już dawno straciliśmy nadzieję na "wychowanie" kotów. Co prawda nawet nie podjęliśmy próby Nasze koty robią co chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 08.08.2014 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 O, tak sobie pomyślałam, że kocia szuflada będzie lepsza Żeby nie było, szuflady też potrafią otwierać Jak to kiedyś nagram zostanę królową internetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 08.08.2014 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 (edytowane) Przyszły Lucide. No i jednak chyba będę co miesiąc kupować po kilka, zeby później jednorazowo nie musieć kupować... Bardzo mi się podobają: świetnie wykonane, bardzo fajne, matowe wykończenie - no i zamknięte trzewia No i ruchoma końcówka żarówki: http://light-house.pl/pl/zarowki-led/2033-zarowka-led-6w-gu10-ledionopto-lighting.html Edytowane 9 Sierpnia 2014 przez mi_mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.08.2014 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 bardzo ładne a jakies jeszcze zamawialas na testy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 08.08.2014 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Leci jeszcze Novodworski M, ale nie doleciał... Ale te mnie urzekły nawet bardziej niż massive nero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.08.2014 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Leci jeszcze Novodworski M, ale nie doleciał... Ale te mnie urzekły nawet bardziej niż massive nero fajne bo sa biało-białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 08.08.2014 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 fajne bo sa biało-białe Właśnie to najbardziej mi się podoba Oglądając zdjęcia dostępnych na rynku w cenie nie przekraczającej 100 PLN (bo widziałam przepiękne po 700 za sztukę) stwierdzam, że są dla mnie najbardziej OK. Po cztery miesięcznie i mam w styczniu komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flawia 08.08.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Ja też będę miała Lucide, ale kwadratowe mi, dolicz do tego koszt żarówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 08.08.2014 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 (edytowane) Ja też będę miała Lucide, ale kwadratowe mi, dolicz do tego koszt żarówek Zarówki pójdą później, na razie nie liczę Też później znalazłam kwadratowe - i rozważam, co lepsze... a masz może jakieś fotki real tych kwadratów? EDIT: jak tak sobie przejrzałam wizki, to projektantka zaproponowała u mnie kwadratowe downlighty... mi jakoś bardziej leżą okrągłe, jak myślicie? kwadratowe Lucide: http://www.kolory-swiatla.pl/pl/p/Lucide-TUBE-Spot-Bialy-1xGU10-229530131/5962 Edytowane 9 Sierpnia 2014 przez mi_mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 08.08.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 a skąd je zamawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 08.08.2014 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Na ledzikowo.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flawia 08.08.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Zarówki pójdą później, na razie nie liczę Też później znalazłam kwadratowe - i rozważam, co lepsze... a masz może jakieś fotki real tych kwadratów? EDIT: jak tak sobie przejrzałam wizki, to projektantka zaproponowała u mnie kwadratowe downlighty... mi jakoś bardziej leżą okrągłe, jak myślicie? Może właśnie policz od razu, bo jak zamówisz na raz więcej rzeczy i dostaniesz rabat, to na żarówki też. Tu f.5 wstawiał i w dalszych postach. Mnie się podobają i jedne i drugie, ja będę miała w przedpokoju, a ponieważ chcę mieć kinkiety kwadratowe Kubiki, to biorę kwadratowe Lucide. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 08.08.2014 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 dzięki za namiar te kwadratowe bardzo fajne również. ja będę miała raczej okrągłe lampy, strzelam w tym momencie w coś takiego: http://blowupdesign.pl/2130-thickbox_default/elegancka-stylowa-lampa-color-of-sky-szklana-oswietlenie-do-salonu-restauracji.jpg więc wydaje mi się, że okrągłe, ale jeśli nie, to wyprowadźcie mnie proszę z błędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 08.08.2014 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Chociaż tutaj: http://www.foorni.pl/uploads/thumbnail/interior_photo_main/uploads/interior/0004/0015/mieszkanie-sluzew-1500-72dpi-81-waw-pl-04.jpg 81waw.pl lampy okrągłe, kinkiety kwadratowe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flawia 08.08.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 U mnie w pozostałych pomieszczeniach też będą okrągłe lampy, ale Kubików nie odpuszczę, więc Lucide biorę kwadratowe, a przy okazji będę w mniejszości W salonie np. będą kinkiety z widocznej na Twoim zdjeciu serii Tolomeo (ale ja inspirowane kupiłam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 08.08.2014 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 (edytowane) Ja zamierzam wypróbować chińskiego ebaya Krzesła chcę kupić oryginalne, ale lamp raczej już nie kupię oryginałów - za długo musiałabym na nie czekać - szczególnie, ze będę potrzebowała 5 Dwie nad stół i kombo 3 nad stolik przy kanapie. Wybiorę 5 z tych transparentnych: http://image.dhgate.com/desc_333178480_00.jpg Edytowane 8 Sierpnia 2014 przez mi_mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 08.08.2014 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 O tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.08.2014 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Ja też będę miała kwadratowe lucide w kuchni i w holu Hol jest połączony z jadalnią, w której nad stołem będą wisiały okrągłe lampy (poszukiwania trwają). Właśnie odsyłam zakupione Carson Nowodvorski. Wykonanie i jakość masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.08.2014 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Mi, wybrałaś sobie chińskie podróby lamp Niche http://www.nichemodern.com/?Screen=USL&Code=index&pmc=GA-001&gclid=Cj0KEQjw6pGfBRD09M-TmYTBzqIBEiQAcRzH52MZ_-xCayzJitarfOck-DcJ_771wq-U30I1BOP7cjsaAuy48P8HAQ . Moje ulubione szkiełka Jak dojdą do Ciebie całe, to poproszę linka, bo oryginałów w życiu nie kupię za 2500$/sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 08.08.2014 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 (edytowane) Mi, wybrałaś sobie chińskie podróby lamp Niche http://www.nichemodern.com/?Screen=USL&Code=index&pmc=GA-001&gclid=Cj0KEQjw6pGfBRD09M-TmYTBzqIBEiQAcRzH52MZ_-xCayzJitarfOck-DcJ_771wq-U30I1BOP7cjsaAuy48P8HAQ . Moje ulubione szkiełka Jak dojdą do Ciebie całe, to poproszę linka, bo oryginałów w życiu nie kupię za 2500$/sztuka. Tak, wiem, nawet kiedyś o nich gadałysmy . Dlatego nie zdecyduję się na zakup oryginałów Mam nadzieję, że dojdą całe Edytowane 8 Sierpnia 2014 przez mi_mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts