mi_mała 08.08.2014 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Ja też będę miała kwadratowe lucide w kuchni i w holu Hol jest połączony z jadalnią, w której nad stołem będą wisiały okrągłe lampy (poszukiwania trwają). Właśnie odsyłam zakupione Carson Nowodvorski. Wykonanie i jakość masakra. Masz pewnie na to wizkę Pokażesz Nie wiem, co wybrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.08.2014 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Masz pewnie na to wizkę Pokażesz Nie wiem, co wybrać... Mi, nie mam wizek, niestety Mam to, co w głowie mi siedzi, ale ciągle się martwię, że można lepiej, ciekawiej, wiesz.. Do tego chudy portfel robi swoje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 08.08.2014 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Mi, nie mam wizek, niestety Mam to, co w głowie mi siedzi, ale ciągle się martwię, że można lepiej, ciekawiej, wiesz.. Do tego chudy portfel robi swoje.. Doskonale Cię rozumiem Niby już wiesz, co wybrać, jakieś decyzje są podjęte, ale z tyłu głowy zawsze zostaje ta uporczywa myśl, że trzeba jeszcze poszukać, pooglądać, że na bank jest coś ciekawszego. Wykańczanie z grubym portfelem jest łatwiejsze na bank, ale mniej wyzwaniowe Potraktujmy to jak wyzwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 09.08.2014 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 A juz zamowilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 09.08.2014 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 A juz zamowilas? Potrzebuję 19. Będę zamawiała partiami po kilka. Chyba że o inspirowanki Ci chodzi... Z tym poczekam na przyszły rok na nagrodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 09.08.2014 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 no o te chińskie aukcje mi chodzi... a link mi dasz? Ktoś już tam zamawiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.08.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 (edytowane) Wojgoc przymierzał się do wielkiego szklanego żyrandola a'la Swarowski, ale chyba jeszcze nie kupił. Tyle, że on z firmy handlowej chińskiej a nie ichniejszego ebaya. Linki do firmy gdzieś mam jakbyście chciały. Bardzo tanio, tylko długo bo oni wysyłają kontenerem do Europy i dalej przejmują to (chyba) kurierzy. No, i do niektórych rzeczy jest ograniczenie minimalnej ilości sztuk. Edytowane 9 Sierpnia 2014 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 09.08.2014 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 (edytowane) Link: http://www.dhgate.com/store/products/14442413/1.html EDIT: coś im latają linki... Sprzedający Alex_quan, 100% pozytywów będzie trzeba chwilę poczekać bo przez ChinaPost Sale za darmo, można też wybrać DHL-a lub Fedexa Ma wszystkie, które mnie interesują Jak będę zamawiać - dam znać Ale jeszcze chwilę muszę poczekać - na wpadnięcie jakiejś extra kasy Edytowane 9 Sierpnia 2014 przez mi_mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 09.08.2014 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Zostawiam sobie koszyk dla pamięci: Wychodzi połowa kwoty, którą za inspirowankę zapłaciłabym w Polsce. Nie mówiąc już o oryginałach Pestko, jakbyś mogła podrzuć proszę tego linka, też do sprawdzenia Ludzie kupują na DH i nie narzekają - wysyłają dość szybko i dość dobrze zapakowane. Nie wiem, jak ze szkłem, bo nie znam nikogo, kto ma w tym obszarze z chińczykami doświadczenie. Same produkty zrobione porządnie, z reguły na aukcjach są jakieś real photo, na przykład na zdjęciach na tych aukcjach: http://www.dhgate.com/store/product/modern-art-niche-glass-pendant-lights-vintage/157891498.html http://www.dhgate.com/store/product/niche-glass-pendant-lights-dining-room-bar/157891500.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 09.08.2014 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 (edytowane) Tą która ma tworzyć potrójną lampę zaniosę do elektryka, żeby połączył mi je porządnie. Planowałam zrobić im drewnianą podsufitkę, ale małą, i zaczepach podwiesić pod sufitem na różnych wysokościach O tak: http://pl.lightingstore.eu/media/products/9e31591ad182c3f68704ae1962a8b30b/images/thumbnail/large_UNO_s3.jpg?lm=1382177648 sorry, w paincie, ale coś tam widać: Będzie fajnie Dziewczyny, poradźcie proszę - do takiego zestawu brać kwadratowe czy okrągłe downlighty? Edytowane 9 Sierpnia 2014 przez mi_mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.08.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 (edytowane) Bardzo ładnie. Bierz okrągłe, bo nie mogą konkurować z tymi szkiełkami. http://www.aliexpress.com/category/200002279/pendant-lights.html?site=glo&shipCountry=pl&g=y&isrefine=y Popatrz na dole pod tym linkiem pokazują jak pakują, jakie są kolory...http://www.aliexpress.com/item/Original-bulb-freely-New-concept-Villa-glass-pendant-light/1493778622.html?s=p Edytowane 9 Sierpnia 2014 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 09.08.2014 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Dzięki pesteczko Wyrzuciło mi, że nie mogą wysłać wybranych przeze mnie do Polski... Ale pakują naprawdę porządnie i mają masę zdjęć Wyglądają naprawdę porządnie. Będę ryzykować - ale pewnie nie z podstawową wysyłką, tylko dopłacę trochę na Fedexa albo DHL-a. Będą szybciej i chyba będzie odrobinę bezpieczniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.08.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Może to automat tak zadziałał. Spróbuj napisać do nich. Może chodzić właśnie o rodzaj wysyłki. Jeśli powiesz im, że chcesz Fedex, czy DHL, to może podejdą do tego inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 09.08.2014 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Na pewno spróbuję. Obejrzałam dostępne oferty i na jednej mają wszystkie "moje" lampy. Wychodzą jednak lekko drożej niż DH (nawet gdybym tam wzięła UPS Express). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.08.2014 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 09.08.2014 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 okrągłe 60 cm kafli spokojnie wystarczy, chyba naturalniej będzie wyglądać przedłużenie do słupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 09.08.2014 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Kibicuję Wiem Liczysz na przetarcie szlaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 09.08.2014 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 okrągłe 60 cm kafli spokojnie wystarczy, chyba naturalniej będzie wyglądać przedłużenie do słupa Tak, postanowiłam że okrągłe I to nawet nie dlatego, że już jednego mam Lampy będą dość delikatne - a prostokątne lampy są dużo bardziej ostre w odbiorze, będą dominować, szczególnie, że pozostałe lampy będą transparentne. Pasek - będzie 60 ale chyba tylko przez kuchnię... Bo tak się na to patrzę i trochę komicznie moze wyglądać taki wąski pasek płytek pod słupem, na którym nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.08.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 A, co podrzucam, to i liczę „Bo tak się na to patrzę i trochę komicznie moze wyglądać taki wąski pasek płytek pod słupem, na którym nic nie ma” To wjedź płytkami na ten słup aż do sufitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 09.08.2014 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 To wjedź płytkami na ten słup aż do sufitu Wiesz co.... Może to jest miejsce dla betonów Ale nie, za dużo tego. Ma być prosto - masakrycznie prosto na tej ścianie. Na koniec, jak już wszystko wykończymy, planuję tam jakąś abstrakcję powiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts