mi_mała 12.08.2014 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Mi, jak mech - przetrwał próbę? Jogurt podałaś? Widzę, że znalazłaś odmiany Nord Ceramu - fajna faktura. U mnie już prawie cała kuchnia położona - jak się skończy, cyknę foto. Mech żyje dalej, jeszcze nie podawałam mu jogurtu, bo obawiam się zjełczałego zapachu Jak będzie go trzeba reanimować podam, na razie się wstrzymuję Odmiany bardzo fajne i w bardzo dobrych cenach - muszę je i Terratintę na żywo zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 12.08.2014 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Mech żyje dalej, jeszcze nie podawałam mu jogurtu, bo obawiam się zjełczałego zapachu Jak będzie go trzeba reanimować podam, na razie się wstrzymuję Odmiany bardzo fajne i w bardzo dobrych cenach - muszę je i Terratintę na żywo zobaczyć Ano tak - w domu to musi nieźle pachnieć Co innego karmić taki mech na dworze. Ceny jak najbardziej na tak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 12.08.2014 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 No i wygląd również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.08.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Jogurt, to jako pożywka do rozmnażania tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 12.08.2014 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Jogurt, to jako pożywka do rozmnażania tylko. No to dobrze, że nie używałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 12.08.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 No to dobrze, że nie używałam Ale by było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 12.08.2014 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Ja wpadłam do Was w kwestii Nord Ceramu . U mnie wyłożony wiatrołap, przedpokój i kuchnia, tyle że wybrałam Shift Beige 60x60, a do pralni i garderoby dałam Shift Grau 30x60. Uwielbiam ten gres, jest przepiękny... Niebawem pokażę, jak to u mnie wyszło, jednak efekt na żywo a na zdjęciach, to nie to samo. Siedzę sobie na niewykończonych schodach i się zachwycam, kiedy przez kuchenne okno wchodzi zachodnie słońce i wydobywa całą urodę tego gresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 12.08.2014 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Majolie, pokaż zdjecia Proszę ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 12.08.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Na razie mała zajawka: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/bi/zc/7meh/vGCJFpVB7bH21kDg7B.jpg Więcej obiecuję w najbliższych dniach, muszę cyknąć parę fotek w weekend aparatem, bo z komórki jakieś kiepskie wychodzą. A wcześniej muszę trochę kurzu się pozbyć z podłogi żeby ładniej wyszła... no i na dobre światło zapolować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 12.08.2014 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 jednak efekt na żywo a na zdjęciach, to nie to samo tell me where it is and I'll be there Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 12.08.2014 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Ślicznie... Kusicie tym Nord Ceramem, kusicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 12.08.2014 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Nie mamy wyjścia, musimy się bliżej poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 13.08.2014 05:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 No nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 13.08.2014 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Na razie mała zajawka: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/bi/zc/7meh/vGCJFpVB7bH21kDg7B.jpg Więcej obiecuję w najbliższych dniach, muszę cyknąć parę fotek w weekend aparatem, bo z komórki jakieś kiepskie wychodzą. A wcześniej muszę trochę kurzu się pozbyć z podłogi żeby ładniej wyszła... no i na dobre światło zapolować. Śliczne.Przymierzałam też beżowe ale szare bardziej pasowały mi po podłogi i żałowałam, że nie mam już na nie miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.08.2014 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Ślicznie... Kusicie tym Nord Ceramem, kusicie... Bardzo ładne te płyteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 15.08.2014 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Chloe, A ja z żałości, że szare też takie ładne, dałam je do garderoby i pralni. Bałam się szarych na tak dużej powierzchni, a poza tym do mojej podłogi znowu bardziej pasowały beżowe. Tak mi się ten Nord Ceram spodobał, że jeszcze na tarasy zakupiłam Graffio Grau. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 17.08.2014 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Chloe, A ja z żałości, że szare też takie ładne, dałam je do garderoby i pralni. Bałam się szarych na tak dużej powierzchni, a poza tym do mojej podłogi znowu bardziej pasowały beżowe. Tak mi się ten Nord Ceram spodobał, że jeszcze na tarasy zakupiłam Graffio Grau. No tak czekam na te obiecane zdjęcia i oglądam Twój dziennik i nie ma Pokaż tą resztę płytek, bo wrzucane zajawki śliczne Spodobały mi sie dziś na westwingu (byłam wyjechana na dłuższy weekend wiec dopiero dziś zobaczyłam): http://static.westwing.pl/i/ES-EU421WWAK2L2ES-1.jpg Piękne Ale jeszcze za wcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 17.08.2014 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 wczoraj miałam napchany pełen koszyk tych sztuceńców ale się opamiętałam, przecież nie lubię sztucznych kwiatów... ale tak ładnie w łazienkach wyglądają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 17.08.2014 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Mam nadzieję, że widziałaś jak się poświęciłam i przeszukałam stare zdjęcia specjalnie dla Ciebie. Na moim wątku umieściłam zdjęcie, które bardzo dobrze pokazuje strukturę i to satynowe wykończenie gresu. Na razie nie mam nowych zdjęć, niby miałam jakieś zrobić teraz, ale wszystko pozabezpieczane tekturami na budowie, nawet nie ma jak pstryknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 17.08.2014 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Majolie, pewnie że widziałam, ale dopiero odzyskałam normalny dostęp do netu... Bardzo fajne są - nie proste i gładkie, tylko takie z jajem. Bardzo fajnie gra na nich słońce - a ja miałabym je przy oknie właśnie - efekt byłby oszałamiający Aga, ja mam obecnie białego storczyka w łazience - i na bank jakiś sztuczny kwiat postawię w nowej łazience, i pewnie będzie to storczyk Robią genialną robotę - a tylko sztuczniaki wytrzymują w pomieszczeniach bez okien.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts