Majolie 23.08.2014 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Właśnie, najpierw konieczne trzeba zobaczyć. Z bateriami jakoś tak podobnie jest, jak z płytkami - zachwycamy się na zdjęciach, a rzeczywistości już tak nas nie urzekają. Ostatnio mam takie spostrzeżenie, że sprzęty agd, meble, baterie są chyba przewidziane na 10 lat, u mnie w mieszkaniu wszystko po kolei się sypie, a kupowaliśmy 12 lat temu całe wyposażenie. W związku z powyższym stwierdzam, że do nowego domu nie ma co przesadzać, bo i tak nic nie jest wieczne, a nawet jeśli by było, to gust nam się zmienia i za te 10 lat już zupełnie co innego nam się podoba. My "wykańczamy" się trzeci raz i w drugim mieszkaniu mówiłam o tym pierwszym "jak mogło mi się coś takiego podobać" , obecnie też się dziwię niektórym moim wyborom do drugiego mieszkania. Sytuacja zapewne się powtórzy także i w obecnie urządzanym domu. Jak sięgam do moich inspiracji sprzed roku, to też lekkie zdziwienie już teraz mnie ogarnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.08.2014 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Czytam jakie ojro a tu chodzi o ejło (jak mawia mój syn) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 24.08.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Piękna armatura A piękno często słono kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 26.08.2014 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Pokażę Wam coś laski i się poradzę Dzięki przeogromnej uprzejmości naszej forumowej Madzi mogłam zobaczyć moją łazienkę z wybranymi przeze mnie materiałami No i mam małą zagwozdkę Małżonek mi się zbuntował i twierdzi, że on kurkami nawet najbardziej designerskiej baterii kręcić nie bedzie Tym bardziej pod prysznicem... Odrobine się z nim zgadzam, jednak te baterie jednootworowe są wygodniejsze Dodatkowo - czarne baterie wyglądają bardzo fajnie, ale nie aż tak fajnie, żeby dupę urywało. A za tą cenę by mogło No to po kolei Wersja z bateriami białymi matowymi, białym grzejnikiem i przyciskiem spłukującym: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 26.08.2014 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Wersja z elementami czarnymi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 26.08.2014 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Wersja z chromowanymi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 26.08.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 nie ma wersji z chromami ale mój głos możesz policzyć na najtańsza opcję czyli biały grzejnik i reszta chromy, ewentualnie biały spłuczek jeśli nie jest jakoś szalenie drogi i nie wygląda przy tym tandetnie O, już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 26.08.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Jestem totalnie zauroczona. Co do bieli, to przy takiej ilości materiałów obawiałabym się różnych odcieni. U siebie w dolnej mam na razie dopiero glazurę i fugę i już odcienie inne, a co będzie jak dojdzie szafka, drzwi, szafa, umywalka itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 26.08.2014 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Przerażają mnie trochę te wszystkie wnęki pod prysznicem i przy wc, ale skoro być muszą, to jestem za wersją z czarnymi elementami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 26.08.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Przerażają mnie trochę te wszystkie wnęki pod prysznicem i przy wc, ale skoro być muszą, to hehehehe, mam podobne odczucia z tymi wnękami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 26.08.2014 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Zdecydowaliśmy się ostatecznie na to, że baterie bierzemy w chromie, rezygnujemy z Donbrachta i bierzemy Zuchetti PAN Na kolejnych wizkach z tymi bateriami Porównanie bliskie chrom-czarny: i złożenie trzech opcji: I teraz kolejne pytanie: 1. lustro do blatu (będzie się chlapać, ale moim zdaniem wygląda super ): 2. lustro wyżej (bardziej pragmatycznie): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 26.08.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 do blatu bo jeśli nie, to ściana będzie się chlapac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.08.2014 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Pewnie, że będzie się chlapać i to jak jasna cholera. Może pragmatyzm ? A tak poza konkursem... Jak było na randevu ? Oczekuje obszernej relacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.08.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 No to razem z Andzią, rozwiałyśmy Twoje wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 26.08.2014 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Ha, Tomkowa Właśnie wnęki znikają Faktycznie nie wyglądały dobrze, i Wasze wpisy są dla mnie potwierdzeniem, że zniknąć powinny Prysznic: i skasowane wnęki za WC, kolor dodatków pewnie chrom lub biały: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 26.08.2014 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Zdecydowanie nie do blatu, zajefajnie to wygląda na wizualizacji, ale przecieranie lustra kilka razy dziennie, żeby nie było zachlapane i żeby po przecieraniu nie pozostawały smugi - bez sensu, jest tyle przyjemniejszych zajęć To trochę tak jak z odkurzaniem żyrandola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flawia 26.08.2014 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Ja głosuję za czarnymi albo chromowanymi bateriami i dodatkami, chociaż już za późno A jaka to miska WC na wizkach? Bo chyba już nie planowany wcześniej Subway 2.0? I jeszcze płytki na podłodze super, jakie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 26.08.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Pestka mówi, że ściereczka z mikrofibry czyni cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 26.08.2014 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Dodatkowo Madzia zaproponowała inny układ łazienki, bardziej czysty, przestronny... Jedyne co mnie boli to ten korytarz do drzwi, no i konieczność zmiany przyłączy, które będą zrobione przez dewelopera pod opcję 1. Pokazuję: I co o tym myślicie? Na ręce Madzi kieruję ogromne podziękowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 26.08.2014 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Ja głosuję za czarnymi albo chromowanymi bateriami i dodatkami, chociaż już za późno A jaka to miska WC na wizkach? Bo chyba już nie planowany wcześniej Subway 2.0? I jeszcze płytki na podłodze super, jakie to? Subwaya nie było w bryłach 3D Będzie Subway. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts