Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mi_mała się wykańcza :(

Recommended Posts

pragmatycznie - mniejsze lustro. Chlapanie to raz, ryzyko problemów z obróbką na linii lustro-bateria to dwa.

czarne dodatki wyglądałyby super, ale chrom jak najbardziej, z białymi byłoby za mdło.

nie mogę się doczekać zdjęć z realizacji ;) choć wiem że trochę poczekam

Edytowane przez wiwik

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dodatkowo Madzia zaproponowała inny układ łazienki, bardziej czysty, przestronny... Jedyne co mnie boli to ten korytarz do drzwi, no i konieczność zmiany przyłączy, które będą zrobione przez dewelopera pod opcję 1.

zabiła mi ćwieka :) przyzwyczaiłam się do tamtego układu, ale ten jest ciekawy ... podoba mi się bardzo, chyba bardziej :)

!! Bardzo mi się podoba. A dziura na kota przeurocza. Ogromnie podoba mi się, że w korytarzu będą bambetle a dalsza cześć jest już całkiem relaksacyjna

No właśnie ta kocia dziura rozłożyła mnie na łopatki :)

Czuję jednak mały problem z przeniesieniem odpływu liniowego (deweloper przygotowuje mi go gdzie indziej :( i z odpływem pralki - będzie bardzo daleko od pionu...

zabiła mi ćwieka :) przyzwyczaiłam się do tamtego układu, ale ten jest ciekawy ... podoba mi się bardzo, chyba bardziej :)

No mi też :) Ćwiek przeogromny :)

Zdecydowanie nie do blatu, zajefajnie to wygląda na wizualizacji, ale przecieranie lustra kilka razy dziennie, żeby nie było zachlapane i żeby po przecieraniu nie pozostawały smugi - bez sensu, jest tyle przyjemniejszych zajęć :) To trochę tak jak z odkurzaniem żyrandola ;)

Miało nie być wypominania żyrandola ;)

Mari :)

Jak na poznane przez forum znajome przystało spotkanie rozpoczęłyśmy od odwiedzenia Mint Grey - sklepu o forumowych korzeniach. Po achach i ochach poszłyśmy się posilić. Wśród pogaduszek, wymiany fantów i pysznego jedzenia szybko upłynął czas - czyli jakieś 2,5 godziny a potem grzecznie rozeszłyśmy się do domów :)

Mogłam pokusić się o więcej szczegółów ale atmosfery pewnie i tak by to nie oddało. Mogłam pisac jakie pyszności spożywałysmy i jakimi detalami wykończone było wnęrtze knajpy - że cudowne listwy przypodłogowe z metalu, że metalowe okucia filarów, półki...

Wiem, że chcesz wiedzieć jakie dziewczyny się okazały.

Okazały się (przynajmniej dla mnie) dokładnie takie jakich się spodziewałam aczkolwiek obie bardziej charakterne :) No i Mi nie jest blondynką :D

Dodatkowo Madzia zaproponowała inny układ łazienki, bardziej czysty, przestronny... Jedyne co mnie boli to ten korytarz do drzwi, no i konieczność zmiany przyłączy, które będą zrobione przez dewelopera pod opcję 1.

Pokazuję:

W5XuUS.jpg

vJAJy5.jpg

jEz1Tw.jpg

ISDapB.jpg

pDz100.jpg

K1cUO4.jpg

I co o tym myślicie?

Na ręce Madzi kieruję ogromne podziękowania :)

Ja myślę, że ta wersja jest najlepsza! :) Żaden tam korytarz do drzwi ;) Jest pięknie! Jakiej szerokości będzie lampa nad lustrem? ;)

Mogłam pokusić się o więcej szczegółów ale atmosfery pewnie i tak by to nie oddało. Mogłam pisac jakie pyszności spożywałysmy i jakimi detalami wykończone było wnęrtze knajpy - że cudowne listwy przypodłogowe z metalu, że metalowe okucia filarów, półki...

Okazały się (przynajmniej dla mnie) dokładnie takie jakich się spodziewałam aczkolwiek obie bardziej charakterne :) No i Mi nie jest blondynką :D

No nie jestem :)

Chociaż kto wie, co mi strzeli następnym razem u fryzjera :p

A wiesz, że nie.

Każdemu ktos okazuje się inny.

Ciekawa byłam ogólnej atmosfery i tyle.