wiwik 26.08.2014 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) pragmatycznie - mniejsze lustro. Chlapanie to raz, ryzyko problemów z obróbką na linii lustro-bateria to dwa. czarne dodatki wyglądałyby super, ale chrom jak najbardziej, z białymi byłoby za mdło. nie mogę się doczekać zdjęć z realizacji choć wiem że trochę poczekam Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez wiwik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 26.08.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 !! Bardzo mi się podoba. A dziura na kota przeurocza. Ogromnie podoba mi się, że w korytarzu będą bambetle a dalsza cześć jest już całkiem relaksacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 26.08.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Dodatkowo Madzia zaproponowała inny układ łazienki, bardziej czysty, przestronny... Jedyne co mnie boli to ten korytarz do drzwi, no i konieczność zmiany przyłączy, które będą zrobione przez dewelopera pod opcję 1. zabiła mi ćwieka przyzwyczaiłam się do tamtego układu, ale ten jest ciekawy ... podoba mi się bardzo, chyba bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 26.08.2014 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 !! Bardzo mi się podoba. A dziura na kota przeurocza. Ogromnie podoba mi się, że w korytarzu będą bambetle a dalsza cześć jest już całkiem relaksacyjna No właśnie ta kocia dziura rozłożyła mnie na łopatki Czuję jednak mały problem z przeniesieniem odpływu liniowego (deweloper przygotowuje mi go gdzie indziej i z odpływem pralki - będzie bardzo daleko od pionu... zabiła mi ćwieka przyzwyczaiłam się do tamtego układu, ale ten jest ciekawy ... podoba mi się bardzo, chyba bardziej No mi też Ćwiek przeogromny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.08.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Fajnie, że ktoś dostrzega moje posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 26.08.2014 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Zdecydowanie nie do blatu, zajefajnie to wygląda na wizualizacji, ale przecieranie lustra kilka razy dziennie, żeby nie było zachlapane i żeby po przecieraniu nie pozostawały smugi - bez sensu, jest tyle przyjemniejszych zajęć To trochę tak jak z odkurzaniem żyrandola Miało nie być wypominania żyrandola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 26.08.2014 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Fajnie, że ktoś dostrzega moje posty A przepraszam, widziałam, obszerniejsza relacja u Majolie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 26.08.2014 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Mari Jak na poznane przez forum znajome przystało spotkanie rozpoczęłyśmy od odwiedzenia Mint Grey - sklepu o forumowych korzeniach. Po achach i ochach poszłyśmy się posilić. Wśród pogaduszek, wymiany fantów i pysznego jedzenia szybko upłynął czas - czyli jakieś 2,5 godziny a potem grzecznie rozeszłyśmy się do domów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 26.08.2014 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Tylko ja się zachowałam jak wiśnia, bo nie maiłam fantów, ale nadrobię następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.08.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 I to jest relacja ! Troche zapachniało Polska kronika filmową, ale lepsze to niż nic Dziękuję Andziu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 26.08.2014 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 fanty wcale nie są koniecznym elementem. Dla mnie to akurat żaden trud był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 26.08.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Mogłam pokusić się o więcej szczegółów ale atmosfery pewnie i tak by to nie oddało. Mogłam pisac jakie pyszności spożywałysmy i jakimi detalami wykończone było wnęrtze knajpy - że cudowne listwy przypodłogowe z metalu, że metalowe okucia filarów, półki... Wiem, że chcesz wiedzieć jakie dziewczyny się okazały. Okazały się (przynajmniej dla mnie) dokładnie takie jakich się spodziewałam aczkolwiek obie bardziej charakterne No i Mi nie jest blondynką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 26.08.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Dodatkowo Madzia zaproponowała inny układ łazienki, bardziej czysty, przestronny... Jedyne co mnie boli to ten korytarz do drzwi, no i konieczność zmiany przyłączy, które będą zrobione przez dewelopera pod opcję 1. Pokazuję: I co o tym myślicie? Na ręce Madzi kieruję ogromne podziękowania Ja myślę, że ta wersja jest najlepsza! Żaden tam korytarz do drzwi Jest pięknie! Jakiej szerokości będzie lampa nad lustrem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 26.08.2014 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Już ja wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 26.08.2014 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Ja myślę, że ta wersja jest najlepsza! Żaden tam korytarz do drzwi Jest pięknie! Jakiej szerokości będzie lampa nad lustrem? Kurde, w tej wersji to będę musiała szukać czegoś na całą ścianę - a wychodzi tego z 250 cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 26.08.2014 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Mogłam pokusić się o więcej szczegółów ale atmosfery pewnie i tak by to nie oddało. Mogłam pisac jakie pyszności spożywałysmy i jakimi detalami wykończone było wnęrtze knajpy - że cudowne listwy przypodłogowe z metalu, że metalowe okucia filarów, półki... Wiem, że chcesz wiedzieć jakie dziewczyny się okazały. Okazały się (przynajmniej dla mnie) dokładnie takie jakich się spodziewałam aczkolwiek obie bardziej charakterne No i Mi nie jest blondynką No nie jestem Chociaż kto wie, co mi strzeli następnym razem u fryzjera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 26.08.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Kurde, w tej wersji to będę musiała szukać czegoś na całą ścianę - a wychodzi tego z 250 cm... Zastąpisz czarnymi kinkietami Też będzie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.08.2014 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Mogłam pokusić się o więcej szczegółów ale atmosfery pewnie i tak by to nie oddało. Mogłam pisac jakie pyszności spożywałysmy i jakimi detalami wykończone było wnęrtze knajpy - że cudowne listwy przypodłogowe z metalu, że metalowe okucia filarów, półki... Wiem, że chcesz wiedzieć jakie dziewczyny się okazały. Okazały się (przynajmniej dla mnie) dokładnie takie jakich się spodziewałam aczkolwiek obie bardziej charakterne No i Mi nie jest blondynką A wiesz, że nie. Każdemu ktos okazuje się inny. Ciekawa byłam ogólnej atmosfery i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 26.08.2014 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 biorę to karb tego, że jesteś "tylko kobietą" i jako typowa przedstawicielka płci sama nie wiesz czego chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.08.2014 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Walnę Cie przy najbliższej okazji. Tak raz a porządnie ! Nie wiedziałam, że kobieta może być męskim szowinistą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts