mi_mała 29.08.2014 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Agatah, deweloper nie dopuści do sytuacji, gdzie jego podwykonawca wykona prace niezgodne z planem. Pewnie ma na to zapisane kary umowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 29.08.2014 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Fakt.Musiałby developer wykazać się dobrą wolą.Inna sprawa, gdyby tak każdy im po terminie zgłaszał... ktoś musi to upilnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 30.08.2014 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Znalazłam fajne WC http://www.internity.pl/uploads/tx_evoproducts/okladki/46/65/466501_O1.jpg Plavisdesign Plavis fajne w nim jest to, że nie ma ŻADNYCH zakamarków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 30.08.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Fajne,fajne, tylko ciekawe jak w montażu, żeby fachowcy z frustracji nie rozwalili - czasem te ładne mają te miejsca do przykrecania tak ukryte, że aż niedostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 30.08.2014 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 O tym nie pomyślałam - faktycznie Chociaż raz przykręcasz, myjesz potem całe życie Czym jest cudza jednorazowa frustracja wobec cotygodniowej mojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 30.08.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Oj tam, oj tam - jakoś sobie poradzą - oni pomęczą się kilka godzin, a Ty będziesz mieć łatwoczyszczalny kibelek przez lata:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 30.08.2014 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 śliczne a jakiś schemat do nich jest? Bo w razie awarii niewesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 30.08.2014 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 śliczne a jakiś schemat do nich jest? Bo w razie awarii niewesoło Nie znalazłam. Pewnie w pudełku bedzie W razie awarii to jak wiesz - sami i tak nic nie zrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.08.2014 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 no właśnie, ciekawe jak się toto montuje? mi dostałaś moje pw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 30.08.2014 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Dostałam Ale nie mogę jechać (mam wyjazd pracowy we czwartek/piątek) więc w sobotę nie będe się nadawać ja jechanie gdziekolwiek A jak nie mogę, to się boję narażac No myślałam, że zapomnicie. Ale na następny bankowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 30.08.2014 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 a drogie są? sry, że pytam...ja te moje kupiłam na allegro i właśnie znalazłam maila z potwierdzeniem aukcji... wydawały mi się tańsze... Drogie były. Teraz bym kupiła jakieś tanie, bo w tych irytuje mnie , że lakier się jakoś tak łuszczy. Nie odpryskuje ale tak jakby takie cienkie płatki schodzą... jakby ktoś jajko rozbił i by białko zaschło i potem odchodziło... Zawsze się boję, że to lakier będą odpryski ale nadal gładkie... ale strach jest ;p I nie podoba mi się, że taka plastikowa ta deska... boję się, że pęknie i dupa, nie dokupię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 30.08.2014 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 A do montażu są takie małe dziurki, które się zatyka nakładkami Nie wygląda zachęcająco do montażu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 30.08.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 o, to może do moich też są jakieś maskownice? bo mam dziury z boków a na zdjęciach inspiracyjnych są gładkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 30.08.2014 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Wychodzi 1 200 już z deską wolnoopadającą, więc podobnie do Subwaya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.08.2014 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Dostałam Ale nie mogę jechać (mam wyjazd pracowy we czwartek/piątek) więc w sobotę nie będe się nadawać ja jechanie gdziekolwiek A jak nie mogę, to się boję narażac No myślałam, że zapomnicie. Ale na następny bankowo nie widzę związku? przecież szanowny Twój tyłeczek zawsze można zawieść nikt nie każe Pani prowadzić po spożyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 30.08.2014 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 o, to może do moich też są jakieś maskownice? bo mam dziury z boków a na zdjęciach inspiracyjnych są gładkie... Szukaj mogły być w zestawie... nie chcę mieć dziur w bokach na mocowania - kurzą się. Gdyby decha była na równo jak w tym Pavisdesign, byłoby super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 30.08.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 http://sanitmax.pl/userdata/gfx/f355ff9055dc26c2c4249be60f5086d4.jpg tu nie ma a w moim jest, może mam inny model... poza tym stelaż do tego jest wysoki a tu półka jest bardzo nisko... chyba, że stelaż w komplecie nie był od kompletu... ale deska tez wolno opada... cholernie wolno opada... ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 30.08.2014 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 nie widzę związku? przecież szanowny Twój tyłeczek zawsze można zawieść nikt nie każe Pani prowadzić po spożyciu Karola, moje prawko się kurzy od chyba 14 lat Czyli jechałabym komunikacją i obawiam się, że nie przetrwałabym tej podróży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 30.08.2014 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 http://sanitmax.pl/userdata/gfx/f355ff9055dc26c2c4249be60f5086d4.jpg tu nie ma a w moim jest, może mam inny model... poza tym stelaż do tego jest wysoki a tu półka jest bardzo nisko... chyba, że stelaż w komplecie nie był od kompletu... ale deska tez wolno opada... cholernie wolno opada... ;p Poszukaj A dechy nie przyspieszaj - my tak popsuliśmy naszą Wiele rzeczy popsuliśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 30.08.2014 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 A co do miski WC, przecież Subway ma tak samo I jakoś go przyczepiają i z niego ludzie korzystają http://www.outlet-villeroy-boch.pl/foto_pro/bigthumb11_Subway%202.0%20aranz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts