mi_mała 06.09.2014 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 (edytowane) Jak mieszkałabym tam sama, to sypialnia wyglądałaby pewnie w tym stylu: http://imageshack.com/a/img661/8255/WTuBwr.jpg http://imageshack.com/a/img909/7975/p3gwtu.jpg Ale na szczęście nie mieszkam sama i niestety inni członkowie naszego stada też mają w tym temacie coś do powiedzenia A tak swoją drogą - kojarzycie może, co to za lampka czarna z tego drugiego zdjęcia? Edytowane 6 Września 2014 przez mi_mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 06.09.2014 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Uwielbiam cole&son Woods! !! Sama będę miała ta tapetę u siebie,2 rolki już czekają wiec jestem za ta opcją. Przekonuje mnie tez ta fototapeta pod warunkiem, że zdjęcie będzie dobrej jakości. Hej owca Dzięki za głos Też lubię Woods Fototapeta będzie dobrej jakości, bo to po prostu tapeta Nie drukują jej i skalują na moje życzenie, tylko jest to gotowy produkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 06.09.2014 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 a mnie podoba się bardziej wersja leśna taki spokój bije z tej aranżacji... zieleń z czernią... fajne połączenie piękny, duży, spokojny obraz.... jasna baza i czarne dodatki... piękna sypialnia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 06.09.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 jak nie jestem za fototapetami, zupełnie nie, tak bardzo lubię tę leśną opcję, zieloną, z drewnianymi szafkami i łóżkiem tak przynależącymi do lasu i dopełniającą soczystości zieleni czernią, z pięknym białoszarym otoczeniem, cudownym oknem. Michał powiedział, że zdjęcie lasu daje poczucie głębi i coś w tym jest. Wiem, ze może dziwnie tak mieć las za plecami i na niego nie patrzeć ale cokolwiek na ścianie vis a vis łóżka sprawia, że wnętrze się kurczy. Biała ściana pozwala odetchnąć. Może zaszalej i naklej paski lustra ;p Czy zbyt wyuzdanie będzie? ;p Nie, chyba będzie kiczowato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 06.09.2014 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Catti, Aga, dzięki Też zauważyłam, że tapeta vis-à-vis łóżka lekko zmniejsza i tak niewielką przestrzeń sypialni. Dla mnie to dobrze, że nic na ścianie przed oczyma nie będę miała, będzie spokojniej Teraz mamy lustro szafy - i jak przebudzam się w nocy to czuję lekki niepokój patrząc na nie - chyba zbyt wiele horrorów obejrzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 06.09.2014 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Dziewczyny, wiecie może, gdzie uszyć dobre i niedrogie rolety rzymskie Muszę poszukać na FM, co forumki polecają, bo ja tylko Dekordię znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 06.09.2014 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Ja też planuje w swojej sypialni paski luster. Ostatnio wyczytałam, że wg zasad feng shui w sypialni powinno ich nie być bo nakręcają energię w pomieszczeniu a sypialnia powinna mieć inne zadanie. Ot w ramach ciekawostki;) Sprawdziłam fotki jeszcze raz i faktycznie z drzewami jakoś się ciasnej zrobiło. Za 1 razem zgubił mnie zachwyt na ta tapeta ale i tak lubię tą wersję zwłaszcza z kolorowym zagłówkiem. Feng Shui wbrew pozorom jest ważne To podstawowe zasady Ja mam to samo co Ty Nic nie przebije szarości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 06.09.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Hej Mi, ja piszę w sprawie rolet. Kupowałam na dekorii i jestem bardzo zadowolona, nwet załapałam się na jakąs promocje wtedy. Pamietam ze miejscowa krawcowa powiedziała mi za jedna sztuke taką cenę jak ja uszyłam 4:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 06.09.2014 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 (edytowane) Hej Anita dzięki za odwiedziny i opinię na temat rolet z Dekorii Czyli polecasz Pewnie na początek zamówię próbki i w końcu tam uszyję Edytowane 6 Września 2014 przez mi_mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.09.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Las jest świetny. Naprzeciw powiesiłabym bardzo szerokie i niezbyt wysokie lustro w prostej, płaskiej drewnianej ramie. Na takiej wysokości, żeby leżąc w łóżku patrzeć na odbicie lasu, ale żeby nie było widać łóżka. Chyba podobałby mi się lutrzany pas prawie na szerokość ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 06.09.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Łazienka będzie suuuuper Lampy nie kojarzę - pytałaś Magdę? Ona zna wiele fajnych lamp, może zna nazwę tej z Twojej inspiracji. Gdybyś nie pokazała tej drugiej wizualizacji sypialni, to zachwyciłabym się lasem, a szczególnie światłem w lesie . Ale ten drugi pomysł jest (dla mnie) świetny. Bez tapety zdecydowanie lepiej. W pełni jednak rozumiem szacunek dla preferencji drugiej polówki . Fajnie, że o tym piszesz. Aranżacja wnętrz powinna uwzględniać potrzeby wszystkich domowników . Często śmiejemy się na FM z naszych szalonych pomysłów, o których jeszcze "nasi M." nie wiedzą. Jeśli im "wszystko jedno" to ok, ale jeśli mają własne preferencje to nie można ich ignorować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 06.09.2014 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Las jest świetny. Naprzeciw powiesiłabym bardzo szerokie i niezbyt wysokie lustro w prostej, płaskiej drewnianej ramie. Na takiej wysokości, żeby leżąc w łóżku patrzeć na odbicie lasu, ale żeby nie było widać łóżka. Chyba podobałby mi się lutrzany pas prawie na szerokość ściany Pestuś, pomysł byłby fajny, gdyby przejście w sypialni było szersze, niestety nie mogę powiesić tam nic, o co da się zaczepić, ponieważ pozostaje mi od ściany do łóżka około 50 cm max. Wolałabym, żeby takie lustro nie trzasnęło o podłogę Łazienka będzie suuuuper Lampy nie kojarzę - pytałaś Magdę? Ona zna wiele fajnych lamp, może zna nazwę tej z Twojej inspiracji. Gdybyś nie pokazała tej drugiej wizualizacji sypialni, to zachwyciłabym się lasem, a szczególnie światłem w lesie . Ale ten drugi pomysł jest (dla mnie) świetny. Bez tapety zdecydowanie lepiej. W pełni jednak rozumiem szacunek dla preferencji drugiej polówki . Fajnie, że o tym piszesz. Aranżacja wnętrz powinna uwzględniać potrzeby wszystkich domowników . Często śmiejemy się na FM z naszych szalonych pomysłów, o których jeszcze "nasi M." nie wiedzą. Jeśli im "wszystko jedno" to ok, ale jeśli mają własne preferencje to nie można ich ignorować. Julianno, preferencje naszych połówek są bardzo ważne Szczególnie, że mój G ogląda ze mną różne możliwości - wszystko mu pokazuję i nic nie muszę ukrywać Ocenia, doradza, ma swoje pomysły - czasem lepsze, czasem gorsze - jak ja Ale wszystko jest u nas kompromisem - bo oboje będziemy w tych naszych wyborach mieszkać Na lesnej ścianie mu zależy, więc taką ścianę zrobimy Pomimo tego, że pomysł drugi jest moim zdecydowanym faworytem Madzi jeszcze o te lampki nie pytałam, ale na pewno zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flawia 07.09.2014 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Dziewczyny, wiecie może, gdzie uszyć dobre i niedrogie rolety rzymskie Muszę poszukać na FM, co forumki polecają, bo ja tylko Dekordię znam mi, poszukaj opinii o Dekordii, bo na wątku o dekoracjach zdarzały się narzekania na ich rolety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 07.09.2014 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 mi, poszukaj opinii o Dekordii, bo na wątku o dekoracjach zdarzały się narzekania na ich rolety. Kurcze, niedobrze. Poczytam od dechy do dechy w takim razie. Mi a pasek lustra na stałe przyklejone do ściany? Takie lustra przejdą u mnie tylko w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flawia 07.09.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Kurcze, niedobrze. Poczytam od dechy do dechy w takim razie. Poprawiam, chodziło o dekorię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 07.09.2014 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Poprawiam, chodziło o dekorię Spoko, domyśliłam się oczywiście Najgorsze jest to, że nie jestem sobie w stanie nawet próbek dobrać z ich obrazków... Zobaczymy, najpierw poczytam Dekoracje okienne i zobaczę, co forumki polecają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.09.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Zrób zagłębienie, żeby dało się zlicować z płaszczyzną ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 08.09.2014 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Bardzo podoba mi się Twoja łazienka, prosto, nowocześnie, a dzięki płytkom imitującym drewno jest przytulnie. Zdradź co to za umywalka i szare płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 08.09.2014 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Zrób zagłębienie, żeby dało się zlicować z płaszczyzną ściany Kochane, nie jestem aż taką fanką luster Jak sobie pomyślę, ile czyszczenia będę miała w łazience i korytarzu, to z lustra w sypialni chyba zrezygnuję Jak sobie pomyślę, ze szmatą będę smarować ściany w sypialni przy zagłębionym lustrze, to już jestem wkurzona Bardzo podoba mi się Twoja łazienka, prosto, nowocześnie, a dzięki płytkom imitującym drewno jest przytulnie. Zdradź co to za umywalka i szare płytki? Nigdy nie ukrywałam: umywalka - Bathco Toulouse płytki - Terratinta Betoncrete Minimal, na wizkach w rozmiarze 60x60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 08.09.2014 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 mi, poszukaj opinii o Dekordii, bo na wątku o dekoracjach zdarzały się narzekania na ich rolety. Flawia, już wiem, o czym piszesz Przeczytałam na dekoracjach i zdecydowanie boję się w Dekorii zamówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts