mi_mała 08.10.2014 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 I druga:http://imageshack.com/a/img661/622/rLH3cc.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 08.10.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Jestem za drugą. Pierwsza wygląda jak zamocowana na poręczy dla niepełnosprawnych w publicznej toalecie i to ją w moich oczach zdecydowanie dyskwalifikuje. Tak mi się kojarzy i już. Sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 08.10.2014 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Jestem za drugą. Pierwsza wygląda jak zamocowana na poręczy dla niepełnosprawnych w publicznej toalecie i to ją w moich oczach zdecydowanie dyskwalifikuje. Tak mi się kojarzy i już. Sorry. 1-2 2-1 Różnimy się i różne rzezcy nam się podobają Ja mam swoją faworytkę, ale na razie nie zdradzam, czekam dalej an głosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 08.10.2014 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Mi, widziałaś na żywo Hektary? Zwróciłam na nie wczoraj uwagę w Ikei - zresztą nie sposób ich było nie zauważyć. Są przeogromne... Na pewno takie chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 08.10.2014 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 (edytowane) Hektary - kinkiety , o takie: http://tytuurzadzisz.pl/wp-content/uploads/2013/04/II-%E2%80%93-%C5%81%C3%B3%C5%BCko-i-lampy.png Widziałam i macałam - fajne matowe, jak na kinkiety nad łóżko będą OK. Grasy na żywo na wystawie http://quintessenceblog.com/wp-content/uploads/2011/10/04/P1020080-500x421.jpg Edytowane 8 Października 2014 przez mi_mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 08.10.2014 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 (edytowane) No tak, przecież o kinkiety chodziło, a ja widziałam te sufitowe o średnicy 47 cm. Chyba zmęczona jestem Kinkiety zgrabniutkie się wydają. Przy tych kinkietach razi mnie jedynie ten wiszący kabel - nie podoba mi się takie rozwiązanie. Może dałoby się jeszcze zmienić instalację elektryczną, żeby tego kabla się pozbyć. Ale wtedy to już nie Hektary, tylko znowu musiałabyś szukać czegoś innego. My w sypialni będziemy mieli kinkiety bez kabli, ale w pokoju córki nie przewidziane zostało takie rozwiązanie - w związku z tym będzie miała lampkę na stoliku nocnym, bo wiszący kabel nie do zaakceptowania w naszym domku Edytowane 8 Października 2014 przez Majolie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 08.10.2014 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Tego wielkiego Hektara też widziałąm i...... jest wiiieeelki... Nie na moje metraże A Ty maratony sklepowe uprawiasz Jak asortyment? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 08.10.2014 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Wczorajsza wyprawa całkiem ok, bo udało się zgrać szafę z Ikei z meblami z Vox - jestem bardzo zadowolona. Mam w takim razie z głowy pokój córki, a to priorytet. Nie mówię o dodatkach itp. Wybrane są jedynie meble. Nadal mam problem z naszą sypialnia, bo mi Andzia skutecznie z głowy wybiła łóżko, na które zachorowałam jakiś czas temu. A w ogóle to drepczemy w miejscu - od jutra obydwoje mamy urlop, więc może trochę ruszymy do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 08.10.2014 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 a ja mam takie trzy hektary wielgachne wiszące i muszę do nich nowy stół zrobić bo mój stół ma jedynie wymiary pod jednego hektara najwyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.10.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 To ja głosuję na tę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 08.10.2014 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 To będziesz miała chociaż hektary stołu, a stół przecież najważniejszy w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 08.10.2014 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Wczorajsza wyprawa całkiem ok, bo udało się zgrać szafę z Ikei z meblami z Vox - jestem bardzo zadowolona. Mam w takim razie z głowy pokój córki, a to priorytet. Nie mówię o dodatkach itp. Wybrane są jedynie meble. Nadal mam problem z naszą sypialnia, bo mi Andzia skutecznie z głowy wybiła łóżko, na które zachorowałam jakiś czas temu. A w ogóle to drepczemy w miejscu - od jutra obydwoje mamy urlop, więc może trochę ruszymy do przodu. Zdawaj relacje Trzymam kciuki i liczę na pokazanie wyborów a ja mam takie trzy hektary wielgachne wiszące i muszę do nich nowy stół zrobić bo mój stół ma jedynie wymiary pod jednego hektara najwyżej Aguś, ale Ty to masz metraże Stół będzie imponujący. Strasznie mi się te Hektary podobają - są ślicznie matowe i mają świetny kształt To ja głosuję na tę [ATTACH=CONFIG]283504[/ATTACH] Tomkowa Bez kompromisów 1-2 2-1 biurkowa - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 08.10.2014 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 (edytowane) pierwsza Daje więcej możliwości, a to przy biurku potrzebne. Poza tym jest ciekawsza. Drażni mnie w tych wszystkich lampach, że kable im wystają. Skoro montowana do ściany, to może jakoś da się ten wisior schować Postaram się schować, ale jak się nie da tragedii nie będzie. Jeśli chodzi o mobilność - obie mają identyczną chyba, z tego co patrzę na schematy. Różnią sie metodą mocowania Błąd - mocowanie w 1 daje możliwość obrotu 360 stopni: http://www.lightonline.pl/public/media/produits/Applique-DCW-N304-Applique-L-Bleu-Noir-11013-266.jpg albo: http://www.lightonline.pl/public/media/produits/Applique-DCW-N222-Applique-Noir-105-503.jpg albo: http://www.lightonline.pl/public/media/produits/Applique-DCW-N210-Applique-Noir-1640-772.jpg Edytowane 8 Października 2014 przez mi_mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 08.10.2014 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 No tak, przecież o kinkiety chodziło, a ja widziałam te sufitowe o średnicy 47 cm. Chyba zmęczona jestem Kinkiety zgrabniutkie się wydają. Przy tych kinkietach razi mnie jedynie ten wiszący kabel - nie podoba mi się takie rozwiązanie. Może dałoby się jeszcze zmienić instalację elektryczną, żeby tego kabla się pozbyć. Ale wtedy to już nie Hektary, tylko znowu musiałabyś szukać czegoś innego. My w sypialni będziemy mieli kinkiety bez kabli, ale w pokoju córki nie przewidziane zostało takie rozwiązanie - w związku z tym będzie miała lampkę na stoliku nocnym, bo wiszący kabel nie do zaakceptowania w naszym domku Pod łóżkowe kinkiety mam wyprowadzone kable, więc elektryk będzie musiał przerobić mi do nich Hektarki. Nie powinno być problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 08.10.2014 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 No to cudownie. Gaszę kinkiet i idę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.10.2014 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Głos na biurkową, a jeśli nie jest brana pod uwagę, to na numer 1:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.10.2014 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Mi, przez Ciebie, a może dzięki Tobie "zachorowałam" na jodełkę francuską i wyleczyć się nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 09.10.2014 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Głos na biurkową, a jeśli nie jest brana pod uwagę, to na numer 1:) Nie rób mi tego 1-3 2-1 Mi, przez Ciebie, a może dzięki Tobie "zachorowałam" na jodełkę francuską i wyleczyć się nie mogę To bardzo fajna choroba Trochę droższa niż standardowa, ale jaka piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.10.2014 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 ja osobiście dla siebie wzięłabym 1... ale że Ty lubisz dizajnersko uważam że będzie pasowała lepiej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 09.10.2014 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 ja osobiście dla siebie wzięłabym 1... ale że Ty lubisz dizajnersko uważam że będzie pasowała lepiej 2 Karola, na tą głosujesz? http://www.lightonline.pl/public/media/produits/Applique-DCW-N222-Applique-Noir-105-503.jpg 1-3 2-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts