Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mi_mała się wykańcza :(

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jestem za drugą. Pierwsza wygląda jak zamocowana na poręczy dla niepełnosprawnych w publicznej toalecie i to ją w moich oczach zdecydowanie dyskwalifikuje. Tak mi się kojarzy i już. Sorry. ;)

1-2

2-1

Różnimy się i różne rzezcy nam się podobają :) Ja mam swoją faworytkę, ale na razie nie zdradzam, czekam dalej an głosy :)

Hektary - kinkiety :), o takie:

http://tytuurzadzisz.pl/wp-content/uploads/2013/04/II-%E2%80%93-%C5%81%C3%B3%C5%BCko-i-lampy.png

Widziałam i macałam - fajne matowe, jak na kinkiety nad łóżko będą OK.

Grasy na żywo na wystawie

http://quintessenceblog.com/wp-content/uploads/2011/10/04/P1020080-500x421.jpg

Edytowane przez mi_mała

No tak, przecież o kinkiety chodziło, a ja widziałam te sufitowe o średnicy 47 cm. Chyba zmęczona jestem ;) Kinkiety zgrabniutkie się wydają. Przy tych kinkietach razi mnie jedynie ten wiszący kabel - nie podoba mi się takie rozwiązanie. Może dałoby się jeszcze zmienić instalację elektryczną, żeby tego kabla się pozbyć. Ale wtedy to już nie Hektary, tylko znowu musiałabyś szukać czegoś innego. My w sypialni będziemy mieli kinkiety bez kabli, ale w pokoju córki nie przewidziane zostało takie rozwiązanie - w związku z tym będzie miała lampkę na stoliku nocnym, bo wiszący kabel nie do zaakceptowania w naszym domku ;) Edytowane przez Majolie

Wczorajsza wyprawa całkiem ok, bo udało się zgrać szafę z Ikei z meblami z Vox - jestem bardzo zadowolona. Mam w takim razie z głowy pokój córki, a to priorytet. Nie mówię o dodatkach itp. Wybrane są jedynie meble. Nadal mam problem z naszą sypialnia, bo mi Andzia skutecznie z głowy wybiła łóżko, na które zachorowałam jakiś czas temu. A w ogóle to drepczemy w miejscu - od jutra obydwoje mamy urlop, więc może trochę ruszymy do przodu.

Wczorajsza wyprawa całkiem ok, bo udało się zgrać szafę z Ikei z meblami z Vox - jestem bardzo zadowolona. Mam w takim razie z głowy pokój córki, a to priorytet. Nie mówię o dodatkach itp. Wybrane są jedynie meble. Nadal mam problem z naszą sypialnia, bo mi Andzia skutecznie z głowy wybiła łóżko, na które zachorowałam jakiś czas temu. A w ogóle to drepczemy w miejscu - od jutra obydwoje mamy urlop, więc może trochę ruszymy do przodu.

Zdawaj relacje :) Trzymam kciuki i liczę na pokazanie wyborów :)

a ja mam takie trzy hektary wielgachne wiszące i muszę do nich nowy stół zrobić bo mój stół ma jedynie wymiary pod jednego hektara najwyżej

Aguś, ale Ty to masz metraże :) Stół będzie imponujący. Strasznie mi się te Hektary podobają - są ślicznie matowe i mają świetny kształt :)

To ja głosuję na tę :D

[ATTACH=CONFIG]283504[/ATTACH]

Tomkowa :lol2:

Bez kompromisów ;)

1-2

2-1

biurkowa - 1 :)

pierwsza :)

Daje więcej możliwości, a to przy biurku potrzebne. Poza tym jest ciekawsza.

Drażni mnie w tych wszystkich lampach, że kable im wystają. Skoro montowana do ściany, to może jakoś da się ten wisior schować :)

Postaram się schować, ale jak się nie da tragedii nie będzie.

Jeśli chodzi o mobilność - obie mają identyczną chyba, z tego co patrzę na schematy. Różnią sie metodą mocowania :)

Błąd - mocowanie w 1 daje możliwość obrotu 360 stopni:

http://www.lightonline.pl/public/media/produits/Applique-DCW-N304-Applique-L-Bleu-Noir-11013-266.jpg

albo:

http://www.lightonline.pl/public/media/produits/Applique-DCW-N222-Applique-Noir-105-503.jpg

albo:

http://www.lightonline.pl/public/media/produits/Applique-DCW-N210-Applique-Noir-1640-772.jpg

Edytowane przez mi_mała

No tak, przecież o kinkiety chodziło, a ja widziałam te sufitowe o średnicy 47 cm. Chyba zmęczona jestem ;) Kinkiety zgrabniutkie się wydają. Przy tych kinkietach razi mnie jedynie ten wiszący kabel - nie podoba mi się takie rozwiązanie. Może dałoby się jeszcze zmienić instalację elektryczną, żeby tego kabla się pozbyć. Ale wtedy to już nie Hektary, tylko znowu musiałabyś szukać czegoś innego. My w sypialni będziemy mieli kinkiety bez kabli, ale w pokoju córki nie przewidziane zostało takie rozwiązanie - w związku z tym będzie miała lampkę na stoliku nocnym, bo wiszący kabel nie do zaakceptowania w naszym domku ;)

Pod łóżkowe kinkiety mam wyprowadzone kable, więc elektryk będzie musiał przerobić mi do nich Hektarki. Nie powinno być problemu.