Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mi_mała się wykańcza :(

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mi, a te baterie... może poszukaj takich, jak ze stali szczotkowanej.

Szaraki fajniejsze od czarnych. Te czarne są takie twrde w wyglądzie i... w siedzeniu też pewnie się to czuje. Chyba, że chcesz by kota zastąpiły :wiggle:

Znajoma ma dwie kotki – dachówkę i norweską leśną. Dachówka, jak gość jej zdaniem za długo siedzi, wczołguje się pod fotel i gryzie w pięty.

Edytowane przez pestka56

Mi, a te baterie... może poszukaj takich, jak ze stali szczotkowanej.

Szaraki fajniejsze od czarnych. Te czarne są takie twrde w wyglądzie i... w siedzeniu też pewnie się to czuje. Chyba, że chcesz by kota zastąpiły :wiggle:

Znajoma ma dwie kotki – dachówkę i norweską leśną. Dachówka, jak gość jej zdaniem za długo siedzi, wczołguje się pod fotel i gryzie w pięty.

Szarak idzie do sypialni, czarne do salonu :) Na te salonowe planuje uszyć poduszeczki na siedzenie ;) można kupić takie oryginalne z poduszkami, ale cena jest o jakieś 500 zł wyższa, więc zamówię osobno.

Moje koty uwielbiają gości :)

Baterie stal szczotkowana są ciemniejsze i matowe? Może fajnie wyglądać, ale z tych które mi się podobały nie było dostępnego takiego koloru :(

Cały czas myślę o tych krzesłach, bardzo fajnie wyglądają :)

http://www.homeadore.com/wp-content/uploads/2014/04/1.IMG_1173_1.jpg

Projekt Katarzyna Orwat

http://www.homeadore.com/wp-content/uploads/2014/04/5.IMG_1126_1.jpg

http://bi.gazeta.pl/im/6e/d1/f1/z15847790Q,Mieszkanie-dla-singla---65-m-kw---proj--KASIA-ORWA.jpg

Te czarne Hay Chair są wygodne - siedziałam na nich i było OK.

Te Kartella widzę tylko w necie - niestety nie siedziałam na nich - muszę gdzieś je na żywo odnależć :)

Dzięki za poduchę :)

Mi, ja też chorowałam na Mastersy, do czasu, aż usiadłam na tym krześle:)

są bardzo niewygodne, poszukaj ich w sklepie... czuję,że też się wyleczysz:)

Mi, ja też chorowałam na Mastersy, do czasu, aż usiadłam na tym krześle:)

są bardzo niewygodne, poszukaj ich w sklepie... czuję,że też się wyleczysz:)

Jeśli są niewygodne odpadają :) Miałam drobne podejrzenia, że mogą takie być patrząc na to powyginane oparcie :)

Potrzebowałam kogoś, kto potwierdzi ten fakt i sprowadzi mnie na ziemię :) Dzięki :)