andariel 11.11.2014 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 ta pierwsza ma trzy punkty światła. Mnie się podoba trzecia ale dałabym dwie - niekoniecznie równo powieszone - chociaż pewnie lepiej równo powiesić i zaszaleć z powyginaniem. Ta druga fajnie wygląda z obrazem, bo żółty się pięknie powtarza ale dwie wyglądałyby chyba przyciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 11.11.2014 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Hmm, wszystkie pasują pięknie. Podoba mi się wersja z granatowym fotelem. A lampka chyba pierwsza. Granatowego fotela niestety nie będzie, bo sofa musi być w U, więc w grę wchodzi szara lub granatowa pufa-dostawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 11.11.2014 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 (edytowane) ta pierwsza ma trzy punkty światła. Mnie się podoba trzecia ale dałabym dwie - niekoniecznie równo powieszone - chociaż pewnie lepiej równo powiesić i zaszaleć z powyginaniem. Ta druga fajnie wygląda z obrazem, bo żółty się pięknie powtarza ale dwie wyglądałyby chyba przyciężko Nie da rady finansowo z dwoma Flosami Poza tym one są dość duże, jak na wizce u Madzi. Mi jakaś rachityczna wyszła. Edytowane 11 Listopada 2014 przez mi_mała ch##$%^rne T9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.11.2014 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Mi w tę sobotę najbliższą będziesz buszować? Jak mi się uda też może pojadę. Zabrałam się za "zwiedzanie" sklepów. Byłam wreszcie w tartaku. Robię rozeznanie Mi, a tę kanapę masz już wybraną? Sprawia wrażenie ciężkiej. Może ja mam takie skrzywienie, ale ona taka... kwadrat, prostokąt i łup ciężar. Ja bym szukała bardziej takiej z delikatniejszymi oparciami i na metalowych nóżkach. Chyba nie ma być rozkładana? Ta z dwóch pierwszych (Rolf Benz więz cena fatalna) jest wystarczająco szeroka, żeby spać po zdjęciu poduch. To samo te z BooConcept. Wiem, że ceny koszmarne, ale chciałam kształt pokazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.11.2014 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Wybieranie płytek... moj małżonek będzie dłuuuuugo wspominał. Setki płytek przywożone do domu, wnoszone na 4 piętro i oglądane ze wszystkich stron. Te które mam obecnie w kuchni smarowane były olejem i czerwonymi burakami, zeby sprawdzić czy sę dobrze myją bo sa lekko chropowate i miałam podejrzenia ze będa beznadziejne w myciu. Opłacało sie - płytki sa genialne - miesiąc można nie myc i nic nie widać :P Lampa strasznie mi sie podoba z pierwszej wizualki - co to? Podobają mi sie tez stoliki z tej wizalizacji - widziałam ostatnio identyczny jak ten mniejszy tylko taki soczyście zółty. Swietny, tylko ze cena sklepowa była powalająca. Wiecie może co to? Moze w necie jakiś tańszy upoluje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asc 11.11.2014 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Stolik superA co to właściwie jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 11.11.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Piękne kolory mają te kanapy od Pestki w pojedynkę na bartyckiej to może i faktycznie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.11.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Stolik super A co to właściwie jest?? Spytaj Magdę 34 to jej projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.11.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Piękne kolory mają te kanapy od Pestki w pojedynkę na bartyckiej to może i faktycznie lepiej Taka duża plama barwna jak kanapa dobrze robi we wnętrzu. Forum lubi szare, a ja gdzie mogę podrzucam kolorowe Zakupy, oglądanie zawsze robi się lepiej w pojedynkę. Wszystko jedno w jakim temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 11.11.2014 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 fajne te "Pestkowe" kanapy co do lampy to ja nie umiem wybrac....wlasnie u siebie robie drugie podejscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 11.11.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Zakupy, oglądanie zawsze robi się lepiej w pojedynkę. Wszystko jedno w jakim temacie Nieee, nie zgodzę się. Jeśli druga osoba jest cierpliwa lub równie napalona na kupowanie, to samo dobro - zawsze to druga opinia. Samotnie łatwiej popełnić błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 11.11.2014 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 A ja widzę to tak - najpierw się biega samodzielnie po sklepach, wiele wiele razy. Kiedy już dokona się odsiewu polegającego na odrzucaniu kolejnych inspiracji ze zdjęć w sieci (mnie z tego czym się zachwycałam w sieci, prawie nic nie podobało się na żywo) i pozostanie powiedzmy trzy propozycje, prowadzi się swoją drugą połówkę do sklepu i z tych trzech propozycji wybiera się wspólnie jedną. To się zawsze sprawdza i nie generuje zbyt wielu nerwowych sytuacji - bo mnie się podoba to, a jemu akurat to właśnie nie czy na odwrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.11.2014 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 A ja się bardziej zastanawiam. Nie podejmuję decyzji na hop siup jak łażę sama. Wolę tak. Potem zdaję relację i pokazuję zdjęcia. Mam czas przemyśleć sama i jak czuję, że to to, to buduję argumenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 11.11.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 znacie moze w Warszawie lub okolicy jakis salon gdzie mozna obejrzec baaardzo duzo lamp, tak zeby isc w 1 miejsce i zeby wszystkie lampy tam byly ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 11.11.2014 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 A ja w sumie nie wiem Raz tak raz inaczej.. Raz Michał ma lepszy pomysł raz ja. Ale do sklepów nam razniej wspólnie chodzić. Zazwyczaj jak gdzieś szłam po pracy dzwoniłam do niego i pytałam - idę pooglądać to i to jedziesz do domu? a on zazwyczaj mówił a mogę iść z Tobą - no jasne - i tak sobie łaziliśmy i cieszyliśmy się tym, że będziemy mieli fajny domek a potem, ze mamy fajny domek. Wciaż tak jest Moglibyśmy mieć więcej kasy ale i tak zadowolenia większego by nam nie dała. Sporo rzeczy kupowałam w sieci. Zawsze się z nim konsultowałam chociaz różnie było z jego zainteresowaniem. Zazwyczaj to i tak ja ostatecznie musiałam wybierać, obliczać ile czego potrzeba. Ale nie marudzę, bo ja też łatwa w kontaktach nie jestem )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 11.11.2014 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 No to po kinie lecimy Mi w tę sobotę najbliższą będziesz buszować? Jak mi się uda też może pojadę. Zabrałam się za "zwiedzanie" sklepów. Byłam wreszcie w tartaku. Robię rozeznanie Mi, a tę kanapę masz już wybraną? Sprawia wrażenie ciężkiej. Może ja mam takie skrzywienie, ale ona taka... kwadrat, prostokąt i łup ciężar. Ja bym szukała bardziej takiej z delikatniejszymi oparciami i na metalowych nóżkach. Chyba nie ma być rozkładana? Ta z dwóch pierwszych (Rolf Benz więz cena fatalna) jest wystarczająco szeroka, żeby spać po zdjęciu poduch. To samo te z BooConcept. Wiem, że ceny koszmarne, ale chciałam kształt pokazać. [ATTACH=CONFIG]288503[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]288504[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]288505[/ATTACH] Tak, planuję tą sobotę i bardzo chętnie skorzystam chociażby z chwilowego doradztwa Sofa chyba wybrana, bo siedzieliśmy na niej i zdobyła nasze serducha - Furninova model Vesta http://www.objecta.pl/thumbs/vesta25chlfot_jpg_412c22fa7f7e82ca8b7494499c114195.jpg Można ją delikatnie odciążyć nóżkami, ale to prawda, jest lekko przewalista Podoba się nam to W sumie do tych masakrycznie drogich, które pokazałaś podobny jest mti-furninova Blues: http://cdn26.muratordom.smcloud.net/t/forum.muratordom.pl/t/-0f42ee2038519921deaf40d190a219ee_1296028.jpg Szarość musi pozostać, a jednym z powodów jest kocia sierść. Na kolorze wszystko będzie widać Wybieranie płytek... moj małżonek będzie dłuuuuugo wspominał. Setki płytek przywożone do domu, wnoszone na 4 piętro i oglądane ze wszystkich stron. Te które mam obecnie w kuchni smarowane były olejem i czerwonymi burakami, zeby sprawdzić czy sę dobrze myją bo sa lekko chropowate i miałam podejrzenia ze będa beznadziejne w myciu. Opłacało sie - płytki sa genialne - miesiąc można nie myc i nic nie widać :P Lampa strasznie mi sie podoba z pierwszej wizualki - co to?[/img] Co do płytek - wierzę, oszczedzę mojemu G. tych przyjemności Lampa to Serge Mouille 3. Robi wnętrze Ale do Flosa moje serce ostatnio mocno bije Stolik super A co to właściwie jest?? Stoliczki - nie mam pojęcia, gdzieś je widziałam, ale nie pamiętam, trzeba Madzi zapytać Piękne kolory mają te kanapy od Pestki w pojedynkę na bartyckiej to może i faktycznie lepiej Lepiej byłoby z kimś zaangażowanym - ale mędzący będzie co najwyżej przeszkadzał Spytaj Magdę 34 to jej projekt Taka duża plama barwna jak kanapa dobrze robi we wnętrzu. Forum lubi szare, a ja gdzie mogę podrzucam kolorowe Zakupy, oglądanie zawsze robi się lepiej w pojedynkę. Wszystko jedno w jakim temacie Ja tam lubię towarzystwo, pod warunkiem, że nie mędzi fajne te "Pestkowe" kanapy co do lampy to ja nie umiem wybrac....wlasnie u siebie robie drugie podejscie Ja też lamp nie widzę - poczekam na wykończenie, jak mówią dziewczyny, zobaczę wnętrze na żywo, to może bedzie łatwiej. Na razie kombinuję na sucho na wizkach, ale z ostateczną decyzją poczekam do końca. Nieee, nie zgodzę się. Jeśli druga osoba jest cierpliwa lub równie napalona na kupowanie, to samo dobro - zawsze to druga opinia. Samotnie łatwiej popełnić błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 11.11.2014 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 A ja widzę to tak - najpierw się biega samodzielnie po sklepach, wiele wiele razy. Kiedy już dokona się odsiewu polegającego na odrzucaniu kolejnych inspiracji ze zdjęć w sieci (mnie z tego czym się zachwycałam w sieci, prawie nic nie podobało się na żywo) i pozostanie powiedzmy trzy propozycje, prowadzi się swoją drugą połówkę do sklepu i z tych trzech propozycji wybiera się wspólnie jedną. To się zawsze sprawdza i nie generuje zbyt wielu nerwowych sytuacji - bo mnie się podoba to, a jemu akurat to właśnie nie czy na odwrót. Też tak mam, wolę polatać sama lub z równie napaloną osobą, żeby później przedstawić do wyboru te najlepsze propozycje Dla G. większość szarych płytek to szare płytki, więc WTF z całym tym lataniem? A ja się bardziej zastanawiam. Nie podejmuję decyzji na hop siup jak łażę sama. Wolę tak. Potem zdaję relację i pokazuję zdjęcia. Mam czas przemyśleć sama i jak czuję, że to to, to buduję argumenty. Nie bedzie hop siup, tylko mało profesjonalna sesja zdjęciowa aparatem z komórki, a potem przeglądanie zdjeć i zastanawianie się znacie moze w Warszawie lub okolicy jakis salon gdzie mozna obejrzec baaardzo duzo lamp, tak zeby isc w 1 miejsce i zeby wszystkie lampy tam byly ? Nie znam, ale sie podpinam pod pytanie A ja w sumie nie wiem Raz tak raz inaczej.. Raz Michał ma lepszy pomysł raz ja. Ale do sklepów nam razniej wspólnie chodzić. Zazwyczaj jak gdzieś szłam po pracy dzwoniłam do niego i pytałam - idę pooglądać to i to jedziesz do domu? a on zazwyczaj mówił a mogę iść z Tobą - no jasne - i tak sobie łaziliśmy i cieszyliśmy się tym, że będziemy mieli fajny domek a potem, ze mamy fajny domek. Wciaż tak jest Moglibyśmy mieć więcej kasy ale i tak zadowolenia większego by nam nie dała. Sporo rzeczy kupowałam w sieci. Zawsze się z nim konsultowałam chociaz różnie było z jego zainteresowaniem. Zazwyczaj to i tak ja ostatecznie musiałam wybierać, obliczać ile czego potrzeba. Ale nie marudzę, bo ja też łatwa w kontaktach nie jestem )) Szczęściara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.11.2014 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 (edytowane) Vesta nie jest tak zwalista jak ta na wizualce. Fajna z tymi rancikami. Futro widać wszędzie niezależnie od koloru. Oglądałam ostatnio odkurzacz ze spec koncówką do usuwania futra. U mnie jest masakra. Gałgany w ilości 3 sztuk na drugi dzień po sprzątaniu potrafią „oznaczyć” fotele i kanapy bardzo skutecznie. Wszystko mam poprzykrywane narzutami, bo inaczej bym oszalała. Kochane sierściuszki Mi, możemy się na Bartyckiej umówić. Ja będę w mieście od piątku wieczór, bo robię za opiekunkę do 2-latki. Mogę więc dotrzeć ze Śródmieścia w pół godziny. Edytowane 12 Listopada 2014 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 11.11.2014 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 A propos sklepu z lampami - też chciałabym taki "zwiedzić" , zwłaszcza jeżeli byłyby w nim lampy Philips Ecomoods. Jakbyście miały po drodze to przy Al. Solidarności 129/131 jest chyba całkiem spory sklep - przynajmniej po wystawie tak można sądzić. Nie sądzę, żeby warto było organizować wyprawę przez połowę Warszawy, ale gdybyście miały gdzieś obok coś do załatwienia, to może warto wstąpić. http://www.dobrelampy.pl/kontakt.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.11.2014 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Majolle, wiem gdzie to i nawet w tych okolicach będę, ale raczej nie zdążę. Może w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts