Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mi_mała się wykańcza :(

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

... (dlatego robie wizualizacje bo nie widze tego bez gotowego obrazu - i pisałam ci to ja - matematyk z wykształcenia :p :P :p)

No co Ty? Jam też matematyk :)

I mam ten sam problem :p

...

no bez jaj :lol2:

mam taki sam problem - nic nie widzę bez obrazka :D chyba to wina wykształcenia jednak... bo mam takie jak Wy :lol2::lol2:

się rysowało bryły w 3D w nieskończoność, układy współrzędnych - bez rysunku nic a nic żadnego zadania nie rozwiążę :cool:

Ej, ja matematyk (ale w sumie to tylko połowiczny kierunek wykształcenia) i widzę:p Choć i tak robie wizki by widzieć lepiej:P

Ja mam BEKO DCU 7330.

http://image.ceneo.pl/data/products/9445082/i-beko-dcu-7330.jpg

Jak się sprawuje to nie powiem, bo jeszcze nie uruchomiliśmy:P Czeka ciągle grzecznie na męża by ją wtarabanił na pralkę (mają stać w słupku), więc jeszcze trochę pewnie poczeka:lol2:

Też ma 54 cm

No dobra - zrobiłam pierwszą wersję - slupek koło drzwi (wydaje mi się ze lepsza wersja, na wprost prysznica robi sie straszni ciężko)

mi-ma%25C5%2582a1.JPG

mi-ma%25C5%2582a2.JPG

mi-ma%25C5%2582a3.JPG

sprzety zabudowałam, ale nie wiem czy to jest mozliwe. Suszarka wydziela bardzo duzo ciepła i ono musi mieć swoje ujście inaczej bedzie wilgoć.

zamiast szafki otwieranej na brudna odzież ja bym zrobiła szuflade, do ktorej wstawisz kosz na pranie, abo od razu taka szuflade z wysokimi bokami. Umiesciłam ja przy samej pralce, zeby nie trzeba było maszerowac z nimi przez pol łazienki

Dałam tez 2 umywalki. Jest na nie miejsce wiec czemu nie?

Oczywiście mozna dac jedna wieksza - wtedy na blacie jest sporo miejsca (wazne w momencie kiedy masz suszarke - pranie skladac najlepiej ciepłe, wtedy nie trzeba go prasowac. Jak wyciągniesz i pojdziesz z nim do pokoju to szybko wystygnie. Dobrze jest wiec miec miejsce obok suszarki - mozesz wtedy wyjmowac sztuke po sztuce)

Edytowane przez szocik

co do wentylacji suszarki to mozna z boku - od strony lustra na samej góze zrobic jakies otwory wentylacyjne (coś takiego jak sie w drzwiach łazienkowych robi, tylko ze mniejsze, zeby nie były tak widoczne - mysle ze mogłoby to zle nie wygladac)

Albo.. tylko nie wiem jakie masz plany na przedpokoj... zrobic kratke wentylacyjną na przepokoj...

Albo zrobic taka kratke jak sieprzy lodówkach w zabudowie daje...

Suszarka daje baaaardzo duzo ciepla....