mi_mała 12.11.2014 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Mi mała szalenie mi się u Ciebie podoba,a ta pierwsza lampa (taka potrójna) podbiła moje serce:))) myślę czy nie mogłaby w moim salonie wylądować może cena mnie wyleczy,bo jeszcze nie sprawdzilam;) No cóż... Oryginał 6 350 $ Repliki na furnshopie 259 Eur... Promocja z 2 072 Eur, ciekawe do kiedy trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 12.11.2014 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 martaMarcia - no mnie wyleczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 12.11.2014 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Ja połek nie lubie, bo nie potrafie na nich porzadku utrzymac, ale... jesli musza byc to wygibańce - przynajmniej praktyczne.Jak nie musza byc - nie dawaj, bez polek lżej i ładniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 12.11.2014 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Ja połek nie lubie, bo nie potrafie na nich porzadku utrzymac, ale... jesli musza byc to wygibańce - przynajmniej praktyczne. Jak nie musza byc - nie dawaj, bez polek lżej i ładniej. Też nie lubię - i chyba w dodatku nie potrzebuję. Bez sensu kombinuję już chyba Bez nich będzie lżej i mniej kurzu i zakamarów do sprzątania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 12.11.2014 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Bez nich będzie lżej i mniej kurzu i zakamarów do sprzątania Mądrze godosz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 12.11.2014 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 A ja nie lubię sprzątać, oj nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 12.11.2014 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 No cóż... Oryginał 6 350 $ Repliki na furnshopie 259 Eur... Promocja z 2 072 Eur, ciekawe do kiedy trwa uzdrowiciel z Ciebie;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.11.2014 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Zrobiłam w Dobrych Lampach kilka zdjęć zwisów. Takich małych lampek, które można rządkiem nad blatem powiesić, albo przy lustrze. Mam u siebie takie, które kupiłam przypadkowo i im dłużej na nie patrzę, tym gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 13.11.2014 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 uzdrowiciel z Ciebie;P Co chwilę mnie coś tak uzdrawia. Jak tak dalej pójdzie, to przeżyję 150 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 13.11.2014 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Zrobiłam w Dobrych Lampach kilka zdjęć zwisów. Takich małych lampek, które można rządkiem nad blatem powiesić, albo przy lustrze. Mam u siebie takie, które kupiłam przypadkowo i im dłużej na nie patrzę, tym gorzej. Coś pasującego do Flosa może było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.11.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 mój głos na półki na prosto lub bez ogólnie to te zawijaski są mega odjechane! ale nad kanapą nie pasują wg mnie - za ciasno tam mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.11.2014 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 a ja chyba bym głosowała za brakiem półek....przynajmniej jak dla mnie to często jest miejsce na kurzołapki tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.11.2014 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Lubię bibliteki na półkach , ale tylko jeśli to jest prawdziwe miejsce postoju książek. Jeśli miałyby to być pólki ozdobniki, to je wywal i powieś obraz albo jakąś tematyczną tkaninę. I do tego ta lampa. W Dobrych Lampach były tylko inspirowane kinkietami Tolomeo z nieco podobnych lamp do Twoich. Ale one mizerne jakieś jeśli chodzi o wykonanie. Poza tym samo przeciętniactwo. Może te dwie trochę ciekawsze, ale po przyjrzeniu się z bliska dużo tracą Podobała mi się do wykorzystania w kuchni nad blatem, bo inna, ale jak zapytałam o cenę to mi przeszło – 850/sztuka, a ten komplet ze zdjęcia (3 razem) za 2800. Wymiękłam. Po przeciwnej stronie ulicy za 720 mogę kupić fajną stylową lampę z kloszem z tzw. szkła lodowego. A jak wezmę 3, to jeszcze rabacik dostanę. Pasowałaby mi takie do drewnianego sufitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 13.11.2014 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 (edytowane) Kombinuję z półkami - robić proste czy zawijasy? http://imageshack.com/a/img661/9898/KuNHyu.jpg a mi sie zawijas podoba tylko ciut wyzej i bardzo plytka zeby nie trzeba bylo uwazac na glowe Edytowane 13 Listopada 2014 przez Yaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 13.11.2014 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Zawijas jest fajny, pod warunkiem że byłby wykonany w litego drewna, a na dodatek żeby stanowił ozdobę, a nie półkę. Ale i tak podoba mi się bardziej wersja z obrazem. Chora jestem na obrazy. Właśnie - najbliższe Targowisko Sztuki już 23 listopada. Targi Rzeczy Ładnych też wtedy. No to się będzie działo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.11.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 idziesz na targi? my tu szykujemy mocną ekipą się tam wbić co nie dziewuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 13.11.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 a gdzie to bedzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 13.11.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Jak mnie będziecie chciały widzieć, to przylecę na miotle Idę na targi i na targowisko. Mężowi w niedzielę obiadu na budowę nie zawiozę, bo nie zdążę, tyle tego do obskoczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.11.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Jak mnie będziecie chciały widzieć, to przylecę na miotle Idę na targi i na targowisko. Mężowi w niedzielę obiadu na budowę nie zawiozę, bo nie zdążę, tyle tego do obskoczenia szykuj miotłę super że będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.11.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Plac Unii Lubelskiej tam gdzie był kiedyć Supersam, a teraz wielki biurowiec jest. Mi, a to coś dla Ciebie. Nawet kanapa ociupinkę podobna http://www.homedsgn.com/2014/11/13/fuoco-by-archisbang/fuoco-06/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts