Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mi_mała się wykańcza :(

Recommended Posts

Mi mała szalenie mi się u Ciebie podoba,a ta pierwsza lampa (taka potrójna) podbiła moje serce:))) myślę czy nie mogłaby w moim salonie wylądować:) może cena mnie wyleczy,bo jeszcze nie sprawdzilam;)

No cóż... Oryginał 6 350 $ :(

Repliki na furnshopie 259 Eur... Promocja z 2 072 Eur, ciekawe do kiedy trwa :confused:

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja połek nie lubie, bo nie potrafie na nich porzadku utrzymac, ale... jesli musza byc to wygibańce - przynajmniej praktyczne.

Jak nie musza byc - nie dawaj, bez polek lżej i ładniej.

Też nie lubię - i chyba w dodatku nie potrzebuję. Bez sensu kombinuję już chyba :)

Bez nich będzie lżej i mniej kurzu i zakamarów do sprzątania :)

Zrobiłam w Dobrych Lampach kilka zdjęć zwisów. Takich małych lampek, które można rządkiem nad blatem powiesić, albo przy lustrze. Mam u siebie takie, które kupiłam przypadkowo i im dłużej na nie patrzę, tym gorzej.

Lubię bibliteki na półkach , ale tylko jeśli to jest prawdziwe miejsce postoju książek. Jeśli miałyby to być pólki ozdobniki, to je wywal i powieś obraz albo jakąś tematyczną tkaninę. I do tego ta lampa.

W Dobrych Lampach były tylko inspirowane kinkietami Tolomeo z nieco podobnych lamp do Twoich. Ale one mizerne jakieś jeśli chodzi o wykonanie. Poza tym samo przeciętniactwo. Może te dwie trochę ciekawsze, ale po przyjrzeniu się z bliska dużo tracą

Dobre-Lampy–IMG_0184w.jpgDobre-Lampy–IMG_0185w.jpg

Podobała mi się Dobre-Lampy-IMG_0192w.jpg do wykorzystania w kuchni nad blatem, bo inna, ale jak zapytałam o cenę to mi przeszło – 850/sztuka, a ten komplet ze zdjęcia (3 razem) za 2800. Wymiękłam. Po przeciwnej stronie ulicy za 720 mogę kupić fajną stylową lampę z kloszem z tzw. szkła lodowego. A jak wezmę 3, to jeszcze rabacik dostanę. Pasowałaby mi takie do drewnianego sufitu.

Zawijas jest fajny, pod warunkiem że byłby wykonany w litego drewna, a na dodatek żeby stanowił ozdobę, a nie półkę. Ale i tak podoba mi się bardziej wersja z obrazem. Chora jestem na obrazy. :) Właśnie - najbliższe Targowisko Sztuki już 23 listopada. Targi Rzeczy Ładnych też wtedy. No to się będzie działo...

Plac Unii Lubelskiej :yes: tam gdzie był kiedyć Supersam, a teraz wielki biurowiec jest.

Mi, a to coś dla Ciebie. Nawet kanapa ociupinkę podobna

http://www.homedsgn.com/2014/11/13/fuoco-by-archisbang/fuoco-06/