Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mi_mała się wykańcza :(

Recommended Posts

Witam się :)

Zdradzisz jaki to model? Sofę mam na myśli :)

:welcome:

Sofa to model Noir od Furninova :)

Chloe spray i jazda...ale stolik trzeba by znalezc w minimalnej cenie, bo taki nowy to troszku by bylo szkoda :rolleyes:

Mi_mala ja niestety tez nie pomoge, bo ja z tych co w wiekszosci akceptuja..

u mnie akcja kuchnia, by to jasna **lera..

wykonawca ma byc we wtorek i zabierac fronty...dobrze ze sie da, bo jak zobaczylam front od zmywarki to powiem tak-rozryczalam sie jak dziecko...

Oby te cholerne poprawki w koncu sie skonczyly...

Biedactwo :( Spokojnie, skończy się, a Ty szybko zapomnisz :)

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mi myśle ze ktoś będzie Wam budował taka ściankę będzie wiedział co i jak, jakie stelaże- pewnie cos stalowego i dobrze zakotwionego do podłoża;) Do tego jakiś poprzeczny stelaż dokładnie na wysokości uchwytu na TV, wszystkie wyjścia w dopwiednim miejscu. Myśle ze scianki do WC /stelarze to nie to bo ni ebedzie to ten wymiar ;)

Mi myśle ze ktoś będzie Wam budował taka ściankę będzie wiedział co i jak, jakie stelaże- pewnie cos stalowego i dobrze zakotwionego do podłoża;) Do tego jakiś poprzeczny stelaż dokładnie na wysokości uchwytu na TV, wszystkie wyjścia w dopwiednim miejscu. Myśle ze scianki do WC /stelarze to nie to bo ni ebedzie to ten wymiar ;)

No właśnie podobno te są najcieńsze i najbardziej wytrzymałe na obciążenia :) a ja potrzebuję możliwie najcieńszej ścianki :)

ktos otworzyl zmywarke i caly bity cm rogu od frontu odpadl :(

okazalo sie ze cokol zle wyciety i zawadzil...

ehh... tyle kasy i tyyyyyle problemow... :bash:

Kochana rozumiem jak sie wku...:bash: niestety na miejscu pzy pierwszym użyciu wszystko bys zobaczyła a tak masz atrakcje na raty :bash::bash::bash::bash:

Bedzie dobrze , naprawią i znowu będzie śliczna kucnia :hug:

A, i jeszcze - jakoś bezpieczniej się czuję, jak wiem, jak ten "fachowiec" powinien to zrobić... Mam złe doświadczenia z pierwszego wykańczania, gdzie kupę rzeczy fachowcy wykonali po najmniejszej linii oporu, niedokładnie lub po prostu źle...

Nie wiem, dlaczego tak robią, denerwuje mnie to niemiłosiernie, ale tak jest, więc wolę się zabezpieczyć :)

Nie wiem, dlaczego tak robią, denerwuje mnie to niemiłosiernie, ale tak jest, więc wolę się zabezpieczyć :)

Rozumiem to tak... napisz do jednej z takich firm do działu technicznego z prośbą o info jak to zrobić , może zamiast zwykłego regipsu płyta włóknowo - cementowa, może jakieś inne profile mają . Może coś podpowiedzą :)

ktos otworzyl zmywarke i caly bity cm rogu od frontu odpadl :(

okazalo sie ze cokol zle wyciety i zawadzil...

ehh... tyle kasy i tyyyyyle problemow... :bash:

Melciu, będzie dobrze p powiem Ci tak - jak już zamieszkacie, to będziecie w kółko wynajdować takie "kwiatki" - mój kolega - budowlaniec mówi, że pierwszy rok mieszkania, to rok usterek -potem już jest fajnie;):hug:

Ps. Nie chce mi się już nic malować - mam lenia i szukam teraz gotowca:yes:

Chloe..nie zapomnieli..tylko zle cokol z jednej strony wycieli...

co jak co, ale montarzysci to o kant d*** rozbic...ile niedociagniec itp jest zrobionych to glowa mala.. kuchnia powinna byc cala zdemontowana i wszystko nowe przywiezione... a ich to bym na miejscu wlasciciela firmy pognala na bruk..

rece opadaja..

Mala mi...sorki za moj offtop:/

zrekompensuje Ci to jutro ;-)

Rozumiem to tak... napisz do jednej z takich firm do działu technicznego z prośbą o info jak to zrobić , może zamiast zwykłego regipsu płyta włóknowo - cementowa, może jakieś inne profile mają . Może coś podpowiedzą :)

bardzo dobry pomysł :)

Dzięki, szukałam w MTI Furninova...

To dobrze szukałaś, dopiero zauważyłam, że to Furninowa, w PL mamy MTI, a MTI nie ma takiej sofy. No to się kwestia bardzo szybko wyjaśniła, najprawdopodobniej Blues w takim razie, albo zostanę przy Veście. Zobaczymy przy zamawianiu.

Chloe..nie zapomnieli..tylko zle cokol z jednej strony wycieli...

co jak co, ale montarzysci to o kant d*** rozbic...ile niedociagniec itp jest zrobionych to glowa mala.. kuchnia powinna byc cala zdemontowana i wszystko nowe przywiezione... a ich to bym na miejscu wlasciciela firmy pognala na bruk..

rece opadaja..

Mala mi...sorki za moj offtop:/

zrekompensuje Ci to jutro ;-)

Kochana :) Nie ma problemu, ja z tych Waszych rozważań czerpię naukę dla siebie, tak więc wszystkie korzystamy :)

Bardzo bardzo jeszcze raz dziękuję :)