opiorek 21.01.2015 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Witam się,jeśli mogę też jestem za opcją1 z drewnianymi nóżkami.. zastanawiam się tylko nad wygodą wokół stołu.. jest między nim a ścianką tv przestrzeń? Bo chyba niewygodnie będzie latać wokół by zabrać np talerz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 21.01.2015 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 No to ja konsekwentnie za czarnymi z drewnianymi nóżkami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 21.01.2015 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Mi, świetne masz te wizualizacje:) jako,że zostałam przegłosowana, to mój drugi typ to czarne z drewnianymi nóżkami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 21.01.2015 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 czarne i drewniane nóżki mi sama robisz te wizualki, że masz tyle opcji ujęć z różnych stron?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 21.01.2015 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 mi sorki za off dziewczyny z Wawki - macie namiar jakiś dobry na płyty betonowe? chciałabym zamówić już i nie brać w ciemno, tylko sprawdzone... a najchętniej to bym pojechała i pomacała najpierw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.01.2015 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 mi sorki za off dziewczyny z Wawki - macie namiar jakiś dobry na płyty betonowe? chciałabym zamówić już i nie brać w ciemno, tylko sprawdzone... a najchętniej to bym pojechała i pomacała najpierw a byłaś/patrzyłaś na elkamino ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blushme 21.01.2015 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Jako, że wnętrza w moim stylu to i ja się wypowiem. Zdecydowanie czarne matowe z drewnianymi nogami- wnętrze nabiera charakteru, wyrazistości. Wersja biała a zwłaszcza szara nuuudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 21.01.2015 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Witam się, jeśli mogę też jestem za opcją1 z drewnianymi nóżkami.. zastanawiam się tylko nad wygodą wokół stołu.. jest między nim a ścianką tv przestrzeń? Bo chyba niewygodnie będzie latać wokół by zabrać np talerz Niestety jest to mieszkanie - i na pewne kompromisy muszę iść. Wokół stołu zostawione jest dość dużo miejsca, aby było wygodnie siedzącym, ale z talerzami będę biegać wokół ścianki. Oczywiście wtedy, kiedy będą siedziały przy nim 4 osoby (rzadko) - imprezy będą raczej w części rozrywkowej czarne i drewniane nóżki mi sama robisz te wizualki, że masz tyle opcji ujęć z różnych stron?? Niestety, chociaż bardzo bym chciała Jako, że wnętrza w moim stylu to i ja się wypowiem. Zdecydowanie czarne matowe z drewnianymi nogami- wnętrze nabiera charakteru, wyrazistości. Wersja biała a zwłaszcza szara nuuudna Witam się z nowymi dziewczynami na moim wątku No to podliczam głosowanie opcja 1: 12 opcja 2: 1 opcja 3: 1 Nie ukrywam, że opcja ta od początku była moim faworytem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 21.01.2015 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 No, już myślałam, ze napiszesz BIAŁE:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 21.01.2015 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 No, już myślałam, ze napiszesz BIAŁE:lol2: Trochę by było w moim stylu Ale nie tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.01.2015 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 (edytowane) mi sorki za off dziewczyny z Wawki - macie namiar jakiś dobry na płyty betonowe? chciałabym zamówić już i nie brać w ciemno, tylko sprawdzone... a najchętniej to bym pojechała i pomacała najpierw Jakbyś założyła Pinteresta, to od razu byś u mnie znalazła fotki z tymi panelami betonowymi Masz linka http://loftsystem.pl/galeria/ Dytrybutorów mają m.in. tu: DecoMania – Sklep, Showroom, Studio http://www.decomania.pl/pl/c/Plyty-i-dekory-betonowe/1025 Al. KEN 47, 02-797 Warszawa tel. 533 30 30 80 Edytowane 21 Stycznia 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.01.2015 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Mi, powtarzam głosowanie CZARNE i dopisuję nóżki DREWNIANE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 21.01.2015 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Jak patrzę na ten stół z różnych perspektyw to jednak te białe już mi nie do końca pasują. Jest mdło. Tylko ta czarna lampa i czarne krzesła z drewnianymi nóżkami. Ewentualnie z szarymi:yes: I jeszcze pytanie. Czy ta szafka pod RTV tak będzie wyglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 21.01.2015 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Madziu, chyba tak, chciałabym zeby była maksymalnie prosta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 21.01.2015 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Madziu, chyba tak, chciałabym zeby była maksymalnie prosta... Bardzo fajna ta szafka. Jeszcze mogłaby dobrze wyglądać bez tego podziału na dwie szuflady. Przypomniało mi sie, że te krzesła są w jeszcze w kolorze musztardowym i niebieskim. Ale Ty nie chcesz kolorów, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 21.01.2015 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Chodzą za mną te Twoje krzesła:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 21.01.2015 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Chodzą za mną te Twoje krzesła:D Chloe, nie tylko za Tobą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 21.01.2015 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Bardzo fajna ta szafka. Jeszcze mogłaby dobrze wyglądać bez tego podziału na dwie szuflady. Przypomniało mi sie, że te krzesła są w jeszcze w kolorze musztardowym i niebieskim. Ale Ty nie chcesz kolorów, nie? I chyba nie będzie miała tego podziału, bo próbnie ją wyceniałam, i nikt nie chce / nie może zrobić mechanizmu otwierania, który bym chciała, czyli uchylnego chowanego w szafce: http://www.ikea.com/us/en/images/products/stockholm-tv-unit-beige__0212205_PE350618_S4.JPG http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/stockholm-szafka-pod-tv-bezowy__0211713_PE365384_S4.JPG bez podziału wyglądałaby mniej więcej tak, tylko krócej i wtedy zrobiłabym drzwiczki przesuwane, bo nie mogę zagracać przejścia. zdjęcia z ikea.pl Chodzą za mną te Twoje krzesła:D Chloe, nie tylko za Tobą) To jesteśmy 3 Za mną też chodzą I NAPRAWDĘ są bardzo WYGODNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 21.01.2015 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Przypomniało mi sie, że te krzesła są w jeszcze w kolorze musztardowym i niebieskim. Ale Ty nie chcesz kolorów, nie? chociaż te granatowe są bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 21.01.2015 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Podtrzymuję głos na czarną lampę & oparcie,a nóżki drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts