pestka56 25.01.2015 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Możesz zrobić szeroki parapet, jak blat i grzejnik zostanie pod nim. Mnie brakuje czegoś wąziutkiego na plecach kanapy od strony kuchni. Wzrostu kanapy i dlugości oparcia, 40 cm szerokości. No, nic na to nie poradzę, żejak wchodzę z przedpokoju to mi tego brak Kolory – próbowałaś szary dół i białe szafki nad czarnym backsplashem, albo biały (lub szary) dół i wyżej czarno do sufitu. ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 26.01.2015 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Alveus Layla - odradzam. Ma metalowe sitko, które bardzo bardzo bardzo zachodzi kamieniem, i nie sposób uzywac tej baterii. Zresztą, na moich zdjęciach kuchni ona jest, szybko wymieniliśmy. Do tego strasznie rozchlapuje. Ja, która bardzo uważam, żeby nie chlapać, miałam problem żeby jako tako nie lać wody na wszystkie strony. Zresztą... problem chlapania będą przy wszystkich bateriach tego typu, tzn. mających wylewkę tak wysoko w stosunku do komory zlewozmywaka (23 cm). Teraz mam Teka PRO, która ma wylewkę niżej i chlapie się o wiele mniej (17 cm od poziomu blatu). Róznica jest ogromna. A niby tylko 6 cm I koniecznie zwróć uwagę żeby bateria miała gumki na sitku, a nie metalowe jak tu (przepraszam za ten kształ ale dobrze widać o co cho ) http://nixon1000.republika.pl/foty/wsz.wylew.zlew.jpg http://nanolazienki.pl/photo/product/f600x600/Deante-BOA-062M-XPCA1PCT0-Perlator-baterii-zlewozmywakowej-stojacej-z-wylewka-typu-U-67576.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 26.01.2015 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Kuchnia biało-biało-biała z drewnianym blatem Ja nieco żałuję, że części kuchennej nie zostawiłam białej:rolleyes: Jeszcze odnośnie baterii. Z Franke Evos będzie się chlapało - 24 cm. Z Frankce Club też - 21 cm. Z Alveus Flores masakrycznie - 33 cm . Nawet zwykłe umycie owoców to woda dookoła. Nie wiem jakie wymiary ma ta Ikeowa, ale wygląda, że niżej jest wylewka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 26.01.2015 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 yyyyyyy... nie mogę się zebrać Rozsuń może zlewozmywak i płytę. Jedno w lewo, drugie w prawo. Zlew, tak jak napisałaś, ociekacz nad zmywarką, tylko komora w szafce, a płyta może być na dwóch szafkach, jeśli ci to nie przeszkadza. 30 cm z prawej strony wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 26.01.2015 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 jest jeszcze taka - pyramis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 26.01.2015 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Zgadzam sie co do baterii z agatah - ja swoja klne od dnia zakupu. Nie chce mi sie juz złazić na dół zeby sprawdzic co to za firma, ale chlapie sie masakrycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 26.01.2015 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 A gdzie jest Mi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.01.2015 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Mi pewnie spi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 26.01.2015 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 pewnie ma zasuw w pracy i po pracy i nie ma czasu chwilowo na forum... życie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blushme 27.01.2015 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Hejka Co do baterii zgadzam się! Strasznie podobają mi się takie wysokie baterie- te czarne na pierwszych zdjęciach Mi sa boskie!. Jednak sama mam teraz wysoką i każde umycie czegokolwiek- nawet małej mandarynki- to pół blatu zachlapane... Dodatkowo widziałam wiele baterii z wyciąganą wylewką, gdzie wylewka to był taki jakby zbrojony wąż- masakrycznie obchodzi to kamieniem, jest nie do doczyszczenia i wygląda obrzydliwie po latach. Co do kuchni- chyba najbardziej podoba mi się wersja biała- rzeczywiście tak ładnie ginie ta kuchnia wówczas i nie narzuca się jak odpoczywasz w salonie. Niestety przez moje zamiłowanie do czarnego- ta wersja czarna też kusi.... Jednak mi się wydaje, że coś tam nie gra.. chyba, gdyby górne szafki były drewniane lub białe to byłoby to... jeśli masz możliwość to jeszcze bym zrobiła parę wizualek z innymi kolorami szafek z czarnym fartuchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 27.01.2015 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 pewnie ma zasuw w pracy i po pracy i nie ma czasu chwilowo na forum... życie :/ strzał w 10, na chwilę wpadłam, i wracam dopiero w weekend jest jeszcze taka - pyramis [ATTACH=CONFIG]301116[/ATTACH] niezła, a i cena przyjemna Kuchnia biało-biało-biała z drewnianym blatem Ja nieco żałuję, że części kuchennej nie zostawiłam białej:rolleyes: Jeszcze odnośnie baterii. Z Franke Evos będzie się chlapało - 24 cm. Z Frankce Club też - 21 cm. Z Alveus Flores masakrycznie - 33 cm . Nawet zwykłe umycie owoców to woda dookoła. Nie wiem jakie wymiary ma ta Ikeowa, ale wygląda, że niżej jest wylewka. Ten ma 20 cm, to najniżej ile znalazłam w podobających mi się kranach: http://www.mizar.pl/img/towary/b/46011_113485.jpg serio biało-biała? Ja zakochałam się w wersji z czarnym - będzie się komponować ze scianką telewizyjną i tworzyć jedną spójną koncepcję Możesz zrobić szeroki parapet, jak blat i grzejnik zostanie pod nim. Mnie brakuje czegoś wąziutkiego na plecach kanapy od strony kuchni. Wzrostu kanapy i dlugości oparcia, 40 cm szerokości. No, nic na to nie poradzę, żejak wchodzę z przedpokoju to mi tego brak Kolory – próbowałaś szary dół i białe szafki nad czarnym backsplashem, albo biały (lub szary) dół i wyżej czarno do sufitu. ??? Dół musi być biały Mam biały piekarnik (nie był niestety tani), białą płytę będę sprzedawać - to już nie taki duzy wydatek, ale biały piekarnik SMEG-a nie może pójść w piach Dziewczyny, nie potrzebuję więcej blatu niż w kuchni po odciążeniu. Rzadko gotujemy w domu - raczej robię jakieś sałatki, żadnych ciast, raczej rzeczy na szybko. Na weekendowe obiady wychodzimy na miasto a poza weekendami jadam w pracy, mój małżonek tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 27.01.2015 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Kuchnia biało-biało-biała z drewnianym blatem Ja nieco żałuję, że części kuchennej nie zostawiłam białej:rolleyes: Dlaczego żałujesz? Twoja kuchnia jest jedną z najpiękniejszych jakie widzialam na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 27.01.2015 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Tak na szybko 3 opcje z czarną ścianą kuchenną: http://imageshack.com/a/img537/4203/h5eJor.jpghttp://imageshack.com/a/img908/2509/Aqb4BE.jpghttp://imageshack.com/a/img540/4839/DiWjXn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.01.2015 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Pierwsza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 27.01.2015 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Trzecia:) Pierwsza też pasuje ale bardziej podoba mi się ta kontrastowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 27.01.2015 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 I dokładnie nad tymi dwoma się zastanawiam Przegląd Tolomeo na zywca: http://design-expo.pl/images/stories/artemide%20tolomeo%20cienne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 27.01.2015 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Ta na wysięgniku fajna, Magda 34 mi ją podrzucała a ja dziś zamówiłam Jielde:) a co do kuchni szkoda, że biało-biała odpada, ale z trzech pokazanych to szaro-czarna lub biało-czarna. Z fornirem wg mnie najgorzej. Pozdrowienia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 27.01.2015 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Trzecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 27.01.2015 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Ta na wysięgniku fajna, Magda 34 mi ją podrzucała a ja dziś zamówiłam Jielde:) a co do kuchni szkoda, że biało-biała odpada, ale z trzech pokazanych to szaro-czarna lub biało-czarna. Z fornirem wg mnie najgorzej. Pozdrowienia:) Nie odpadła, zastanawiam się dalej, któraś z dziewczyn poprosiła, zeby pokazać, jak z czarnym wyglądają pozostałe opcje, to wrzuciłam. Jeśli możesz, podeślij proszę, gdzie i za ile zamawiałaś Jielde Bo się między tymi dwoma opcjami zastanawiam. Tylko będę zamawiała później, teraz złotówka jest tak słaba, że nie warto kupować nic, co jest zamawiane i produkowane poza Polską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 28.01.2015 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Nie odpadła, zastanawiam się dalej, któraś z dziewczyn poprosiła, zeby pokazać, jak z czarnym wyglądają pozostałe opcje, to wrzuciłam. Jeśli możesz, podeślij proszę, gdzie i za ile zamawiałaś Jielde Bo się między tymi dwoma opcjami zastanawiam. Tylko będę zamawiała później, teraz złotówka jest tak słaba, że nie warto kupować nic, co jest zamawiane i produkowane poza Polską Mi, ja zamawiałam w tym samym sklepie co Migotka - secretlife.pl teraz poczekam 8 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts