Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mi_mała się wykańcza :(

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Meble Minko bardzo mi się podobają, ale to zestawienie biurka z kontenerkiem wygląda na jakieś przypadkowe (wysokie nogi, obok niskie nogi). A jak się jeszcze "rozjadą" odcienie drewna przy krześle i biurku/kontenerku, to już w ogóle będzie chaotycznie i jak w składziku z meblami ;) Minko wzięłabym ale takie długie od ściany do ściany, bez kontenerka, tylko czy tak długie będą chcieli wykonać (wnioskuję że chodzi o 170 cm). Zestaw z Ikei nie przekonuje mnie jakością wykonania tych Alex-ów ;) Zastanawiam się jeszcze czy zestawu Minko nie uratowałoby machnięcie wszystkich nóg na czarno.

Cieszę się, że zajrzałaś do mnie :). Wstawiłam Ci linki do tapet. Widziałaś? Miałam w pamięci Waszą sypialnię. Dopiero potem u Magdy przeczytałam, ze rezygnujesz tej tapety.

Z łóżek bardzo podoba mi się Vesta.

Konsolka jest w bardzo sprytna. Lubię takie przedmioty, które mogą zmieniać swój wygląd.

Z biurkiem, może po prostu pozbyć się tych nóżek kontenerka? Zyskasz nieco więcej miejsca do przechowywania :). Czy ta firma wykonuje na zamówienie?

http://naforum.zapodaj.net/images/ae37dc4be1a1.jpg

Wizualnie podoba mi się to drugie, ale raczej unikałabym czarnego blatu. Chyba, że nie straszne Ci codzienne przecieranie tam kurzu?

A ja bym za wersją nr1 zagłosowała (i wizualnie, i praktycznie). ale do ob werwji mam zastrzeżenie, że chyba nieergonomiczne da kręgosłupa i ramion. Przynajmniej na wizce blat się wydaje strasznie wysoko. Fakt,że przy lapku nawet super krzesło i biurko nie całkiem pomogą ;) pytanie, czy przewidujecie częste korzystanie tam?

Witam się u Ciebie,nie ukrywam,że czasem wpadam i podziwiam skrycie Twoje wybory wnętrzarskie.

Mam wielką prośbę,czy możesz polecić miejsce gdzie kupowałaś Grasy??

Kiedyś widziałam je u Ciebie a teraz nie mogę znaleźć tego wątku ww Twoim wątku :razz:

Pozdrawiam Cię serdecznie:bye: