ivy17 01.02.2015 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Znacie może jakieś inne, niedrogie opcje na fajne biurko? jaka jest szerokosc tej strefy ?? zestaw z Ikea daje więcej miesjca na przechowywanie wiec pytanie czy jest to potzrebne, dużo masz papierzysków itp ?? Robiłas gdzies moze zestawienie lampek biurkowych u siebie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 01.02.2015 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Meble Minko bardzo mi się podobają, ale to zestawienie biurka z kontenerkiem wygląda na jakieś przypadkowe (wysokie nogi, obok niskie nogi). A jak się jeszcze "rozjadą" odcienie drewna przy krześle i biurku/kontenerku, to już w ogóle będzie chaotycznie i jak w składziku z meblami Minko wzięłabym ale takie długie od ściany do ściany, bez kontenerka, tylko czy tak długie będą chcieli wykonać (wnioskuję że chodzi o 170 cm). Zestaw z Ikei nie przekonuje mnie jakością wykonania tych Alex-ów Zastanawiam się jeszcze czy zestawu Minko nie uratowałoby machnięcie wszystkich nóg na czarno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 01.02.2015 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 (edytowane) . Edytowane 30 Stycznia 2022 przez mi_mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 01.02.2015 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 A myslalas zeby zamiast biurka dac blat po calosci? Albo blat z szufladami? Albo dwa blaty jeden nad drugim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 01.02.2015 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Cieszę się, że zajrzałaś do mnie . Wstawiłam Ci linki do tapet. Widziałaś? Miałam w pamięci Waszą sypialnię. Dopiero potem u Magdy przeczytałam, ze rezygnujesz tej tapety. Z łóżek bardzo podoba mi się Vesta. Konsolka jest w bardzo sprytna. Lubię takie przedmioty, które mogą zmieniać swój wygląd. Z biurkiem, może po prostu pozbyć się tych nóżek kontenerka? Zyskasz nieco więcej miejsca do przechowywania . Czy ta firma wykonuje na zamówienie? http://naforum.zapodaj.net/images/ae37dc4be1a1.jpg Wizualnie podoba mi się to drugie, ale raczej unikałabym czarnego blatu. Chyba, że nie straszne Ci codzienne przecieranie tam kurzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 01.02.2015 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 A ja bym za wersją nr1 zagłosowała (i wizualnie, i praktycznie). ale do ob werwji mam zastrzeżenie, że chyba nieergonomiczne da kręgosłupa i ramion. Przynajmniej na wizce blat się wydaje strasznie wysoko. Fakt,że przy lapku nawet super krzesło i biurko nie całkiem pomogą pytanie, czy przewidujecie częste korzystanie tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.02.2015 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Tak, licz mój głos jako na drugi. Mnie ilość nóżek nie przeszkadza. Biureczko wygląda na lżejsze i jest ciekawsze. Sprawdź, czy na tym krześle dasz radę po tuecku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 02.02.2015 05:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 (edytowane) . Edytowane 30 Stycznia 2022 przez mi_mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 02.02.2015 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 no ale na pewno swoje robi też to że na 1opcji dałaś dwie komody a na 2opcji już jedną... dlatego opcja 1 wygląda na ciężką bo zabudowana z dwóch stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 02.02.2015 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 (edytowane) . Edytowane 30 Stycznia 2022 przez mi_mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 02.02.2015 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Podwieszane sa wytrzymale. Bardzo. W koncu korzystasz z 3 scian. Misiek chce moje umuwalki taknpostawic - a jedka 70-80 kg wazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 02.02.2015 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 (edytowane) . Edytowane 30 Stycznia 2022 przez mi_mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 02.02.2015 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 możesz dołożyć nogi z boku, tak jak w tej drugiej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.02.2015 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 mi cz to Tobie miałam pokazać świetliki w suficie co robił mój Ł?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 04.02.2015 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 A się wyłącznie i powiem że 2 opcja jest 'lzejsza' no ino to chyba meble od projektoweLove? Uwielbiam te meble i sama planuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 04.02.2015 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 (edytowane) . Edytowane 30 Stycznia 2022 przez mi_mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 06.02.2015 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Witam się u Ciebie,nie ukrywam,że czasem wpadam i podziwiam skrycie Twoje wybory wnętrzarskie. Mam wielką prośbę,czy możesz polecić miejsce gdzie kupowałaś Grasy?? Kiedyś widziałam je u Ciebie a teraz nie mogę znaleźć tego wątku ww Twoim wątku Pozdrawiam Cię serdecznie:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 07.02.2015 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 (edytowane) . Edytowane 30 Stycznia 2022 przez mi_mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 07.02.2015 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 (edytowane) . Edytowane 30 Stycznia 2022 przez mi_mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 07.02.2015 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Hej Mi:) też sie nad ciemną szarością zastanawiałam, ale w końcu wybrałam matową czerń myślę,że będą super wyglądały u Ciebie nad łóżkiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts