Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mi_mała się wykańcza :(

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mi, świetne te inspiracje sypialniane:) podobają mi się te stoliki nocne, te szare i o dziwo ten z wykrzywionymi nóżkami też, choć trochę jakby w innym stylu:) co ostatecznie postanowiłaś w związku z sypialnią? Tapeta - las pożegnana? :) kiedy mieszkanie odbierasz?

Mieszkanie niestety jeszcze trochę...

Wow Mi jak ja ci zazdroszcze, ze jestes na etapie ''jeszcze troche'' z odbiorem mieszkania, a juz masz poplanowane wszystkie pomieszczenia. powybierane lampki, krzesla itd. Ba nawet przerabiasz projekty:) Ja sie chyba ciut za dlugo obijalam ogladajac inspiracje, a za pozno wzielam za konkretne wybieranie produktow i uslugodawcow.

Dlatego np dzisiaj musialam ogarnac-drzwi, podlogi, plytki, kominek w jeden dzien:eek:

anyway fajnie u ciebie. lubie tu przychodzic:yes:

Jeszcze troszke i sie doczekasz :) pamietasz moja siostre? Tez miala czekac na odbior dlugo. Doczekala sie i juz jej ekipa wylewke skula, polozyli podlogowke a ona sama podejmuje decyzje odnosnie lustra w lazience, bo kafelki sie klada. Do konca lutego dadza rade ze wszystkim i bedzie mieszkala. A przeciez u niej to czekanie tez bylo takie nieznosne :)

ciekawa jestem jak to u Ciebie wszystko zaistnieje razem.

a powiedzcie mi jak to jest że w mieszkaniu można mieć podłogówkę? wodną?

bo elektryczną to kumam... no ale wodną? jak to podpiąć? pod rurki od centralnego?

no nie ograniam...

chyba te to tylko w nowo budowanych blokach takie cuda są możliwe... a w tych 20-30letnich już nie da rady

Jeszcze troszke i sie doczekasz :) pamietasz moja siostre? Tez miala czekac na odbior dlugo. Doczekala sie i juz jej ekipa wylewke skula, polozyli podlogowke a ona sama podejmuje decyzje odnosnie lustra w lazience, bo kafelki sie klada. Do konca lutego dadza rade ze wszystkim i bedzie mieszkala. A przeciez u niej to czekanie tez bylo takie nieznosne :)

ciekawa jestem jak to u Ciebie wszystko zaistnieje razem.

Aga namów Siostrę, żeby powróciła do swojego wątku, podglądałam go, fajnie się zapowiadał:)

Ale boska ta lampa!!!! W sumie kulki w drugim pokoju tez ale ta nad łóżkiem <3

http://img.shmbk.pl/rimgsph/5109_fcffea1c-3f4a-43cd-8513-5624333ab07f_max_900_1200_-sypialnia-styl-skandynawski.jpg

http://img.shmbk.pl/rimgsph/5109_4e3ce930-1245-4a80-bf59-677ea55bfd76_max_900_1200_-sypialnia.jpg

Świetne to biurko a to bardziej urozmaicona wersja tego co Ci proponowałam :)

o siedzisku w oknie marzyłam od dziecka :)