Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Słowińscy,Wiktorczyk Czarków,Gebauer-opinie

Recommended Posts

Witam,

Czy ktoś z Was miał do czynienia z w/w firmami ? Jakieś opinię zasłyszane lub własne doświadczenia ?

z góry serdeczne dzięki za pomoc.

pozdrawiam

trzymaj sie z dala od slowinskich , super sa jak trzeba cos sprzedac , a pozniej zapomnij o obsludze posprzedazowej, ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 9 months później...
Witam, my z żoną kupiliśmy okna aluminiowo drewniane u Słowińskich. Niewiele jestem w stanie o nich narazie powiedzieć bo mamy je dopiero rok. Nic się nie dzieje. Okna są piękne - lakier bezbarwny na sośnie od środka. Cena była znacznie lepsza niż u konkurencji. Wszędzie okna aluminiowo drewniane były absurdalnie drogie. Wybieraliśmy okna prawie rok. Mamy wyceny praktycznie ze wszystkich większych firm. Na pewno mogę polecić doradztwo Pawła Zająca z Bartyckiej w Warszawie. Przed podpisaniem umowy bylismy chyba na 3 budowach gdzie widzielismy wstawione okna u klienta. Do montażu polecam pana Jarka, byłem podczas montażu i okna są ustawione co do milimetra. Nie odniosę się do reklamacji i serwisu bo nie miałem potrzeby korzystać. Ogólnie jestesmy z żoną w 100% zadowoleni. Żeby nie było to nie jest reklama. Dom stoi w Końskich w świętokrzyskim. Zaintersowanym mogę przesłać zdjęcia okien.

• 9 months później...

Ja chętnie zobaczę*zdjęcia, bo właśnie szukam wykonawcy okien drewnianych.

Nie bardzo natomiast rozumiem całą sprawę z Aries... Charlie polecał ich przy każdej okazji – wiem, bo właśnie szukałam polecenim tej firmy i co się*właściwie stało? Zakupił okna i go rozczarowały? Chętnie dowiedziałabym się*o co kaman :).

Rozumiem.

Firma, jak wynika z ich strony www, nadal istnieje, ale w internecie o nich cicho sza.

No cóż, jeśli macie namiary na jakichś*SPRAWDZONYCH wykonawców, to chętnie przyjmę*namiary. Mam 2 duże okna z łukiem, a to oznacza mega wydatek, stąd chciałabym wiedzieć, że wydaję*swoją krwawicę dobrze ;).

Jak istnieje to ok. Na koniec "kampanii promocyjnej" w wykonaniu kolegi Ch. odniosłem inne wrażenie, ale cóż - różnie to bywa.

A że cicho? To może dobrze... czasem to lepszy zwiastun niż takie pochwalne posty w wykonaniu jednej osoby.

Duże okno z łukiem wszędzie będzie odpowiednio droższe, niezależnie od materiału.

Oczywiście biorę poprawkę*na takie kwiatki jak pochwalne posty od jednego użytkownika. Także dlatego, że na podstawie takich 'referencji' wybrałam wykonawcę*remontu i był to poważny błąd, za który przyjdzie mi płacić (wykonując kolejne poprawki) jeszcze przez długie lata.

O tym, że łuki są duże droższe wiem, stąd moje obawy. Czym innym jest wydać na okno cztery tysiące i je utopić, a czym innym stracić 10 ;). I niestety o większości firm czytam niepochlebne opinie, także można kompletnie zgłupieć...

Problem z firmą, którą wybrałam był także taki, że właściciel wkroczył w okres zmian w ekipie, więc referencje, które otrzymałam dotyczyły po prostu innych fachowców i innych, lepszych czasów (ech), stąd teraz szukam w miarę*aktualnych opinii na temat wykonawców stolarki okiennej.

• 3 years później...

Odkopię stary temat ale może uda się uzyskać aktualizację informacji o produkcie chwalonym kilka lat temu. Jak się sprawdzają okna?

Witam, my z żoną kupiliśmy okna aluminiowo drewniane u Słowińskich. Niewiele jestem w stanie o nich narazie powiedzieć bo mamy je dopiero rok. Nic się nie dzieje. Okna są piękne - lakier bezbarwny na sośnie od środka. Cena była znacznie lepsza niż u konkurencji. Wszędzie okna aluminiowo drewniane były absurdalnie drogie. Wybieraliśmy okna prawie rok. Mamy wyceny praktycznie ze wszystkich większych firm. Na pewno mogę polecić doradztwo Pawła Zająca z Bartyckiej w Warszawie. Przed podpisaniem umowy bylismy chyba na 3 budowach gdzie widzielismy wstawione okna u klienta. Do montażu polecam pana Jarka, byłem podczas montażu i okna są ustawione co do milimetra. Nie odniosę się do reklamacji i serwisu bo nie miałem potrzeby korzystać. Ogólnie jestesmy z żoną w 100% zadowoleni. Żeby nie było to nie jest reklama. Dom stoi w Końskich w świętokrzyskim. Zaintersowanym mogę przesłać zdjęcia okien.