kryspin1978 18.09.2015 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Witam, Czy ktoś z Was miał do czynienia z w/w firmami ? Jakieś opinię zasłyszane lub własne doświadczenia ? z góry serdeczne dzięki za pomoc. pozdrawiam trzymaj sie z dala od slowinskich , super sa jak trzeba cos sprzedac , a pozniej zapomnij o obsludze posprzedazowej, ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szarass 27.06.2016 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Witam, my z żoną kupiliśmy okna aluminiowo drewniane u Słowińskich. Niewiele jestem w stanie o nich narazie powiedzieć bo mamy je dopiero rok. Nic się nie dzieje. Okna są piękne - lakier bezbarwny na sośnie od środka. Cena była znacznie lepsza niż u konkurencji. Wszędzie okna aluminiowo drewniane były absurdalnie drogie. Wybieraliśmy okna prawie rok. Mamy wyceny praktycznie ze wszystkich większych firm. Na pewno mogę polecić doradztwo Pawła Zająca z Bartyckiej w Warszawie. Przed podpisaniem umowy bylismy chyba na 3 budowach gdzie widzielismy wstawione okna u klienta. Do montażu polecam pana Jarka, byłem podczas montażu i okna są ustawione co do milimetra. Nie odniosę się do reklamacji i serwisu bo nie miałem potrzeby korzystać. Ogólnie jestesmy z żoną w 100% zadowoleni. Żeby nie było to nie jest reklama. Dom stoi w Końskich w świętokrzyskim. Zaintersowanym mogę przesłać zdjęcia okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 28.06.2016 04:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Żeby nie było to nie jest reklama. Nie, no... Skądże! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 28.06.2016 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 No co by nie mówić - nawet nie trochę - to bardzo wygląda na wymuszoną reklamę.. To wcale nie znaczy, że nie wierzę że dom stoi i ma takie okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szarass 28.06.2016 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 No cóż trudno polemizować. Ja ze swojej strony kończę temat i nie wdaje się w pyskówki. Piszę jako zadowolony klient. Historie moich postów możecie sobie zobaczyć. Nikt mi nie płaci za reklamę. Oceniam firmę, wykonanie okien i doradztwo pozytywnie. Tyle z mojej strony. Żegnam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GreenAgnes 24.04.2017 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Ja chętnie zobaczę*zdjęcia, bo właśnie szukam wykonawcy okien drewnianych. Nie bardzo natomiast rozumiem całą sprawę z Aries... Charlie polecał ich przy każdej okazji – wiem, bo właśnie szukałam polecenim tej firmy i co się*właściwie stało? Zakupił okna i go rozczarowały? Chętnie dowiedziałabym się*o co kaman . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 24.04.2017 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Charlie polecał, bo dla nich pracował. A nie jestem pewny, czy ta firma nadal istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GreenAgnes 24.04.2017 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Rozumiem. Firma, jak wynika z ich strony www, nadal istnieje, ale w internecie o nich cicho sza. No cóż, jeśli macie namiary na jakichś*SPRAWDZONYCH wykonawców, to chętnie przyjmę*namiary. Mam 2 duże okna z łukiem, a to oznacza mega wydatek, stąd chciałabym wiedzieć, że wydaję*swoją krwawicę dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 24.04.2017 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Jak istnieje to ok. Na koniec "kampanii promocyjnej" w wykonaniu kolegi Ch. odniosłem inne wrażenie, ale cóż - różnie to bywa. A że cicho? To może dobrze... czasem to lepszy zwiastun niż takie pochwalne posty w wykonaniu jednej osoby. Duże okno z łukiem wszędzie będzie odpowiednio droższe, niezależnie od materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GreenAgnes 24.04.2017 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Oczywiście biorę poprawkę*na takie kwiatki jak pochwalne posty od jednego użytkownika. Także dlatego, że na podstawie takich 'referencji' wybrałam wykonawcę*remontu i był to poważny błąd, za który przyjdzie mi płacić (wykonując kolejne poprawki) jeszcze przez długie lata. O tym, że łuki są duże droższe wiem, stąd moje obawy. Czym innym jest wydać na okno cztery tysiące i je utopić, a czym innym stracić 10 . I niestety o większości firm czytam niepochlebne opinie, także można kompletnie zgłupieć... Problem z firmą, którą wybrałam był także taki, że właściciel wkroczył w okres zmian w ekipie, więc referencje, które otrzymałam dotyczyły po prostu innych fachowców i innych, lepszych czasów (ech), stąd teraz szukam w miarę*aktualnych opinii na temat wykonawców stolarki okiennej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_m100 15.11.2020 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Odkopię stary temat ale może uda się uzyskać aktualizację informacji o produkcie chwalonym kilka lat temu. Jak się sprawdzają okna? Witam, my z żoną kupiliśmy okna aluminiowo drewniane u Słowińskich. Niewiele jestem w stanie o nich narazie powiedzieć bo mamy je dopiero rok. Nic się nie dzieje. Okna są piękne - lakier bezbarwny na sośnie od środka. Cena była znacznie lepsza niż u konkurencji. Wszędzie okna aluminiowo drewniane były absurdalnie drogie. Wybieraliśmy okna prawie rok. Mamy wyceny praktycznie ze wszystkich większych firm. Na pewno mogę polecić doradztwo Pawła Zająca z Bartyckiej w Warszawie. Przed podpisaniem umowy bylismy chyba na 3 budowach gdzie widzielismy wstawione okna u klienta. Do montażu polecam pana Jarka, byłem podczas montażu i okna są ustawione co do milimetra. Nie odniosę się do reklamacji i serwisu bo nie miałem potrzeby korzystać. Ogólnie jestesmy z żoną w 100% zadowoleni. Żeby nie było to nie jest reklama. Dom stoi w Końskich w świętokrzyskim. Zaintersowanym mogę przesłać zdjęcia okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts