Damian01 02.03.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Witam, mam problem, przy grzaniu w kotle podłogówka kiepsko grzeje, a doklanie , na zasilaniu sa gorace rurki a na powrocie ledwo co chłodne, podejrzewam ze trzeba odpowietrzyć , z tym ze nie wiem jak, prosze o pomoc. dołaczam fotke dla jasnosci zeby bylo wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toma1 02.03.2014 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 masz pompe do tej podlogowki bo widze tylko 2 zawory RTL i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gersik 09.03.2014 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Tego nie odpowietrzysz, to musisz przelać i to bardzo długo. Niech to zrobi ten który Ci wykonał taką podłogówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vlepek 01.06.2014 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 niby odpowietrzniki sa zamontowane-te z czearwona czapeczka ale pewnie zle dzialaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz80 01.06.2014 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 u mnie hydraulik podpiął wodę z garażu wężem i przelał układ podłogówki - śmiga od kopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts