designetkauk 02.03.2014 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Witam, jestem na etapie przegrzebywania internetów w poszukiwaniu inspiracji na schody. Wrzucam kilka ciekawych według mnie propozycji z PL i UK. Jeśli ktoś ma coś ciekawego to proszę o propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub_b 03.03.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 na tym zdjeciu sa super schody i ich podswietlenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niebieskooka05 04.01.2015 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Ja marze o dywanowych grube w kolorze jasnego drewna ze szklana balustrada calkiem prostych. Narazie jestem na etapie szukania firmy ktora zrobi je fachowo w przyzwoitej cenie jCos w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts