JarekKos 19.04.2015 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Witam Fin montaż nie zając nie ucieknie a na kolejną okazję będzie trzeba znowu czekać pewnie do zimy Pozdrawiam Fin, Poza tym nie bedziesz przecież w deszczu montował okien I juz mas do klienta wytłumaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 22.04.2015 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Nic sie nie zmienilo? Bo powinien za godzine wyjeżdżać a chyba mi sie nie uda tak szybko. No i auto mam na karku; ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 29.04.2015 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Pytanie luźne i ogólne. Dawno dawno temu miałem przyjemność, wątpliwą z resztą, pracować 2 maja. Pracowałem wtedy u kogoś w salonie przy drzwiach. O dziwo ludzie przychodzili 2 maja pooglądać drzwi jakby to był artykuł pierwszej potrzeby w święto majowe (czytaj kiełbasa i piwo). Jak jest z tym u Was? Jesteście lub Wasi pracownicy zostają na posterunku z jakąś misją bojową typu sprzątanie, papierologia lub inwentaryzacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKos 29.04.2015 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Ja co prawda pracuje, ale cała reszta ma długi weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 29.04.2015 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Biuro u mnie będzie czynne i jeżeli nie skończymy montażu czwartkowego to i montować będziemy choć na to lepszym dniem będzie jednak 1 maja Tak apropo to w długi weekend ma być 30 stopni ciepła .... 10 w piątek, 10 w sobotę i 10 w niedziele Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez ClNEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts