Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rozważania pasjonatów nad uporządkowaniem rynku usług budowlanych

Recommended Posts

Podobno tłumy zainteresowanych, chociaż w piątek tego nie było widać.

Tak jakby zmiana terminu na wiosnę była dobrym ruchem.. Marketing targów też zadziałał - nie było tyle pustych miejsc co rok temu, ale chyba jednak wypełniono je innymi technikami..

• Odpowiedzi 184
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam

Podobno tłumy zainteresowanych, chociaż w piątek tego nie było widać.

Tak jakby zmiana terminu na wiosnę była dobrym ruchem.. Marketing targów też zadziałał - nie było tyle pustych miejsc co rok temu, ale chyba jednak wypełniono je innymi technikami..

Tłumy ??? to ja chyba na innej imprezie byłem :) wg mojej oceny i uczestników z którymi miałem przyjemność porozmawiać to ... lipa :/

To będą już za chwilę tylko i wyłącznie targi lokalne - więcej zainteresowanych detalistów to może ale ogólnie to już nie ta sama Budma co jeszcze kilka lat temu. Myślałem, że po zeszłorocznej "coś" się ruszyło ale to był chyba jednak jednorazowy zryw :/

pozdrawiam

No być może - ale nie należą do grona stałych bywalców. Jednak w końcu musieli okazać trochę pokory i wyjść do ludzi, bo konkurencja przez ostatnie lata nie próżnowała:)

W piątek było jednak pusto i dało się wyczuć, że wszyscy są już zmęczeni targami - a przynajmniej te dobre firmy które odwiedzałem - widocznie nie każdy miał ciekawą ofertę ;))))

Chciałbym mieć takie lokalne targi hehe nigdy nie byłem w Kielcach, może tam coś w miarę ciekawego się odbywa

Witek86 oj zwrócą się targi i to z nawiązka :)

Finlandia niestety u mnie w bloku nie ma takiej bramy :D mówiłem żonie, ze zamontuje do drzwi balkonowych i będę sobie je z kanapy pilotem otwierał :)

Chciałbym mieć takie lokalne targi hehe nigdy nie byłem w Kielcach, może tam coś w miarę ciekawego się odbywa

Witek86 oj zwrócą się targi i to z nawiązka :)

Finlandia niestety u mnie w bloku nie ma takiej bramy :D mówiłem żonie, ze zamontuje do drzwi balkonowych i będę sobie je z kanapy pilotem otwierał :)

w Kielcach ładne targi ponoć są i spore.