jum 02.03.2014 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Chcemy kupić zestaw natryskowy natynkowy z deszczownicą (bateria, słuchawka, wąż, drążek, deszczownica), w cenie do 1500 zł. Przejrzeliśmy sporo ofert, są bardzo duże różnice w cenach (na jednym biegunie marketowe zestawy po 100 zł, na drugim Hansgrohe za kilka tysięcy), nie do końca rozumiem z czego one wynikają (tzn najtańsze wiadomo, że kiepskiej jakości, ale czemu jedne kosztują 900 a inne 5000)?Czy możecie polecić jakieś produkty? Warto celować w zagraniczne marki typu Grohe, Tres czy szukać czegoś wśród polskich? Ponieważ mamy kabinę podłużną i wąską zależy nam dosyć na tym, żeby deszczownica była maksymalnie wysunięta do przodu. Z góry wielkie dzięki za wszelkie podpowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bubblegum 04.03.2014 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Też miałam ten dylemat i poszłam na kompromis. Znalazłam w sklepie gotowy zestaw - podtynk, przełącznik, wąż, sluchawka z Grohe, + deszczownica Omnires. Wszystko pasuje do siebie i świetnie wygląda. Cena w granicach 1300 (plus minus) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek2005 04.03.2014 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 ja mam zestaw Tres z głowicą termostatyczną( podnosi cenę) i jesteśmy z niego zadowoleni, ale z deszczownicy nie korzystamy wcalewięc next time tylko słuchawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jum 06.03.2014 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Dzięki za odpowiedzi! Po dłuuugich rozważaniach kupiliśmy w końcu Kludi Dual Shower za 1200zł. Na razie czekamy na dostawę, mam nadzieję, że się sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianad 15.09.2014 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Wyciągam, bo szukam jakiegoś zestawu ale już się pogubiłam jak on powinien wyglądać. Chcę żeby była wylewka normalna - do napełnienia wanny, słuchawka prysznicowa i deszczownica. I jak szukam to zestawy są bez wylewki - jakoś osobno się ją montuje? No i dumam nad firmą. Sprzedawca mnie na TRES namawiał ale jakoś nie mam przekonania - czy to solidny sprzęt? A jeśli nie TRES to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts