DZIKU_7 02.03.2014 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Witam. mam w suficie w łazience zamontowane i juz zatynkowane 7 puszek(plastikowe,fi 60 głębsze jak do instalacji gniazdkowo-wyłącznikowej) do nich doprowadzona jest instalacja na 230v. mam w zamiarze zastosowanie oprawek (morta z kanaluxa) okazało się ze przystosowane są one do montażu w płytach GK a nie w puszkach ze względu na łapki. Oczywiście że one wejdą natomiast trzeba byłoby je obsadzić na silikonie żeby nie wypadły:/ macie jakieś pomysły jak inaczej wykombinować zeby trzymały się bez silikonu... Czy zastosowanie ledów na 230v( Żarówka LED 27 SMD5050 GU10 230V) jest dobrym pomysłem czy pomyslec nad transformatorem i 12V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkas12 02.03.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Założyłeś identyczny temat na elektrodzie http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2768567.html#13363683Wskazano Ci błędy w rozwiązaniu jakie zastosowałeś. Nie dociera to jednak do Ciebie i w dalszym ciągu szukasz aprobaty i poklasku a może nawet podziwu dla swego poronionego pomysłu.Po co więc pytasz skoro i tak wszelkie opinie (poza zachwytem) do Ciebie nie dotrą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 02.03.2014 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 On się lubi w lustrze przeglądać, jaki to spryciula. Czemu psujesz człowiekowi humor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIKU_7 03.03.2014 04:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 (edytowane) Założyłeś identyczny temat na elektrodzie http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2768567.html#13363683 Wskazano Ci błędy w rozwiązaniu jakie zastosowałeś. Nie dociera to jednak do Ciebie i w dalszym ciągu szukasz aprobaty i poklasku a może nawet podziwu dla swego poronionego pomysłu. Po co więc pytasz skoro i tak wszelkie opinie (poza zachwytem) do Ciebie nie dotrą??? Gdzie jest napisane, że to jakiś super pomysł. Mam to co mam i zastanawiam się co z tym teraz zrobić. [reszta wypowiedzi moderowana, proszę to potraktować jako ostrzeżenie] Edytowane 3 Marca 2014 przez Jarek.P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub_b 04.03.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 a koniecznie musisz te oprawy kanluxa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIKU_7 04.03.2014 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 byłoby miło, podobają mi się i pasowałyby do kinkietów obok lustra. a proponujesz inne rozwiązanie??myślę wywalić plastikowe puszki i zamontować oprawy w akermanie gdzie bedą mieć miejsc ledy na wymianę cieplną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIKU_7 05.03.2014 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub_b 10.03.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 jest dużo opraw juz w wbudowanym LEDem i one mają o wiele mniej glebokości moglyby sie zmieścić w puszce, ale tak jak pisali Ci juz wczesniej moze im byc za ciepło w tej puszceprzegladnij sobie http://oswietlenie-febri.pl/408-oprawy-led-wbudowywane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts