czarn-y 02.03.2014 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Czy tania chińszczyzna o katalogowym udźwigu 125/250kg da radę wytargać taczkę zaprawy(ok 80 litrów)? Mam taki pomysł żeby do taczki przyspawać uszy i wciągać ją sporadycznie na strop na wysokość ok 4m. Interesuje mnie np. coś takiego http://allegro.pl/wciagarka-elektryczna-dzwig-wyciagarka-250kg-550w-i4005679309.html . Mam tylko obawy czy w ogóle taka wyciągarka ruszy pełną taczkę. Taczka pewnie będzie ważyć ok 150kg. Może ktoś z forumowiczów testował taki sprzęt i się wypowie jak katalogowe parametry mają się do rzeczywistości. 250zł mogę wyłożyć za taką wygodę, droższe wciągarki mnie nie interesują, gdyż skóra nie warta wyprawki w moim przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 03.03.2014 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Ja bym zaryzykował, jeśli masz wciągać 150 a max to 250. I jak rozumiem na jeden raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
powell 26.07.2014 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Poważnie? i właśnie się dzisiaj zarejestrowałeś, żeby odkopać wątek i napisać ten spam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarn-y 26.07.2014 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Hehe, jako autor tematu napisze, że zdecydowałem się na ten "chiński badziew" i nie żałuje. Wyciągarka poradziła sobie bez problemu, ani razu się nie zagrzała. Domek już dawno dachem przykryty, wyciągarka leży w garażu, pewnie jeszcze na coś się przyda, koszt był niewielki więc szkoda sprzedawać Jak najbardziej polecam na własną budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts