Sebastain 02.03.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 (edytowane) Zaproponowano mi taki rozkład nawiewów i wywiewów jak na zdjęciu. (Chodzi bardziej o podział na pomieszczenia i ilość niż położenie na suficie) Moglibyście ocenić jak to się prezentuje Waszym zdaniem? Zastanawiam się czy wywiem powinien być na korytarzu oraz w przedsionku? Dodam, że jest to domek parterowy około 125 m2 pow użytkowej. Mam jeszcze pytanko, ponieważ przeczytałem, np. w instrukcji Zehnder, że kanał od wyrzutni powinien być poprowadzony ze spadkiem w kierunku reku. Czy takie założenie odnosi się do wszystkich jednostek, czy jest to tylko wymaganie tej firmy? Edytowane 2 Marca 2014 przez Sebastain Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Crisiano 02.03.2014 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 co bedzie w pom. 01?w korytarzu wyciag zbednyw garderobie sprawa dyskusyjnawyrzutnia za blisko czerpni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastain 02.03.2014 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Pomieszczenie 01 to przedsionek. Odległość czerpani od wyrzutni około 5 metrów, to mało?Czyli generalnie ok, ale zlikwidować to jednen wyciąg w korytarzu?Zastanawiam się jeszcze nad wyciągiem w pomieszczeniu z rekuperatorem. To będzie takie pomieszczenie techniczne z pompą, plus pralnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rotan 02.03.2014 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Pralnia=wyciąg.W przedsionku daj nawiew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts