betonowy_joe 20.05.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Witam,Czy ktoś może ma doświadczenie z kredytem w Multibanku? Biorę w złotówkach, oprocentowanie jest atrakcyjne, nie wymagają zbyt wiele papierków. Dodatkowo maja mechanizm który umożliwia płacenie odsetek kredytowych od kwoty kredytu pomniejszonej o środki zgromadzone na rachunku osobistym. Tym samym zarabia się na różnicy oprocentowania kredytu i lokat bankowych. Wszystko wyglada pięknie w teorii ale ciekawi mnie czy ktoś już doświadczył praktyki.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogi 21.05.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Dzis jadę podpisać umowę z Multibankiem. Biorę w CHF.Wczoraj byłem u nich ale zagrali w kulki i umowa w pierwotnym kształcie była nie do przyjęcia (wyższa niż ustaliliśmy prowizja i oprocentowanie i kwota ubezpieczenia od ognia) Ale juz wyjaśnione. Jak będzie czas pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MILeq 21.05.2004 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Wszystko niby jest przyjemnie, ale do uruchomienia kredytu jest chwila dłuższa potrzebna (jakieś 3 tygodnie). Proponuję przygotować potwierdzony pit za zeszły rok przez us (czeka się na niego nieco, a mnie tym zaskoczyli i czekałem na niego tydzień). Rozliczanie transz za to jest (ODPUKAĆ!!!) jak na razie łatwe i przyjemne: robię zdjęcia z budowy, fakturki na min. 80% i wypełniony dziennik budowy. Za max. 2 dni kasa na koncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 22.05.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2004 Też myślałem o Multibanku, nawet byłem dwukrotnie. Ostatecznie wybrałem PKO BP. Kredyt we frankach szwajcarskich oprocentowany poniżej 2%. Jest więc spory margines na ewent. wzrost kursu, a przewalutować można w każdej chwili. Nie ma dodatkowych opłat za wcześniejsze spłaty. Nie potrzeba faktur do wypłaty kolejnych transz. Liczy się przede wszystkim postęp na budowie [ale to możesz wynegocjować i w multibanku]. Skalkuluj sobie jeszcze raz czy ten kredyt w złotówkach jest taki b. atrakcyjny rzeczywiście, czy marketingowo.Pozdrawiam Aishan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg98 26.05.2004 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Witam, Wszystko wyglada pięknie w teorii ale ciekawi mnie czy ktoś już doświadczył praktyki. A tak z ciekawości spytam. Jakie to jest to "atrakcyjne" oprocentowanie ? Bo ja ma w złotówkach w innym (o niebo lepszym banku) 6,74%... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 27.05.2004 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 drogi rogi - mam nadzieje że niewziołeś jeszce kredytu w Chefach - prosty przykłat 2, 5 roku temu wziołem kredyt na samochód w Chefach cena chefa w tenczas 2,12 obecnie 3,12 .czyli kredyt wzrósł o prawie 50% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogi 28.05.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Drogi redrum właśnie tak zrobiłem. Kto nie ryzykuje ten w ławie nie siedzi. Ale swoją drogą to niech Multibank ... zawinie. Mają pierdolnik niesamowity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 28.05.2004 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 mi ostatnio palanci źle skaltke zus-owa przalali -błędny numer identifikatora - od cholery miałem odkręcania w zusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts