mpbud 03.03.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Nie wiem, czy zrozumiecie o co mi chodzi, no ale.. Chodzi mi o taki niski ' płotek ' ale z cieńszych ' drewienek ' . Mianowicie chodzi mi o rodzaj drewna, jaki powinienem użyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 03.03.2014 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 na zdjęciu obrzeże zrobione jest z drewnianej palisady Tobie jak sądzę chodzi o płotek z półwałków - tzw rollborder - zwracaj uwagę na sposób impregnacji drewna, żeby nie były impregnowane powierzchniowo, a ciśnieniowo. Zdecydowanie zwiększa wtedy to ich trwałość.albo po prostu zrezygnuj z drewna , które jakby nie było zabezpieczone to i tak co 3- 4 lata będzie do wymiany - po prostu ta część która będzie w ziemi - zgnije możesz rozważyć też inną możliwość - eko-bord. To co prawda jest to plastik, ale nie taka falista listwa pcv- jest bardzo porządny, gruby, bardzo mało wystaje i łatwo się go montuje http://www.ekobord.pl/galeria są też dużo tańsze odpowiedniki tej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts