Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fighter1983 - opinie i uwagi

fighter1983

Recommended Posts

Tyle lat na forum, więc należałoby zebrać opinie o własnej działalności i aktywności na forum.

Bardzo proszę o wpisywanie opinii zarówno pozytywnych jak i negatywnych dotyczących tematów związanych z moją osobą. Przy czym proszę o opinie dotyczące osoby a nie firmy. Jestem na forum już kilka lat i w międzyczasie wizytówka a zarazem firma z która współpracowałem zmieniła się już 4x, natomiast ja to nadal ja :)

W ten sposób postaram się podnieść jakość wpisów na tym forum jak i udzielanych telefonicznie informacji.

Miłoby było gdybyście wrzucili zdjęcie np. swojej elewacji po :)

Dziekuję i z niecierpliwością czekam na wpisy.

• 2 months później...
  • Odpowiedzi 43
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 1 month później...
Wysłane 2 maile, jeden przez formularz szybki kontakt - zero odpowiedzi, następny 11.06 na ww adres i znowu żadnej odpowiedzi...

Sam sie prosilem to mam... odpisalem Panu na maila wlasnie, z wyjasnieniem dlaczego Pana mail pozostal bez odpowiedzi. Mam nadzieje ze spotka sie to z Pana zrozumieniem.

Czekam jutro na wycenę w systemie Caparol i mam nadzieję, że się doczekam. Planujemy za jakieś 1,5 tygodnia zacząć ocieplanie, styropian Knaufa, lada moment zostanie przywieziony. Jest Pan bardzo kompetentną osobą w tematach na których widać, że się Pan zna. Dobrze, że znajduje Pan czas na pisanie oraz że chce się Pan dzielić wiedzą. Pozdrawiam z lubuskiego.

Ps. Dzięki wpisom osób takich jak Pan oraz niezliczonym artykułom na tej stronie udało mi się pokierować w tamtym roku remontem wewnątrz domu od strony: hydraulicznej, wodnej, kanalizacyjnej, elektrycznej, itd.

Czekam jutro na wycenę w systemie Caparol i mam nadzieję, że się doczekam. Planujemy za jakieś 1,5 tygodnia zacząć ocieplanie, styropian Knaufa, lada moment zostanie przywieziony. Jest Pan bardzo kompetentną osobą w tematach na których widać, że się Pan zna. Dobrze, że znajduje Pan czas na pisanie oraz że chce się Pan dzielić wiedz. Pozdrawiam z lubuskiego.

Ps. Dzięki wpisom osób takich jak Pan oraz niezliczonym artykułom na tej stronie udało mi się pokierować w tamtym roku remontem wewnątrz domu od strony: hydraulicznej, wodnej, kanalizacyjnej, elektrycznej, itd.

Dziekuje, mam nadzieje, ze elewacja sie uda :) I Czekamy na zdjecia. Najwieksze wrazenie zawsze robi przed i po :)

ewbuxxxo: tu blad w komunikacji: Sturmer jest z Płocka, z racji lokalizacji: przekazany do Andrzeja i gdzies " na łaczach" kontakt wewnatrz nam sie zatrzymal. Sytuacja opanowana, chyba.

Wysłane 2 maile, jeden przez formularz szybki kontakt - zero odpowiedzi, następny 11.06 na ww adres i znowu żadnej odpowiedzi...

U mnie podobna sytuacja. 4 próby umuwienia się na spotkanie (wizję lokalną) wysłany mail i kilka rozmów telefonicznych - czekam na wycenę już kilka tygodni...

• 2 weeks później...
  • 2 months później...

Witam. Ja mam same dobre wrażenia ze współpracy z Bartkiem. Na odległość około 2 tys. kilometrów miałam błyskawiczny kontakt, doradztwo, super ceny na materiał i terminową dostawę. Jeszcze dostała mi się w prezencie świetna ekipa od ocieplenia i tynków i Zbyszka Hołdy i Piotr z parapetami Alurona z naszego forum.

Skypowo mailowa współpraca na szóstkę.

To, że Bartek to przemiły gość chyba nikomu nie muszę pisać.

Pozdrawiam

• 2 weeks później...
  • 1 month później...

Przeklejone z maila:

Co do zdjęć na forum jeszcze pomyślę, zawsze miałam opór :p przed wstawianiem ich tam. Póki co i tak czekamy na resztę obróbek blacharskich i dachówki.Tak, to do mnie ten tynk przyszedł , ciemny, ale wyszło b. dobrze, myślę, że biały w tym śmietniku niedługo byłby biały :p

Dzięki jeszcze raz serdecznie - za tynk, bezproblemową współpracę i przyjęcie zwrotu tynku. Mało jest w tej branży proklienckich firm i wykonawców. Będę Was polecać

Pozdrawiam

Justyna[/Quote]

Również dziekuje - współpraca z Pania to sama przyjemność

To ja też pochwalę firmę Astrobud. Niedostępne nigdzie nietypowe listwy do boniowania z bella plastu bardzo szybko znalazły się u mnie na budowie dzięki tej firmie. Dziękuję.

Szczerze polecam.

Dziekuje slicznie za zaufanie, nie kojarze transakcji, ale pewnie byla :) mam nadzieje, ze zrehabilitowalismy sie chociaz troszke za ta wpadkę z brakiem kontaktu i wyceny.

• 1 month później...

fighter1983 - dobry kontakt, szybka reakcja na prośby klienta (wzorniki , próbki tynku), błyskawiczne dostawy. Do tego wiedza i chęc dzielenia się nią -bardzo, bardzo pozytwnie, same plusy. (No...może jeden mały minus za daltonizm telefoniczny :p w kwesti różnych odcieni bieli:P )

Astrobud - ekipa docieplenie plus tynki - rewelacja. Bardzo dokładni, pracowici, grzeczni - naprawdę super. Elewacja robiona wrzesień-grudzień. Więcej napiszemy na wiosnę.

Polecam!

• 3 weeks później...