oliwkaik 20.05.2004 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Może ktoś będzie mógl slużyć pomocą w tej kwestii?Poszukuję sprawdzonej ekipy budowlanej ! - okolice Krakowa . Planowany początek budowy - wrzesień!Proszę o namiary!z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 26.05.2004 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Czy nikt oprócz Stefano nie budowal w Krakowie domu?? Stefano - bardzo dziękuję !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stefano 26.05.2004 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Bardzo proszę Szybkiej przeprowadzki życzę. życzliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawelkotoniak 26.05.2004 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 WitamSwiadczę usługi w zakresie budownictwa mieszkaniowego Teren działalności Małopolska . Posiadam własny sprzęt siłę roboczą .Ponadto certyfikaty wielu producentów systemów budowlanych ,oraz liczne referencje.Chętnie złożę ofertę060419208412 3732283 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 27.05.2004 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 HALO! Kto jeszcze mi pomoże?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 28.05.2004 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Czyli że mogę liczyć tylko na Stefano?!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 28.05.2004 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.05.2004 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Bardzo proszę Szybkiej przeprowadzki życzę. życzliwy Witaj! Gdzie niżej o tym blaszaku? Też proszę o pomoc w sprawie ekipy Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stefano 30.05.2004 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2004 Bardzo proszę Szybkiej przeprowadzki życzę. życzliwy Witaj! Gdzie niżej o tym blaszaku? Też proszę o pomoc w sprawie ekipy Pozdrawiam Przemo Przemo o jaki blaszak ci chodzi. W kwestii formalnej mój dom będzie kryty dachówką ceramiczną :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 31.05.2004 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Wy tu sobie o blaszakach a o mojej ekipie ani mru-mru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.05.2004 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Wy tu sobie o blaszakach a o mojej ekipie ani mru-mru Witaj, OLIWKA! Sam jestem w trakcie negocjacji z ekipami do budowy, chyba wezmę górali do stropu włącznie, a do dachu fachowców (służę namiarami), a Stefano odpowiedział mi na innym poście, stąd ten blaszak. Pozd rawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 01.06.2004 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Sam jestem w trakcie negocjacji z ekipami do budowy, chyba wezmę górali do stropu włącznie, a do dachu fachowców (służę namiarami), Hej Przemo! To ja poproszę o namiary do specjalistów od dachu! No i jeśli Ci się coś wyklaruje po negocjacjach z ekipami - daj znać! A gdzie sie budujesz jeśli mogę spytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.06.2004 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Sam jestem w trakcie negocjacji z ekipami do budowy, chyba wezmę górali do stropu włącznie, a do dachu fachowców (służę namiarami), Hej Przemo! To ja poproszę o namiary do specjalistów od dachu! No i jeśli Ci się coś wyklaruje po negocjacjach z ekipami - daj znać! A gdzie sie budujesz jeśli mogę spytać? Witaj! Witkowice, a Ty? Namiary wysyłam na priva Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 02.06.2004 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Ja buduję (tzn. będę budować ) w Wilkowie kolo Kocmyrzowa. Na priva niestety nic nie doszlo i chyba sa ostatnio z tym problemy , bo moje wiadomości do kogoś też nie dochodzą ! Ale dzięki za chęci! Może spróbujesz na maila? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 03.06.2004 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 HALO! PRZEMO! ODEZWIJ SIĘ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2004 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 HALO! PRZEMO! ODEZWIJ SIĘ! Posłałem już 2 razy, chyba nic z tego Z mailem mam problem bo serwer nawala W razie czego, jeśli nie dotarło, dzwoń do mnie 504 110 670 to podam Ci namiar Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.06.2004 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 oLIWKA, DOSTAŁAŚ?????PRZEMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 15.06.2004 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Hej Przemo! Dawno tu nie zaglądalam , ale nic nie dostalam od ciebie na priva! Jak mnie przypili to zadzwonię do ciebie ( dzięki za kontakt )! Na razie to wszystko mi się obsuwa w czasie, bo gmina nie ma zatwierdzonego planu ! Nie wiem nawt czy mi się będzie oplacalo zaczynać w tym roku! Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 15.06.2004 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Hej Przemo! Dawno tu nie zaglądalam , ale nic nie dostalam od ciebie na priva! Jak mnie przypili to zadzwonię do ciebie ( dzięki za kontakt )! Na razie to wszystko mi się obsuwa w czasie, bo gmina nie ma zatwierdzonego planu ! Nie wiem nawt czy mi się będzie oplacalo zaczynać w tym roku! Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AQUAJAC 20.06.2004 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 Może ktoś będzie mógl slużyć pomocą w tej kwestii? Poszukuję sprawdzonej ekipy budowlanej ! - okolice Krakowa . Planowany początek budowy - wrzesień!Proszę o namiary! z góry dziękuję! ja moge ci wykonać wod-kan-gaz-co [email protected] wycena gratis!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts