anag82 04.03.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Ja mam takie pytanie czy znacie dobrych wykonawców takich domków drewnianych. Z tego co słyszałam istnieją firmy, które "składają" później te budynki. Dajcie proszę znać, co o tym myślicie i czy możecie polecić jakąś firmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan_boczek 04.03.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Ja mam takie pytanie czy znacie dobrych wykonawców takich domków drewnianych. Z tego co słyszałam istnieją firmy, które "składają" później te budynki. Dajcie proszę znać, co o tym myślicie i czy możecie polecić jakąś firmę Są to domy prefabrykowane - poszukaj w google poczytaj na forum było omawiane nie ma co robić nikomu reklamy. Ważne przejrzeć realizację inwestycji firmy to mówi samo za siebie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pustak 06.03.2014 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Jako ciekawostkę powiem, że mojej ciotki stary drewniany dom został rozebrany, belki ponumerowane i złożony w skansenie w Muzeum Wsi Mazowieckiej w Sierpcu ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 09.03.2014 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Zawsze lepiej jak nie jest prefabrykowane. Przynajmniej istnieje pewność co do indywidualizacji podejścia do Twojego przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeszekRD 20.03.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Możesz rozwinąć pojęcie 'gotowe domy' ? Generalnie jeżeli chodzi o budowę domu najpierw na placu w firmie, później rozbiórka i przewóz do klienta oraz montaż na miejscu na gotowo pozwalają zaoszczędzić spore koszta które poniósł by inwestor gdyby chciał mieć składany taki dom od podstaw/od początku u siebie na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea_m 08.04.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Oj to pewnie go widziałam. Cudnie tam wszystko zrobili. Nawet można krowę na łące zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts