HadesBD 06.05.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 ale o co chodzi z tymi 6cm? na podjazd musi być kostka o grubości 8cm Gdzie to wyczytałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 06.05.2014 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Katalog Typowych Nawierzchni Drogowych, doświadczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HadesBD 06.05.2014 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Jakich głupot można się w internecie naczytać. Katalog typowych Nawierzchni drogowych - tutaj zaliczamy podjazd na samochód osobowy ) Nie spotkałem się jeszcze z kostką 8mm na podwórku prywatnym po którym będą jeździć auta lub ciężarówka z węglem. Może firmy które znam robią błąd kładąc 6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 06.05.2014 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Im cieńsza kostka tym mniej wybacza błędów przy podbudowie. A z racji ze mam ograniczone zaufanie do wykonawców , wolę dołożyć i kupić grubszą. Nigdy też nie wiadomo czy jakiś ciężarowy nie będzie musiał wjechać. A oni zazwyczaj myślą , że wszytkie drogi są zbudowane pod nich . Jak ktoś się uprze to przecież może położyć też kostkę 4cm, i może mu się dobrze sprawować HadesBD też nie spotkałem się z kostką 8mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
End_riu 06.05.2014 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Doczytajcie Panowie, że mowa o kostce "dekoracyjnej", a nie przemysłowej. Dekoracyjna niemal nie jest dostępna o grubości większej niż 6cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 06.05.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Jakich głupot można się w internecie naczytać. Katalog typowych Nawierzchni drogowych - tutaj zaliczamy podjazd na samochód osobowy ) Nie spotkałem się jeszcze z kostką 8mm na podwórku prywatnym po którym będą jeździć auta lub ciężarówka z węglem. Może firmy które znam robią błąd kładąc 6? Ja jednak zalecam na podjazdach układanie kostki 8cm. Nie ma wtedy problemów z pękającymi krawędziami, koleinowaniem i innymi tego typu przygodami po wjeździe cięższego samochodu. A nazywanie głupotą wykonywania nawierzchni w oparciu o sprawdzone standardy jest chyba trochę nie na miejscu, ale co ja tam wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koń1719512201 08.05.2014 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Chcę na podjeździe, nad drzwiami garażu, zamontować kosz. Jaką kostkę najlepiej ułożyć? Głównie będą tam grywały dzieciaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
End_riu 08.05.2014 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Gładką, żeby dzieci sobie pozdzierały jak najmniej kolana i łokcie przy upadku.Cała reszta nie ma znaczenia jeśli będzie to dobrze ułozone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edwin23 01.12.2015 03:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 To moja kostka kamienna którą zakupiłem w zakładzie kamieniarskim w Strzegomiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 01.12.2015 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 To moja kostka kamienna którą zakupiłem w zakładzie kamieniarskim w Strzegomiu. chwalisz się czy żalisz, skończ z tym spamem bo nuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts