dendrytus 31.03.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 że niby co w tym przypadku jest trabantem? jeśli uważasz ze Hikvision to się grubo mylisz. Ja bym to pozostawił na tym samym poziomie ale możesz mieć oczywiście swoje zdanie. UAHAHAHAHAHHAHAH Nie żartuj, to że ty używasz jakiejś tam firmy nic nie znaczy. Ale OK. Do której z kamer Hikvision można sobie wgrać swoja aplikację realizującą coś co potrzebujesz? W którym modelu Hikvision masz podział obrazu na niezależne strumienie? Który model Hikvision daje 60kl/s w full hd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maanniutek 31.03.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 UAHAHAHAHAHHAHAH Nie żartuj, to że ty używasz jakiejś tam firmy nic nie znaczy. Ale OK. Do której z kamer Hikvision można sobie wgrać swoja aplikację realizującą coś co potrzebujesz? W którym modelu Hikvision masz podział obrazu na niezależne strumienie? Który model Hikvision daje 60kl/s w full hd? po pierwsze po co CI 60 kl/s skoro oko ludzkie jest bezwładne od 22 i nie zauważy róznicy? po drugie który rejestrator zapisze CI 60 kl/s każdy hik ma dwa strumienie główny i pomocniczy a co do programu to powiedz mi jakie dodatkowe rzeczy potrzebujesz których nie mają programy producenta? a są Ci niezbędne? czy kolega musi ze wszystkiego drwić i się naśmiewać? jak zauważyłem to co by kto nie napisał na forum to wszystko krytykujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dendrytus 31.03.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 (edytowane) po pierwsze po co CI 60 kl/s skoro oko ludzkie jest bezwładne od 22 i nie zauważy róznicy? po drugie który rejestrator zapisze CI 60 kl/s każdy hik ma dwa strumienie główny i pomocniczy a co do programu to powiedz mi jakie dodatkowe rzeczy potrzebujesz których nie mają programy producenta? a są Ci niezbędne? czy kolega musi ze wszystkiego drwić i się naśmiewać? jak zauważyłem to co by kto nie napisał na forum to wszystko krytykujesz. TY KOMPLETNIE NIE ZNASZ MOŻLIWOŚCI WISENET3 I KLEPIESZ W ZWIĄZKU Z TYM TAKIE BREDNIE, ŻE SZCZĘKA OPADA. 60 kl/s oznacza likwidacje opóźnień o co najmniej połowę, a jak pewnie wiesz jest to bolączka każdej kamery IP. I co z tego, że masz strumień główny i pomocniczy? Ja mówię, że możesz sobie zaznaczyć dowolny obszar jaki widzi kamera i przesłać go oddzielnie tak jakby to była druga kamera. Takich obszarów może być kilka. Może po prostu poczytaj sobie o WISENET3. Edytowane 31 Marca 2014 przez dendrytus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maanniutek 01.04.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 ok spoko ale te funkcje nie są niezbędne w większości obiektów na których klienci potrzebują kamery, to są już zaawansowane rozwiązania dla wymagających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalt 24.04.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Zasada jest taka, aby nie było przestrzeni która nie jest kamerowana. Każda kamera powinna więc być asekurowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajni 22.01.2017 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Może ktoś pomoże mi w rozmieszczeniu kamer http://forum.muratordom.pl/showthread.php?334403-Rozmieszczenie-kamer-monitoring-IP&p=7390017#post7390017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts