Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomysł na rozmieszczenie kamer

Recommended Posts

że niby co w tym przypadku jest trabantem? jeśli uważasz ze Hikvision to się grubo mylisz. Ja bym to pozostawił na tym samym poziomie :) ale możesz mieć oczywiście swoje zdanie.

UAHAHAHAHAHHAHAH

Nie żartuj, to że ty używasz jakiejś tam firmy nic nie znaczy. Ale OK.

Do której z kamer Hikvision można sobie wgrać swoja aplikację realizującą coś co potrzebujesz?

W którym modelu Hikvision masz podział obrazu na niezależne strumienie?

Który model Hikvision daje 60kl/s w full hd?

UAHAHAHAHAHHAHAH

Nie żartuj, to że ty używasz jakiejś tam firmy nic nie znaczy. Ale OK.

Do której z kamer Hikvision można sobie wgrać swoja aplikację realizującą coś co potrzebujesz?

W którym modelu Hikvision masz podział obrazu na niezależne strumienie?

Który model Hikvision daje 60kl/s w full hd?

po pierwsze po co CI 60 kl/s skoro oko ludzkie jest bezwładne od 22 i nie zauważy róznicy?

po drugie który rejestrator zapisze CI 60 kl/s

każdy hik ma dwa strumienie główny i pomocniczy

a co do programu to powiedz mi jakie dodatkowe rzeczy potrzebujesz których nie mają programy producenta? a są Ci niezbędne?

czy kolega musi ze wszystkiego drwić i się naśmiewać? jak zauważyłem to co by kto nie napisał na forum to wszystko krytykujesz.

po pierwsze po co CI 60 kl/s skoro oko ludzkie jest bezwładne od 22 i nie zauważy róznicy?

po drugie który rejestrator zapisze CI 60 kl/s

każdy hik ma dwa strumienie główny i pomocniczy

a co do programu to powiedz mi jakie dodatkowe rzeczy potrzebujesz których nie mają programy producenta? a są Ci niezbędne?

czy kolega musi ze wszystkiego drwić i się naśmiewać? jak zauważyłem to co by kto nie napisał na forum to wszystko krytykujesz.

TY KOMPLETNIE NIE ZNASZ MOŻLIWOŚCI WISENET3 I KLEPIESZ W ZWIĄZKU Z TYM TAKIE BREDNIE, ŻE SZCZĘKA OPADA.

60 kl/s oznacza likwidacje opóźnień o co najmniej połowę, a jak pewnie wiesz jest to bolączka każdej kamery IP.

I co z tego, że masz strumień główny i pomocniczy? Ja mówię, że możesz sobie zaznaczyć dowolny obszar jaki widzi kamera i przesłać go oddzielnie tak jakby to była druga kamera. Takich obszarów może być kilka.

Może po prostu poczytaj sobie o WISENET3.

Edytowane przez dendrytus

• 4 weeks później...
  • 2 years później...