raftrip 31.10.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Czy ty do mnie odpisujesz bo nie bardzo rozumiem?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 31.10.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 ... dach odwrócony... Jak bęziesz zainteresowany profesjonalnym wykonaniem takiego dachu dam Ci namiar na osobę, która się w takich dachach specjalizuje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 31.10.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Napisałem abyś sobie zrobił spadek z izolacji, a że dobra bo XPS to będzie trwała .. geowłóknina jest niepotrzebna,chyba że będziesz warstwy żwiru oddzielał od ziemi pod kwiatki na zielonym dachu. Papę polecam Tobie dać z folią alu jako podkład czy coś podobnego,gazoszczelnego, sam XPS jemu nic będzie .. ale wytrącenie się pary pomiędzy pokryciem XPS'a a nim spowodować może powstanie lodu pod izolacją wodochronną ... Tak parę lat i pokrycie może się rozszczelnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raftrip 31.10.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Czyli papę mam dać na obecny strop a z xps zrobić spadki ? ale woda ma spadać po papie do zlewni a nie po xps - sie. Kurcze nie bardzo rozumiem tego rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 31.10.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Nad XPS'em będzie jeszcze jakaś warstwa hydroizolacyjna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raftrip 31.10.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 nie tylko geo aby jakieś nasionka inne nie dochodziły do papy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts