gosciu01 23.05.2004 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2004 u mnie jest wyczystka na ścianie w kuchni, ale mam pytanie, komin z podłaczonym w salonie kominkiem ( typ podłączenia : z boku ) zaczyna mi sie na wysokości podłogi. Te drzwiczki od wyczystki są tak ok. 30 cm wyżej. Zauważyłem, że podczas sporego deszczu w tym kominie kapie od czasu do czasu. W jaki sposób zabezpieczyć dno komina, aby zbierająca się sadza nie "wychodziła" przez bielutką ścianę ? Cz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kon111 23.05.2004 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2004 W jaki sposób zabezpieczyć dno komina, aby zbierająca się sadza nie "wychodziła" przez bielutką ścianę ? Cz. A w jaki sposób miałaby "wychodzić" przez ściany murowanego komina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosciu01 23.05.2004 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2004 no właśnie nie wiem, czy będzie wychodzić, ale biorąc pod uwagę odczyn sadzy i te krople deszczu, które wpadają do komina, to się trochę niepokoję, że jak taki rozczyn postoi na dnie komina to zacznie przez spoiny roczek po roczku żreć mi ścianę A może się mylę ? Cz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts