blokno 05.03.2014 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Pytam, bo 13 marca na budmowym stoisku Zrzeszenia organizujemy spotkanie zainteresowanych tematyką montażową i branżowy Hyde Park, gdzie każdy będzie mógł zabrać głos, zadać pytanie i spodziewać się odpowiedzi.. To może być dobra okazja do spotkania, do rozmowy, do podjęcia jakichś nowych inicjatyw. Cztery osoby już się zapisały do zabrania głosu, a zgłoszenia cały czas są przyjmowane.Każdy jest mile widziany, więc w imieniu Zrzeszenia zapraszam na stoisko nr 2 w hali nr 5. Kawa, herbata i zimne napoje zawsze się tu dla Was znajdą. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 05.03.2014 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 zimne napoje.... a ile % ? Może wdepnę jak dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 05.03.2014 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Witam Ja jestem na 100% na Budmie, więc zapewne podejdę i zabiorę głos o ile zostanę dopuszczony Jakaś konkretna godzina ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 05.03.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Ja się ciągle waham ze względu na ogromną liczbę km jaką mam do Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 05.03.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 A4 i później S3 i chyba jesteś szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 05.03.2014 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Ok 7h jazdy w tym godzina spedzona na bramkach $ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brass 06.03.2014 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Samolotem proponuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 06.03.2014 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 ....w tym godzina spedzona na bramkach $Niestety, a tak nabijaliśmy sie z Pola i jego pomysłu z winietkami A teraz ? To co zaoszczędzisz czasowo stracisz na bramkach i z portfela. Do Poznania to ponad 50 zeta !!! A co się będzie działo jak będzie sezon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brass 06.03.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Niestety po Polce nie da się normalnie podróżować. Sprawdzałem loty Rzeszów - Poznań i wychodzi. że cena to 440 + koszty dojazdu do lotniska z Tarnowa i z lotniska na targi. A cały czas podróży też ok 7 godzin (przesiadka na Okęciu). Ogólnie tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blokno 06.03.2014 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Witam Ja jestem na 100% na Budmie, więc zapewne podejdę i zabiorę głos o ile zostanę dopuszczony Jakaś konkretna godzina ? Pozdrawiam Oczywiście, że każdy bedzie miał okazję zabrać głos, nawet sunrise, o ile się zgłosi.. Zacząć chcemy o 12.00, a otwarte będzie do ostatniego gościa.. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 06.03.2014 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Oczywiście, że każdy bedzie miał okazję zabrać głos, nawet sunrise, o ile się zgłosi.. ..Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee........................................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 06.03.2014 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Ja na pewno się pokaże, ale obawiam się ze dopiero w piątekm, chociaż dotałem wezwanie na czwartek Ale póki co ten czwartek negocjuję z- czy dostanę urlop w pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 06.03.2014 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Witam Ja na pewno się pokaże, ale obawiam się ze dopiero w piątekm, chociaż dotałem wezwanie na czwartek Ale póki co ten czwartek negocjuję z- czy dostanę urlop w pracy... EEE tam masz okazję - piękny bukiet i masz wolne od czwartku Do zobaczenia - ja jestem 13 i 14. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 07.03.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 podatki z paliwa idą na ilość bramek na autostradach , to jest biznes ehh by człowiek miał taki zalegający w kieszeni mld zł to by sobie parę km autostrady strzelił i tylko liczył auta:) dobrze że raz na jakiś czas tylko wbijam się w głąb Polski , ale co jak co jak do Białegostoku miałbym jechać starymi trasami to już wole zapłacić te 63zł w jedną stronę (dobrze że jeszcze nie ma od łodzi do wawy bramki:D) s3 o 20 albo 30 cm węższa i już nie trzeba płacić (oczywiście mówię o osobówkach ) także nad morze to aż chce się jechać wracając do tematu ja jestem w czwartek bo jest after party:) więc zajdę zobaczę co się tam wyprawia w ZMS % wskazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blokno 08.03.2014 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 wracając do tematu ja jestem w czwartek bo jest after party:) więc zajdę zobaczę co się tam wyprawia w ZMS % wskazane Herbata zapewniona, ale "prąd" trzeba przywieźć ze sobą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 08.03.2014 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 A ja już na pewno wiem, że mi czwartek odpada. Mam zapowiedzianą dostawę, także przepraszam z gory za nieobecność. Tradycyjnie już mam do oddania bilety - 4 jednodniowe zaproszenia + 2 bony cateringowe na pierwszy dzień. Ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 08.03.2014 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 wysyłasz poczta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 08.03.2014 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 wysyłasz poczta ? Adres na priv, ilosc i w poniedzialek nadam priorytet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 08.03.2014 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Moze na jakimś szkoleniu tracimy na siebie to stawiam wtedy piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blokno 09.03.2014 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Moze na jakimś szkoleniu tracimy na siebie to stawiam wtedy piwo .. a ja zapakowałem zacną nalewkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts