Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

BUDMA 2014 - kto będzie 13 marca?

Recommended Posts

Pytam, bo 13 marca na budmowym stoisku Zrzeszenia organizujemy spotkanie zainteresowanych tematyką montażową i branżowy Hyde Park, gdzie każdy będzie mógł zabrać głos, zadać pytanie i spodziewać się odpowiedzi.. To może być dobra okazja do spotkania, do rozmowy, do podjęcia jakichś nowych inicjatyw. Cztery osoby już się zapisały do zabrania głosu, a zgłoszenia cały czas są przyjmowane.Każdy jest mile widziany, więc w imieniu Zrzeszenia zapraszam na stoisko nr 2 w hali nr 5. Kawa, herbata i zimne napoje zawsze się tu dla Was znajdą. pzdr

Witam

Ja jestem na 100% na Budmie, więc zapewne podejdę i zabiorę głos :) o ile zostanę dopuszczony :)

Jakaś konkretna godzina ? Pozdrawiam

Oczywiście, że każdy bedzie miał okazję zabrać głos, nawet sunrise, o ile się zgłosi.. :confused:

Zacząć chcemy o 12.00, a otwarte będzie do ostatniego gościa.. :rolleyes: pzdr

podatki z paliwa idą na ilość bramek na autostradach , to jest biznes ehh by człowiek miał taki zalegający w kieszeni mld zł to by sobie parę km autostrady strzelił i tylko liczył auta:)

dobrze że raz na jakiś czas tylko wbijam się w głąb Polski , ale co jak co jak do Białegostoku miałbym jechać starymi trasami to już wole zapłacić te 63zł w jedną stronę (dobrze że jeszcze nie ma od łodzi do wawy bramki:D)

s3 o 20 albo 30 cm węższa i już nie trzeba płacić (oczywiście mówię o osobówkach ) także nad morze to aż chce się jechać:)

wracając do tematu ja jestem w czwartek bo jest after party:) więc zajdę zobaczę co się tam wyprawia w ZMS

% wskazane :)

A ja już na pewno wiem, że mi czwartek odpada. Mam zapowiedzianą dostawę, także przepraszam z gory za nieobecność.

Tradycyjnie już mam do oddania bilety - 4 jednodniowe zaproszenia + 2 bony cateringowe na pierwszy dzień. Ktoś chętny?