ClNEK 10.03.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Jak zazwyczaj wyglądają targi w piątek? Calodniowe zwiedzanie czy może głównie pakowanie sie wystawców ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 10.03.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 leczenie kaca przed powrotem do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 10.03.2014 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 chyba czwartek wychodzi najwięcej ciekawych spotkań itd FIN a już myślałem że będę mógł zapytać jak programowanie maranteców idzie:) co do %%% to zapewnione ale po 17:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blokno 11.03.2014 05:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Jak zazwyczaj wyglądają targi w piątek? Całodniowe zwiedzanie czy może głównie pakowanie się wystawców ? Do południa jest jeszcze atmosfera do rozmów i można spotkać ciekawych rozmówców. Ale potem, wszyscy zaczynają się rozjeżdżać, zaczyna się pakowanie i raczej luźniejsza atmosfera. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 11.03.2014 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 No to fajnie bo ja tez mam w planie powrót około południa. Będę czwartek / piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts