Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Okna stolbud włoszczowa czy glumatex?

Recommended Posts

Witajcie

Stoje przed ostateczna decyzja czy okna wziasc z Glumatex czy Stolbud Włoszczowa - okna drewniane dwuszybowe. Cena wyszła ta sama, okien jest sporo i sa duze. Która firma ma lepszej jakosci okna i nie robi problemów w razie ewentualnej reklamacji?

Jakie macie doswiadczenia z tymi firmami?

Dziekuje!!

• 5 years później...

Ostatecznie zdecydowałem się na okna firmy /moderowano/ ze względu na to, że moi rodzice mają ich okna w domu już ponad 25 lat i nadal są w bardzo stanie.

Wprawdzie w kilku okna wymieniali w tym czasie szyby, ale to nie zmienia faktu, że znajomi po takim czasie wymieniali już całe okna. Ja buduje dom i postawiłem na te okna i jestem zadowolony i w czerwcu mają zamontowac mi drzwi zewnętrze a nastepnie zdecyduje sie na pewno na drzwi wewnętrzne. gwarancja 5 lat ostaeczie mnie przekonuje, ale chyba najbardziej to, ze tak długo są na rynku.

Edytowane przez finlandia
Reklamy są niezgodne z regulaminem forum.

Ostatecznie zdecydowałem się na okna firmy G*****, ze względu na to, że moi rodzice mają ich okna w domu już ponad 25 lat i nadal są w bardzo stanie.

Wprawdzie w kilku okna wymieniali w tym czasie szyby, ale to nie zmienia faktu, że znajomi po takim czasie wymieniali już całe okna. Ja buduje dom i postawiłem na te okna i jestem zadowolony i w czerwcu mają zamontowac mi drzwi zewnętrze a nastepnie zdecyduje sie na pewno na drzwi wewnętrzne. gwarancja 5 lat ostaeczie mnie przekonuje, ale chyba najbardziej to, ze tak długo są na rynku.

• 4 years później...