Edenka 06.03.2014 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 WitajcieStoje przed ostateczna decyzja czy okna wziasc z Glumatex czy Stolbud Włoszczowa - okna drewniane dwuszybowe. Cena wyszła ta sama, okien jest sporo i sa duze. Która firma ma lepszej jakosci okna i nie robi problemów w razie ewentualnej reklamacji?Jakie macie doswiadczenia z tymi firmami? Dziekuje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal S 16.05.2019 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2019 (edytowane) Ostatecznie zdecydowałem się na okna firmy /moderowano/ ze względu na to, że moi rodzice mają ich okna w domu już ponad 25 lat i nadal są w bardzo stanie. Wprawdzie w kilku okna wymieniali w tym czasie szyby, ale to nie zmienia faktu, że znajomi po takim czasie wymieniali już całe okna. Ja buduje dom i postawiłem na te okna i jestem zadowolony i w czerwcu mają zamontowac mi drzwi zewnętrze a nastepnie zdecyduje sie na pewno na drzwi wewnętrzne. gwarancja 5 lat ostaeczie mnie przekonuje, ale chyba najbardziej to, ze tak długo są na rynku. Edytowane 16 Maja 2019 przez finlandia Reklamy są niezgodne z regulaminem forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 16.05.2019 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2019 Ostatecznie zdecydowałem się na okna firmy G*****, ze względu na to, że moi rodzice mają ich okna w domu już ponad 25 lat i nadal są w bardzo stanie. Wprawdzie w kilku okna wymieniali w tym czasie szyby, ale to nie zmienia faktu, że znajomi po takim czasie wymieniali już całe okna. Ja buduje dom i postawiłem na te okna i jestem zadowolony i w czerwcu mają zamontowac mi drzwi zewnętrze a nastepnie zdecyduje sie na pewno na drzwi wewnętrzne. gwarancja 5 lat ostaeczie mnie przekonuje, ale chyba najbardziej to, ze tak długo są na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osakk 14.09.2023 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2023 stolbud to dramat - po podpisaniu umowy podejście zmienia się dramatycznie, dramatyczne opóźnienia, 18 miesięcy temu zamówiłem okna - do dzisiaj prace nie są skończone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts