plusfoto 17.03.2014 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Nie wiem czemu ale diler zawsze mi się źle kojarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 17.03.2014 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 a dealer lepiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 17.03.2014 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Chyba Ci się pomyliło Witku, od dawna producent a nie diler słyszałem że takie były założenia ale ż to producent dalej to wiem wiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 17.03.2014 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Nie wiem czemu ale diler zawsze mi się źle kojarzy. jakieś złe wspomnienia:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 17.03.2014 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 A z mojej perspektywy Mielczarek (też Schueco) jest bardziej znany (tzn dotarł z realizacjami nawet w moje rejony.... ) Widziałem okna aluminiowe Mielczarka w nowobudowanym domu - szczerze - lipa. Masa niedokładności na cięciach profili, pouszkadzany profil, rozwiązania konstrukcyjne niedopracowane ( okna narożne ). Musi się jeszcze pouczyć amelinium robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodanm 20.11.2015 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 (edytowane) W Łodzi bardzo dobrą ofertę w tym zakresie ma firma MODEROWANO tak więc proponuję się do nich w tym celu udać. Obecnie mają swoj salon na ulicyMODEROWANO. Sam tam zamawiałem, pewnie maja jeszcze jakieś swoje inne sklepy w miescie ale musiałbyś sam już popatrzyć sobie w sieci. Kupowałem tam z żoną okna w technologii pvc pasywne. Jestem bardzo zadowolony bo pomimo niskiej ceny okna są wyoknane porządnie, bardzo energooszczędne oraz praktycznie nie przepuszczają zimna oraz hałasu. Mieszkanie jest ciche oraz przyjemne. Edytowane 9 Grudnia 2015 przez finlandia Reklamy są niezgodne z regulaminem forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asterix5 24.11.2015 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Ponad rok temu zdecydowałam się na montaż okien w firmie Mróz. Myślę, że jest to wystarczający czas, abym mogła wystawić pozytywną opinię, zarówno firmie, jak i samym okienkom. Firma miała nieco utrudniony montaż, gdyż okna zakładane były w domy z pełnego bala. Nie wszyscy umieją to dobrze zrobić, bo trzeba znać parą zasad specyfiki montażu. Wołałam ich jedynie do sporadycznego podregulowania okien i tyle. Sama oferta na okna Schuco była atrakcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej9090 17.06.2017 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 Osobiście mogę polecić firmę Okna Mróz, nie jako Klient bo mieszkam w zupełnie innym rejonie kraju, ale słyszałem o nich wiele dobrego w branży:) Zgadzam się z pochwałą tej firmy z tym, że ja korzystałem z ich usług osobiście. Z okien jestem bardzo zadowolony z montażu i obsługi także, więc szczerze polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 17.06.2017 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 Można prosić o jakieś fotografie z montażu? Każdy inwestor na pewno ma ich bez liku.Chyba, że kolega w pierwszym swoim poście, nieudolnie reklamuje ową firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola27 15.11.2018 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 (edytowane) Jak jesteś z Łodzi lub okolic to mogę Ci polecić firmę która nam ostatnio wstawiała okna. [moderowano] . Co nas mile zaskoczyło to czas realizacji. Inne firmy przeciągały sprawę aż w końcu znajomy polecił nam kogoś kompetentnego. Zadzwoniliśmy, umówiliśmy się , zmierzyli , wstawili i po sprawie. Cenowo bardzo konkurencyjnie . Polecam jeśli szukacie konkretnej firmy. Edytowane 16 Listopada 2018 przez finlandia Dobre polecenia są jak najbardziej pożądane, ale na wiarygodność trzeba troszkę zapracować dłuższą obecnością na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts