Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Polecane firmy w Łodzi i okolicach

Recommended Posts

A z mojej perspektywy Mielczarek (też Schueco) jest bardziej znany (tzn dotarł z realizacjami nawet w moje rejony.... )

Widziałem okna aluminiowe Mielczarka w nowobudowanym domu - szczerze - lipa.

Masa niedokładności na cięciach profili, pouszkadzany profil, rozwiązania konstrukcyjne niedopracowane ( okna narożne ).

Musi się jeszcze pouczyć amelinium robić :)

• 1 year później...
W Łodzi bardzo dobrą ofertę w tym zakresie ma firma MODEROWANO tak więc proponuję się do nich w tym celu udać. Obecnie mają swoj salon na ulicyMODEROWANO. Sam tam zamawiałem, pewnie maja jeszcze jakieś swoje inne sklepy w miescie ale musiałbyś sam już popatrzyć sobie w sieci. Kupowałem tam z żoną okna w technologii pvc pasywne. Jestem bardzo zadowolony bo pomimo niskiej ceny okna są wyoknane porządnie, bardzo energooszczędne oraz praktycznie nie przepuszczają zimna oraz hałasu. Mieszkanie jest ciche oraz przyjemne. Edytowane przez finlandia
Reklamy są niezgodne z regulaminem forum

Ponad rok temu zdecydowałam się na montaż okien w firmie Mróz. Myślę, że jest to wystarczający czas, abym mogła wystawić pozytywną opinię, zarówno firmie, jak i samym okienkom. Firma miała nieco utrudniony montaż, gdyż okna zakładane były w domy z pełnego bala. Nie wszyscy umieją to dobrze zrobić, bo trzeba znać parą zasad specyfiki montażu. Wołałam ich jedynie do sporadycznego podregulowania okien i tyle. Sama oferta na okna Schuco była atrakcyjna.

• 1 year później...
Osobiście mogę polecić firmę Okna Mróz, nie jako Klient bo mieszkam w zupełnie innym rejonie kraju, ale słyszałem o nich wiele dobrego w branży:)

Zgadzam się z pochwałą tej firmy z tym, że ja korzystałem z ich usług osobiście. Z okien jestem bardzo zadowolony z montażu i obsługi także, więc szczerze polecam

• 1 year później...

Jak jesteś z Łodzi lub okolic to mogę Ci polecić firmę która nam ostatnio wstawiała okna.

[moderowano] . Co nas mile zaskoczyło to czas realizacji. Inne firmy przeciągały sprawę aż w końcu znajomy polecił nam kogoś kompetentnego. Zadzwoniliśmy, umówiliśmy się , zmierzyli , wstawili i po sprawie. Cenowo bardzo konkurencyjnie . Polecam jeśli szukacie konkretnej firmy.

Edytowane przez finlandia
Dobre polecenia są jak najbardziej pożądane, ale na wiarygodność trzeba troszkę zapracować dłuższą obecnością na forum