Wladimir_99 06.03.2014 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Witam forumowiczów! Mam pytanie dotyczące instalacji ogrzewania podłogowego, a instalacji elektrycznej prowadzonej pod wylewką. Mianowicie chciałbym zdecydowaną większość instalacji elektrycznej (chodzi o gniazda elektryczne) prowadzić w peszlach na podłogach. Chciałbym jednak także mieć ogrzewanie podłogowe w salonie, przedpokoju i łazience. Czy jest jednak możliwe pogodzenie obu tych technologii aby nie było problemów? Jak zrobić taką instalację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 07.03.2014 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Ja mam takie rozwiązanie, możesz to zobaczyć w moim dziennikuWpisy nr 487 i 535 ma przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wladimir_99 09.03.2014 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 a dokładniej gdzie to znajdę? (na forum jestem od niedawna) może link ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ferdek16 10.03.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Witam oczywiście że tak sam wykonuje takie instalacje peszle kładzione są na posadzce chudziak lub stop dopiero na to przychodzi styropian i folia celofanowa i na to kładzie się pex-y od podgłówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 10.03.2014 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 a dokładniej gdzie to znajdę? (na forum jestem od niedawna) może link ? Link do mojego dziennika mam w stopce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts