jakow 20.05.2004 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Witam wszystkich FORUM-owiczów, a szczególnie serdecznie moich przyszłych sąsiadów w bliższej i dalszej okolicy. Zamierzamy (ja i moja piękniejsza połowa) niedługo budować, ale... na razie jeszcze posłucham(y) Was co, jak i dlaczego... coby jak najmniej błędów popełnić. Już po kilkudniowej lekturze FORUM wiele rzeczy mi się wyjaśniło... No i przede wszystkim wiem gdzie pytać. Dzięki Wam wydaje mi się, że... damy radę. Jak na razie miałem pierwszy kontakt z Urzędem Gminy w Radzyminie. Nie wiem jak inni ale ja miałem pozytywne wrażenia. Może przejdzie mi później? Pan meliorant to nawet był tak zainteresowany aktualnym przebiegiem rowu na mojej działce, że sam poprosił żeby go tam zawieźć. Pani z wydz. bud. taka jakaś uprzejma i cierpliwa (wszystkie mapy cierpliwie wyciągała i pokazywała). Podobno w małych gminach to tak właśnie jest. Hm... oby tak dalej. Jeszcze raz pozdrawiam i pozostaję na razie na nasłuchu... JK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CHRISD 01.06.2004 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Witam sąsiada. Ja też buduję się w Słupnie k/Radzymina. Aktualnie kładą mi tynki wewnętrzne i kanalizację. Lokalizacja ładna - przy lesie. Do końca budowy jeszcze daleka droga, lecz trzeba byc optymistą. Odnośnie urzędu w Radzyminie, tez z nimi nie miałem problemów. Wszystko załatwili szybko i sprawnie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts