Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotodziennik remontu kapitalnego szeregowca ... czyli matka polka buduje;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Domek wygląda pięknie, łazienka mistrzostwo.

Ślicznie dziękuję za wyjaśnienie odnośnie mozaiki - haft krzyżykowy uwielbiałam, dziergałam i chyba skuszę się w moim domku na taką mozaikę (niestety ja już mam łazienki wykonczone ale mam małe jeszcze kilka ścian gołych....)

Zdjęcie salonowe zmyliło mnie i myślałam że już mieszkacie - ale chyba na dniach.

• 1 month później...
idea frontów przesuwnych napotyka wiele trudności technicznych w rzeczywistosci kazy mialby swoj tor wiec nie były by na jednej płaszczyźnie tory są odsunięe o 3cm od siebie tzn przerwy miedzy frontami i brak miejsca na wszystkie na blacie nie wykluczylam calkiem go jeszcze dlatego montuję fronty ikea po 15zł za sztukę seria na h najtansza z mozliwych ;) byleby skonczyc kuchnie do używania a jak zamieszkamu to bede miala czas i pomysly no i mąż pomoże choć wściekły jest na te pomysły heheheh woli motory

Witam się na ciekawym wątku :)

podziwiam!

i mam pytanie, także chciałam w kuchni mieć takie przesuwne fronty ( u mnie zwane ukrytymi szafkami) ale zrezygnowałam z nich ( choć decyzja jeszcze nie zapadła) z innych względów, mianowicie wiele osób na forum odradzało mi je ze względu na brak funkcjonalności, tzn że będzie niewygodnie mi z nich korzystać gdyż będą za głęboko, za daleko itd od końca blatu, widzę ze masz przygotowany już "grunt" pod te szafki, jaki masz głęboki ten korpus i czy wygodnie Ci z nich się korzysta?

• 3 weeks później...