kamilin 10.02.2015 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 kuchnia w stanie surowym otwartym chcialoby się zaśpiewać kuchnio kuchnio co z ciebie wyrośnie... skręcam ją z tempem front na parę dni i jeszcze nie wiem w jakiej konfiguracji jak duże klocki lego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 10.02.2015 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 kuchnia już prezentuje się zajefajnie w świetle dziennym jest przesympatyczna! dla mnie jednak mozaika jest zachwycająca.... nadal i niezmiennie!! powinnaś dostać medal za cierpliwość ja bym chyba tych drzwi nie zamykała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 11.02.2015 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Domek wygląda pięknie, łazienka mistrzostwo. Ślicznie dziękuję za wyjaśnienie odnośnie mozaiki - haft krzyżykowy uwielbiałam, dziergałam i chyba skuszę się w moim domku na taką mozaikę (niestety ja już mam łazienki wykonczone ale mam małe jeszcze kilka ścian gołych....)Zdjęcie salonowe zmyliło mnie i myślałam że już mieszkacie - ale chyba na dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 11.02.2015 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 kuchnia w stanie surowym otwartym chcialoby się zaśpiewać kuchnio kuchnio co z ciebie wyrośnie... skręcam ją z tempem front na parę dni i jeszcze nie wiem w jakiej konfiguracji jak duże klocki lego A mogę poprosić o namiar na listwę oświetleniową ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 18.03.2015 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 I jak tam remont? Kuchnia chyba już gotowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 18.03.2015 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 idea frontów przesuwnych napotyka wiele trudności technicznych w rzeczywistosci kazy mialby swoj tor wiec nie były by na jednej płaszczyźnie tory są odsunięe o 3cm od siebie tzn przerwy miedzy frontami i brak miejsca na wszystkie na blacie nie wykluczylam calkiem go jeszcze dlatego montuję fronty ikea po 15zł za sztukę seria na h najtansza z mozliwych byleby skonczyc kuchnie do używania a jak zamieszkamu to bede miala czas i pomysly no i mąż pomoże choć wściekły jest na te pomysły heheheh woli motory Witam się na ciekawym wątku podziwiam! i mam pytanie, także chciałam w kuchni mieć takie przesuwne fronty ( u mnie zwane ukrytymi szafkami) ale zrezygnowałam z nich ( choć decyzja jeszcze nie zapadła) z innych względów, mianowicie wiele osób na forum odradzało mi je ze względu na brak funkcjonalności, tzn że będzie niewygodnie mi z nich korzystać gdyż będą za głęboko, za daleko itd od końca blatu, widzę ze masz przygotowany już "grunt" pod te szafki, jaki masz głęboki ten korpus i czy wygodnie Ci z nich się korzysta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.03.2015 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Przyszłam za Juskrą Witaj Mistrzyni mozaikowych tesser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 04.04.2015 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=311464&d=1428093859 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts