anus1719507256 08.03.2014 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Witam wszystkich, mało się znam na oświetleniu, więc proszę o porady. Mam zamontowane oczka w salonie, jednak coś jest nie tak. Światło nie rozchodzi się tak jak bym chciała. Czy ktoś mnie uświadomi co jest źle? Za blisko ściany może zamontowane? Albo za słabe żarówki (LED 4W, barwa ciepła)? Oprócz tego będzie jeszcze taśma LED. Zamówiłam już 3528 600diod/5m (barwa ciepła). Jednak teraz mam obawy czy nie za słabe, ponieważ ta część salonu będzie oświetlana tą taśmą / oczkami. Co myślicie? Zdjęcie 1 - jak to u mnie wygląda. Zdjęcie 2 - tak jak bym chciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkas12 08.03.2014 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Tu jest ważny kąt rozsyłu światła.To co chcesz osiągnąć mogą zrealizować LED'y z dopiskiem 30".Np: http://www.elektrykon.pl/zarowka-diodowa-powerled-230v-5x1w-gu10-nextec-p-524.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts