ekoosada 08.03.2014 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 .Prosze doradzcie mi jaką zastosowac opcje szkielutu aby była jak najwieksza oszczednosc drewna i aby jak najałatwiej wypełniało sie kostkami słomianymi. Nalezy uwzglednic fakt ze nie chce aby elementy drewniane wystawały poza tynk gliniany. Szczególnie cenne sa rady osób ktore bywały na takich budowach i widziały wady i zalety różnych rozwiązań. Poszukuje tez konstruktora tu Kontakt od mnie na zdjeciu tu :Bardo.EkoOsada.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 08.03.2014 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Szczególnie cenne sa rady osób ktore bywały na takich budowach i widziały wady i zalety różnych rozwiązań. tynk gliniany znam nie od dziś, powiem tak bez malowania wapnem co rok ... śmierdzi. luknij do mojego linku Poszukuje tez konstruktora zależy co i jak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anya1500 29.09.2014 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Bardzo? Przeglądałam dużo materiałów na temat domów z gliny i słomy etc. i nigdzie nie trafiłam na taką informację. Wszędzie czysty entuzjazm, aż zaczęłam małżonka namawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Wojtek 30.09.2014 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Ten zachwyt to może być troszkę jak z tą papką wegetariańską - nazwy zapomniałem. Taki jednolity blok o strukturze gliny. TOFU! Przypomniało mi się; zakręceni na punkcie zdrowia rzadko kiedy mówią, że żeby to miało jakikolwiek sensowny smak, trzeba się sporo namęczyć Nie bijcie - to MOJA opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts