dadus18 09.03.2014 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Witam serdecznie, potrzebuję kilka porad fachowca, lub kogoś obeznanego w temacie mebli kuchennych. Postanowiłem sam zaprojektować meble, zamówić i sam je złożyć. Mam kilka problemów i potrzebuję rad jak je rozwiązać. Mianowicie po środku ścianki z blatem roboczym mam komin szerokości 120cm, głębokość całkowita od frontu blatu do komina to 32cm, na początku planowałem zrobić tam szuflady krótki,głębokie, ale na całą szerokość, lecz podobno będzie problem z wysuwaniem(stosuję prowadnice kulkowe z pełnym wysuwem), jak waszym zdaniem ?? czy da się to zrobić, czy lepiej podzielić na szuflady 2x60, a może bardziej użyteczna będzie sama szafka taka płytka?? A może ktoś doradzie lepsze rozwiązania w projekcie ?? Proszę o pomoc i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 09.03.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Moim zdaniem : - szkoda robić tak płytkie szuflady. Dlatego zrobił bym tam zwykłą szafkę z półkami a szuflady na odcinku normalnej głębokości - zamiast prowadnic kulkowych zastosował bym tandembox BLUM'a, genialne i wcale nie dużo droższe rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dadus18 09.03.2014 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Na całej pełnej głębokości mam już szuflady, zdecydowałem się na zwykłe bo jednak tandemboxy wychodzą dużo drożej od zwykłych:/, kuszą mnie te 120 szuflady bo wtedy będą dość użyteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts